gjør det til en vane

Yuuup, det har blitt en avhengighet å stikke i Marka. Haha. Når man gjør det så mange ganger blir det en enkel greie til slutt. Som å stå opp tidlig; har du på alarm 07:00 hver dag og står opp da klokka ringer er det ikke lenger noen vanskelig sak. Gjør det til en vane. Det gjelder alt; jeg hadde som vane å ALLTID jogge hele veien opp til Solheim (fjellet der jeg bodde før). Jeg har som vane å lage kaffe hver morgen. Jeg har som vane å lese bok før jeg legger meg. jeg har som vane å alltid ta 12×3 repetisjoner av mageøvelsen på gymmet.

PLEASE LISTEN TO THIS AMAZING SONG: 8TEEN – KHALID

17:00. Hjemmekontor ferdig. Jeg klappet sammen Macbooken, tok på meg mammas fine turbukse og pakket sekken. Oh, I miss mom. Hun og Ingebjørga kommer faktisk på besøk i høst!! (Borga og Ingebjørga er mine kallenavn på henne… Hihi. Husker da jeg gikk tur med henne i vogn da jeg var yngre og hun kalte meg ninni!! Haha, herregud så søtt) Jeg gleder meg til å vise dem rundt i Oslo – men først MÅ.JEG.KOMME.MEG hjem til Førde. Jeg gleder meg til å ta dere med. Må bare finne noen datoer der jeg ikke har jobb… Vel, over til gårsdagen. Jeg pakket Patagonia-sekken. En Smil-sjokolade og et håndkle, alt jeg egentlig trenger. Latterlig hvor mye bedre en sjokolade smaker oppe i fjellhøyden, eller hva? Ofte frister det mest å bare bli hjemme og kose seg i sofaen med en film, men det handler kun om å bare…. komme seg av gårde. Gjøre det, bare. Vi fant en ny brygge i går. Og ja, jeg badet så klart. To ganger!! Jeg følte meg som en hund der jeg lå og plasket. Haha, jeg bader mer om høsten enn på selve sommeren jeg. Herregud, nei, jeg bare… er så lykkelig sånn her!! Jeg føler meg så komplett. Best of both worlds å kunne jobbe hjemmefra i byen og så stikke ut i villmarka senere på dagen. Balanse.

Jeg får så mange Snaps fra venner og bekjente som bare “hvor eeeeer dere?!”, “hvor bader dere?!”, og det synes jeg er dødsgøy. Koselig at folk blir inspirert.

15 kommentarer
  1. Kanskje du kunne laget en tur-guide? 🙂 Bor i oslo selv, men er litt rådvill på hvordan man kommer seg til de ulike stedene i marka, hvilke stier man bør følge osv.

  2. Anonym: Tusen takk for at du bemerker dette. Irriterer meg grønn over at bloggere ikke greier skrive grammatisk rett. Og da mener jeg bloggere uten dialekt hovedsakelig!

  3. For en som er oppvokst i Oslo synes jeg det er utrolig merkelig at du omtaler Nordmarka rett utenfor Oslo som “villmarken” og “i fjellhøyden”. Men alt for å få livet ditt til å høres så idyllisk ut som mulig…
   Forresten så er det mye kortere vei til Lillomarka litt østover enn å ta frognerseterbanen i 50 år opp den bakken 🙂

  4. Lisa: fra en annen som også er oppvokst i Oslo; synd du ikke ser det selv. Det ER unikt og ha muligheten til å dra ut i skogen sånn i en hovedstad. Plutselig se en rev , bade i et vann eller de utover fra et fjell. Kanskje du bør begynne å se byen din med nye øyne og ta deg en turist i byen helg? 🙂

  5. Kristine Ullebø: jeg bor ved Lillomarka og elsker det! Opplever det nesten hver eneste dag. Det jeg kommenterte på var at skogene rundt Oslo ikke kan omtales som fjellet, og at en flytebrygge på en vann ved Tryvann ikke er villmarka 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg