let your work speak

Hei og hopp! Foooor en søndag. I dag skal jeg og Fabian ta banen til Frognerseteren for å nattbade i Nordmarka. Fuck YES. Bare for å avslutte en sykt, sykt bra uke. Kanskje den beste i mitt liv. Ja. JA. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg er blitt fortalt (av jenter…) at jeg ikke kommer til å kunne å slå gjennom som modell. “For rare øyne”, “for rosablogger”, “for streber”, de skal alltid klage på noe. Som agenten min Amar sier: LET YOUR WORK SPEAK. Jeg håper at du som leser dette en søndags ettermiddag vet at du kan få til akkurat det du vil her i verden. Det er ingen, jeg gjentar, ingen, som kan stoppe deg. Den eneste hindringen er deg selv. Sett deg høye mål og drøm store drømmer, og så jobber du hver eneste dag for å komme dit. Tusen tusen takk til alle dere som har trodd på meg og heiet på meg hele veien. Helt siden jeg var 15 år og satt på rommet hjemme i Førde og innrømte for første gang at jeg drømte om å kunne jobbe som modell. Det var så SYKT gøy å debutere på runwayen, jeg vet at dette er starten på noe veldig bra. Jeg hadde aldri klart dette uten støtten deres, så TUSEN… tusen millioner takk.

Viktigst av alt kanskje? Jeg hadde aldri klart dette om jeg ikke hadde trodd på meg selv.

Så husk det. Troa på deg selv må du aldri i verden miste. Det er nemlig det viktigste du har.

Heller ikke glem at jeg heier like mye på dere. Fuck de som ikke greier å heie på andre, la de bruke tiden sin på å slenge dritt mens du jobber med dine egne drømmer. You’re a STAR! Og ingen skal få stjele lyset fra deg! Xxx

36 kommentarer
  1. Heier på deg!! Selvfølgelig slår du gjennom som modell, alt handler om å tro på seg selv, noe du absolutt gjør <3 stoooor klem

  2. hva synes du om innvandrene som bosetter seg i Norge? da mener jeg de som kommer til Norge med ingen mål som lever på nav. Har så alt for mange venner/ bekjente som har kommet til Norge som har ingen interesse for å sette seg i jobb eller lære norsk. Synes selv det er ganske så feil i og med at vi jobber beinhardt å betaler en høy sum me skatt. Skattepengene våres som vi jobber beinhardt for, går rett i hendene på de utlendingene som sitter på raua hjemme i den fine leiligheten som nav betaler. Hva er din mening til slike folk? for det er rett å slett for mange av dem

  3. Hei, Kristine. Takk for at du tørr å være deg selv til det fulleste. Jeg har fulgt med på bloggen din lenge, og det virker som du virkelig blomster for tiden. Det er inspirerende å følge med på. Stå på, og ikke la bakgrunnsstøy ødelegge dette eventyret livet er.
   Mvh
   Alexandra

  4. Forskjell på å gå på en liten catwalk i Norge og å kunne leve av det/ slå igjennom/ nasjonalt eller internasjonalt. Du snakker om VS. Se på deg og Frida Aasen da. Ser du at du har et totalt annerledes utseende? At du mangler det dukkeaktige som samtlige VS modeller har. Skal de endre hva de ser etter pga deg tenker du?
   Du kommer fortsatt aldri til å slå igjennom som modell og du kommer aldri til å klare å leve av det. Sann mine ord. Du er oppblåst, derfor tror du at du kan klare alt. Bra for deg nå foruten at du er cocky og mange derfor tar avstand fra deg. Men den dagen du innser verdien din på markedet kommer du til å tryne i grusen hardt.

  5. Kk: Kk: enig. Kristine føler jo seg ensom til tider. Og hun vil omgås med mennesker hun liker så… Hvis du vil inn i en bransje der du er alene mesteparten av tiden, (og ikke kan henge med de du vil) så er dessverre modellyrket ikke noe for deg Kristine. Sannheten er brutal, sånn er det bare

  6. Dette bildet var utrolig vakkert, og øynene dine er helt utrolig! Hvis det er øynene dine du får negative kommentarer på, er det ikke mye å klage på

  7. Kk: Finnes det egentlig bedre måter å bruke en søndag på enn å rakke ned på andre…?
   Jeg har vanskelig med å begripe hvordan folk kan være så utrolig stygge mot andre mennesker i kommentarfeltene. Det er liksom ikke måte på hvor mye stygge ting folk kan finne på å skrive, akkurat som om de tror at andre er interessert i å lese dritten de slenger rundt. Hjelper det på selvtilliten din å rakke ned på andre? Jeg tviler på at Kristine ikke vet at det å gå for VS er en veldig ambisiøs drøm, men det er ingen som kommer særlig langt på vei, uansett karrierevalg, om de ikke har store mål og drømmer.
   Du kommer med påstander om en annen person som åpenbart passer godt til deg selv. Oppblåst som spår andres fremtid, cocky som tror at kommentaren din har noen som helst verdi for Kristine (eller andre for den saks skyld), og de fleste som leser kommentaren din vil ta avstand fra deg. Du vil nok selv tryne hardt i grusen det øyeblikket du innser hvor latterlig det er å rakke ned på andre mennesker på denne måten. Man trenger faktisk ikke trykke andre ned for å komme noen vei her i livet.

  8. marie: Jævlig mange norske som sitter på ræva og ikke gidder en dritt og. Enesteller forskjellen er at man ikke kan “sende dem tilbake til der de kom fra”:)) (lykkejegere, ikke krigsflyktninger)
   Du burde se “immigration, world poverty and gumballs” på YouTube. Endret mitt syn på mye av innvandrings politikken

  9. Kk: jeg har selvsagt ikke peiling på om Kristine har det som trengs for å komme igjennom VS-nåløyet, så det skal jeg ikke uttale meg om. Men, det er mange av VS-modellene som ikke har dukkeansikt. Cara delevingne feks har et mye røffere, hardt utseende (dog svært vakker etter min mening) men hun har jo vært VS-modell.

  10. Du er rå, og en stooor inspirasjonskilde for meg. Tusentakk for at du motiverer oss, og hjelper oss å nå drømmene våre slik du har nådd dine <3

  11. Du kan nå langt! Du har en flott modellkropp, vakkert hår og et nydelig/typete ansikt. Helt perfekt for en modell synes jeg!

  12. Sikter du deg mer inn mot vi menn enn victorias secret nå? Ingen seriøse agencies vil ha modeller som legger ut dårlige nudes

  13. Kk: Uhm, ser du bildet eller? Hun er helt ekstremt pen og hele bildet gir en utrolig avslappet utstråling og Kristine poserer jo på en utrolig naturlig måte. Hun ser smashing ut og har store drømmer om hvor hun vil videre, så hvor fælt må du ha det for å prøve å trykke henne ned i grusen for det?
   Håper du får masse bra oppdrag framover, digger når du legger ut bilder fra forskjellige photoshoots, kommer fram hvor naturlig talent du har for det 😀

  14. Jeg fikk også høre det, av lærer Aakvåg, at jeg ikke kunne bli modell.
   Han sa det, at jeg var for feit, og at jeg prompa for mye.
   Så sånn var muligens det.
   Noe sånt.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  15. herrrregud, for alle modeller i verden må være kliss like for å slå igjennom? ^^^ hvis ikke kristine har det som skal til for å bli modell, who does!? SE PÅ HENNE, hun har alle kriterier i verden til å bli akkurat det hun ønsker, så til dere haters som har så lite selvinnsikt og selvtillit at dere må rakke ned på andre for å føle dere bedre – bye :))

  16. Takk Kristine! Dette trengte jeg nå, den motivasjonen med at en kan få til alt, bare en selv vil. Jeg har nettopp funnet ut av hva jeg vil, og det er å bli autorisert revisor. Så jeg har begynt å ta påbyggfagene som privatist. Også er det 5 år med skole, og 3år med praksis. Som vil si at jeg er 29år, når jeg er ferdig.
   Du er amaizing! Stå på!!

  17. For et bra innlegg Kristine. Du kommer fra en liten plass som meg og var sikkert vant til å bli tråkket på med en gang du sa hva du ville oppnå og hva du drømte om. Janteloven traff deg nok hardt på veien. Jeg er vel der du var for noen år siden, på et lite sted med store drømmer. Selvom drømmen min er noe helt annet enn din traff dette innlegget meg. Den fikk meg til å innse at alle de som bare følger strømmen og følger etter andre aldri kommer til å oppnå noe i fremtiden. Håper jeg en dag kan oppnå mine mål sånn som du har oppnådd dine. Takk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg