uken som gikk

UKENS APPLAUS: Jeg har laget mye mat hjemme! Faktisk spiste jeg ikke ute en eneste gang, tror jeg? Utenom mandag på middag med Specsavers, men utenom det var jeg flink å lage deilige lunsjer og middager hjemme – til tross for at jeg var lite hjemme i leiligheten. Faktisk så begynte jeg å savne leiligheten min skikkelig!! Jeg har alltid vært en hjemmekjær person. Samme hvor det er, om det er hjemme på rommet mitt i Førde, leiligheten jeg bodde i på Veitvet for et år siden, leiligheten min nå på Løkka. Jeg gjør det liksom bare til “mitt sted”, så jeg synes alltid det er koselig å komme hjem. For meg virker det utrolig slitsomt å ikke like å være hjemme – å hele tiden måtte søke ut fra sitt eget hjem. Det kan jo så klart komme av mange grunner; at man bor kjipt fordi man er fattig student, ikke trives med roomatene eller at man bor hjemme hos mamma og pappa og er møkk lei av det. Så jeg har stor forståelse for at noen føler det sånn, men bare vit at den dagen du kommer inn din egen dør og kjenner skuldrene senke seg med en gang – den dagen kommer du til å være ekstremt takknemlig.

UKENS PERSON: I forrige uke var jeg rundt SÅ mange mennesker at jeg tror svaret her må bli… alle! Fy søren, mange herlige ansikter på  få dager! På Oslo Runway møter man modeller, agenter, hårstylister, makeup-artister… det er sååå mange. Og jeg elsket det. Ofte kan jeg bli helt utrolig sliten av å være i et rom blant så mange, jeg bruker å være den som søker ly på toalettet for å få litt space for meg selv i noen minutter (haha…), men jeg fikk ikke et snev av “nå er jeg lei av folk”-følelsen. Det å gå på Runway og egentlig bare hele opplegget fra morgen til kveld ga meg tonnevis av energi. 

VERDENS BESTE HARLEM FIKSET HÅRET MITT
 

UKENS TANKE: Jeg har tenkt mye på vår kjære jordklode. Økosystemet vårt er så vakkert, og så skjørt. Jeg ser ting rundt meg med andre øyne enn før merker jeg, og jeg har skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært miljøbevisst før nå. Samtidig som jeg er glad for at jeg endelig har fått øynene opp, for jeg vet at selv om jeg bare er et menneske så er jeg med på å utgjøre en forskjell. Det er små endringer i hverdagen, bare. Ta med deg en totebag på butikken i stedet for plastpose, se etter varer med lite (eller gjennvinnbar) emballasje når du handler, utforsk gjenbruk-verdenen i stedet for å alltid kjøpe noe splitter nytt, dusj kortere, kjør kollektivt i stedet for bil… Vet dere, jeg skal lage et eget innlegg om dette.

UKENS ØYEBLIKK: Det er to øyeblikk!! Og de øyeblikkene kommer jeg til å huske resten av mitt liv!

 • Da jeg og Fabian stod ved et tjern midt oppi villeste Nordmarka, rev av oss alle klærne, så på hverandre før vi løp sammen ut på bryggen og uti det kalde vannet. Herregud. HERREGUD. I die, for en sjukt perfekt nydelig fantastisk ting å gjøre. Og det er SÅ enkelt. Naturen ligger rett ved oss! Vi må ikke gjøre ting så komplisert. SÅ lite skulle til for at jeg følte meg fullkommen. Lykke er gratis.

 • Da jeg gikk ut på runwayen for første gang med Bounty Hunters av Röyksopp på full guffe på SALT nede på Langkaia. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så mye adrenalin i kroppen!! Det var en helt unik følelse, jeg følte meg helt uslåelig akkurat i det øyeblikket. Etter det ble kroppen min fylt av en motivasjon jeg aldri har kjent på før, som jeg skal bruke for alt den er verdt fremover.

UKENS NYE OPPLEVELSE: Å delta på Oslo Runway! Jeg så bare et show, men det var en veldig fin opplevelse og jeg gleder meg allerede til neste sesong. Showet jeg så var på Pigalle Cocktailbar på Grønland, og det var så innmari vakkert der. Og masse kjentfolk, så snuppa fikk minglet litt.

UKENS NYE ERFARING: Å mingle uten alkohol. Herregud, så enkelt det egentlig er. Haha, jeg har fått skikkelig trening på det den siste tiden, tror det bare er godt for meg. For min del er det helt prima å være hjemme klokka 23 for å lage noe deilig mat, ringe en venninne mens jeg har en koselig serie i bakgrunnen. Da har jeg fått den tiden jeg trenger til å møte mennesker og ha fine samtaler. Resten av kvelden er jo som oftest bare fyll og fanteri, haha. Gøy det også, for all del, men nå er jeg i en periode hvor jobb er 100% fokus. Likevel: Man skal jo ikke måtte gjemme seg hjemme og gå glipp av all moroa bare fordi man ikke drikker – så det å ta en tur innom og prate med mennesker er bare dødshyggelig!

17 kommentarer
  1. Så deg på vans festen og fikk lyst til å finne deg igjen for å slå av en prat men fant deg aldri igjen 🙁 for møte deg bare i forbi farten og gikk hele kvelden å tenkte på at jeg ville fortelle deg hvor bra jeg synes du er og alt du får til! Så får heller fortelle det her 🙂

  2. Hva skjer med bokprosjektet til deg og Erica? Og hvorfor snudde du plutselig? Forstod det sånn på bloggen hennes at det er du som er grunnen til at det muligens ikke blir noe av. Værsåsnill å svar. Du som er så opptatt av å være ærlig, tro osv.!

  3. Hei. Kjæresten din Prøver å kontakte Charlotte hele tiden.. skriver til henne og prøver å legge henne til på alle sosiale medier,… vil bare si ifra.. synes det er trist.. klem

  4. Håper du tar med i innlegget om miljøbevissthet hvorfor kjøttproduksjonen er så lite bærekraftig, og hvorfor det er så mye bedre for jorda å spise plantebasert <3

  5. Må bare si: Denne bloggen begynner virkelig å bli en av Norges beste blogger! Innlegg som ikke bare er “tomme”, men med innhold og betydning. At du setter fokus på miljøet og plastikk, ELSKER jeg! Og at du fronter mat som ikke alltid inneholder kjøtt; KJEMPEBRA! Så deilig å lese en blogg som ikke bare handler om Barca, L.A., sort/hvitt interiør og sort/hvite klær!! 😀

  6. Jeg er faktisk enig med Nanna, bloggen din er kjempebra! Du kommer til å nå langt Kristine 🙂 Ikke heng deg opp for mye i detaljer på utseende osv, bare føl deg så bra som du faktisk er! Se helheten og tenk på hvor langt du allerede har kommet, og for en spennende reise du har foran deg.
   PS: takk for fint lesestoff og underholdning på dager jeg bare orker å ligge i sengen, og du har både badet, drukket kaffe med kjæresten din og gått på catwalken.

  7. Anonym: Du, det er bare flott at hun skriver om dette, mener jeg. Kanskje er det noen der ute som prøver på det samme selv og får motivasjon ved å bli minnet på ulike situasjoner hvor det – for noen – kan være vanskelig å ikke drikke, men der hun gjennomfører det.
   Hvorfor er det overflødig å nevne at man ikke drikker – oftere – når det gemene hop nevner at de _drikker_ til stadighet?
   God natt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg