noen øyeblikk er så vakre at det gjør vondt

WILDERNESS…

Sett deg på banen til Frognerseteren, hopp av på Voksenkollen og gå inn mot Tryvannstua. Hiv av deg alle klærne og hopp naken uti vannet uten å kjenne på temperaturen. Fadderuuuuullan meg så deilig! Jeg merker at jeg søker mer og mer mot naturen for tiden, det setter ting mer i perspektiv for meg og hodet mitt blir litt omstilt, på en måte. I ukedagene er det ikke så mange som er i marka, så vi hadde skogen for oss selv i går. Fuglekvitter, blader som hvisker og en midnattssol som står i brann i horisonten. Jeg vil gråte fordi naturen er så nydelig, jeg mener det. Faen meg for noen nydelige omgivelser vi har. Det er noen øyeblikk i livet som er så vakre at det faktisk gjør vondt. Som det her… Sommeren står på hell og jeg synes er fint å observere hvordan en årstid forsvinner og en annen årstid vokser frem. Hvordan noen ting dør og noen ting kommer til live. Forandringer. Jeg kjenner det i kroppen. Ah, disse øyeblikkene her bare. De fyller hjertet mitt.

Nå skal jeg på shoot med Idol Looks! Før det er bursdag senere i dag 🙂 Xx

  1. Du reflekterer veldig over livet generelt, hvordan man skal oppføre seg, håndtere ting og om omgivelsene rundt. Lurer bare på om du har noen tanker om f.eks religion, livssyn, universet osv? Det virker som om du connecter veldig med naturen – hva med det som “ikke er synlig”? Hadde vært interessant å hørt dine synspunkt om akkurat dette 🙂

  2. ahh, så fint. du er så vakker kristine, hvor er genseren kjøpt?
   noen ganger må man bare lukke øynene å nyte øyeblikket, lever lenge på slike kvelder.

  3. Midnattssol er at solen ikke går ned om kvelden. En sol som ikke går ned kan jo ikke akkurat stå i brann i horisonten:)

  4. Haha, Kristine har sikkert skjønt hva midnattssol er nå folkens 😂 Guudamei, alt dere henger dere opp i..

  5. Anonym: og hvem faen bryr seg nok til å ta hver eneste linje hun skriver så bokstavelig istedenfor å se budskapet eller feelingen med det hun skriver da, god damn. Så altfor lite positivt å fokusere på, as:)

  6. Ååh, du burde se Into The Wild! Utrolig estetisk vakker film, som jeg tror du hadde likt! Må bare legge til at du stråler for tiden, og jeg digger deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg