patagonia i skogen

sponsede klær

Gjør dere klar for et fint, men veldig sentimentalt innlegg…

GRØNN T-SHIRT FRA PATAGONIA: HER

Endelig er jeg også eier av disse t-skjortene fra Patagonia! Jeg ELSKER merket, og jeg ser jeg ikke er alene – for t-skjortene og genserne er å se overalt for tiden. Det er perfekt som både streetwear og i fjellet, og den siste tiden har jo jeg blitt fjellgeit #1, så det passer jo meget bra. Jeg gikk for den grønne, SE så fresh den er!

KORALLFARGET T-SHIRT FRA PATAGONIA: HER

Fabian gikk for korallfarget. Han er like stor fan av merket som meg, så dere kan tro vi var to lykkelige mennesker da vi åpnet pakken fra Junkyard. Jippiii! I går avsluttet vi en dødsbra uke med kveldstur i Nordmarka, og jeg tror kanskje det var den beste turen vi har hatt hittil. Bare siden vi var der på fredag hadde det blitt mer høst i terrenget… Høsten kommer raskt, ass. Det er som om den kommer over natten, nesten. Det var litt sent og litt kaldt, men det stoppet ikke oss. Da vi kom til det lille tjernet med bryggen røsket vi av oss klærne og hoppet ut i vannet på samme tid. 21:15 en søndagskveld. Helt alene i marka. HerreGUUUD jeg lever for de øyeblikkene der. Vannet var blitt litt kaldere siden sist, men det var akkurat det som gjorde det så deilig. Forfriskende som bare det. Etterpå fikk jeg en helt spesiell lykkefølelse i meg, som om det var det her som var meningen med livet. Seriøst. Hvor enkelt er ikke livet, egentlig? Jeg trenger bare å føle på det som er ekte for å føle meg levende. Det organiske, det uredigerte, råskapen. Det for meg er ikke bare en vegan/raw salat fra et juicery midt i en travel by, for meg er det å bade i et tjern med det mennesket jeg elsker en søndagskveld mens vi har skogen for oss selv. Alt i balanse, så klart. Vi lever jo i et moderne samfunn, men likevel… Pokker meg så viktig det er å være i naturen, å føle seg som en del av jorda vår. 

RYGGSEKK FRA PATAGONIA: HER

Endelig har jeg fått meg tursekk også! Jeg har gått og bært på skolesekken min i marka tidligere, men denne sitter mye bedre på ryggen. Rommer mye og er utrolig praktisk, og så ser den jo FAB ut. 

Her satt vi på en benk i går i kveldsskumringen og så utover. Jeg begynte å gråte. Ja, jeg gråt. Etter verdens vakreste tur. Det var bare SÅ.MASSE.FØLELSER. Naturen gjør meg sentimental, rett og slett fordi jeg har vært omringet av fjell og skog hele livet mitt og dermed er hele livsløpet mitt knyttet til alt det naturen innebærer: lukten av grantrær, blåbærlyng, fjellstier, fuglekvitter og turglade mennesker. Helt siden jeg var bitteliten jente tok mamma og pappa meg og broren min oss med på nye fjelltopper. Vi elsket det. På barneskolen jeg gikk på hadde vi utetorsdag hver eneste uke, lærerne var de mest tur-entuastiske menneskene jeg vet om. (Jeg savner Geir & Geir, de var de feteste lærerne EVER. Begge var dødsflinke til å fiske og visste alt om naturen. Det er sånne type mennesker jeg hadde blitt oppriktig glad for å møte tilfeldig på gata) Vi bygde gapahuk, grillet pinnebrød, fisket, lekte gjemsel mellom trærne. Når vi kom til “storskolen”, altså 5. klasse, fikk vi dra på telttur med klassen hvert år. Mamma kjøpte favoritt-sjokoladen min, jeg var til og med så heldig at jeg fikk ta med meg den nøtteblandingen med sjokolade i. Haha, jeg elsket den. Og så termos med Rett i Koppen, seff. Faen, som vi koste oss. I lavvo! Noen fikk hjemlengsel, andre ble syke, jeg bare koste meg.

Da jeg satt der med denne utsikten i går kveld innså jeg hvor fort livet faktisk går. Det er egentlig ikke noe som heter dager, måneder, år… Det er bare livet. Og plutselig er jeg 20 år og sitter på en fjelltopp med kjæresten min. Var jeg ikke nettopp her, da? 8 år og uvitende om hva resten av livet ville bringe?

RABATTKODE: KRISTINEU15

Yuuuup! Koden gir deg 15% rabatt på kjøp over 500 kr på JUNKYARD og er gyldig til og med 10. september! (Gjelder ikke salgsvarer og limited edition)

22 kommentarer
  1. Hei Kristine.
   Et litt random spørsmål, men sover du med alle øredobbene/piercingene dine om natten eller tar du de ut?
   Jeg vil også bare si at jeg har fulgt bloggen din i lang tid og jeg digger deg. Jeg er selv oppvokst i Oslo, og jeg ser så mange haters her inne som ikke liker at du har tatt deg til rette i byen. Bare drit i dem, du ruler Oslo og det er plass til alle! Jeg syns også det er så fint at du har så mye fokus på at jenter skal heie hverandre opp for det er så viktig. Du så også fantastisk ut på Oslo Runway. Du har et fantastisk kult utseende og jeg vet du vil nå langt, aldri gi opp 😀
   Stå på <3

  2. Synne: Hei Synne! Tusen tusen tuuuusen takk for vakre ord <3 Jeg tar ut bare gull-øredobbene, i det nederste hullet. Hullene mine gror så sykt fort igjen, og nå har jeg betennelse i tillegg.. Så jeg må bare sove med dem på :p Klønete opplegg, haha.

   Stå på vakre sjel! Xx

  3. Okei Kristine.. Kommenterer sjeldent på blogger, men i dag følte jeg for å gjøre det.
   Først og fremst må jeg bare si det, du er virkelig helt RÅ! Både med blogging, bilder, hvordan du ytrer deg, det du skriver. Du treffer meg inn i sjela, gang på gang! Du får meg til å ville bryte ut av alle mønstre, bare følge hjertet mitt og gjøre det jeg VIL!
   Jeg digger at du viser den ekte, sårbare siden av deg. Det virker som du skriver fra dypet av deg selv. Enkelt og greit.
   Du får meg til å skjønne at livet skal settes pris på, selv i de helt små tingene. Og at det kanskje er de som betyr mest.
   Nei fy søren, jeg digger deg Kristine!
   Min favoritt- blogger. Gleder meg alltid til å klikke inn på bloggen din.
   Du INSPIRERER! Fortsett å vær deg selv!
   Klem.

  4. Helt enig! Lite som slår å være ute i naturen 🙂 Hvilket vann er det dere bader i? Ser så fint ut der!

  5. Fy søren så inspirerende og rørende dette innlegget var. Når jeg leste dette fikk jeg tårer i øyenene, livet er vakkert❤️Stå på Kristine!

  6. Ny leser av bloggen din, og allerede fan. Du er så ekte, ærlig og kul. Digger det du skriver, og deg!

  7. Fine bilder!! Så utrolig deilig å bare ta en dag å slappe av ute i marka! Hvilken størrelse har du og Fabian t-skjortene i? Setter stor pris på svar da jeg ønsker å bestille en selv 🙂

  8. Tror ikke du er klar over hvor mye du har hjulpet meg igjennom harde, vonde tider. Tusen takk for alt du har delt og at du har vokst opp “sammen med meg”. Blir veldig klisjé, men du fortjener en stor takk.

  9. Har faktisk ikke noe imot sponsen på dette innlegget, du er en av de bloggerne som faktisk trener og har en sunn livsstil 🙂
   Så forøvrig ut som en kjempefin tur, minner for livet sånne turer <3

  10. Sånne mainstreame folk som dere gjør at sånne merker som dette blir in og allment for alle, til og med Frognerjenter begynner å gå med sånne type merker pga bloggere og artister som ikke egentlig har peiling reklamerer for det… bare se på thrasher, supreme og palace som bare var kjent blandt skatere og nå som Kardashians, rihanna og bloggere går med det går plutselig alle med det…. hater det! Hva faen gjør kylie med palace klær, hun skater faen ikke, skal bare være kul 😡😡

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg