her handler du interiør vintage i Oslo!

Eplekasser! Faktisk har jeg lyst å lage bord av disse, men jeg synes det ble så kult når jeg stablet 3 stykker oppå hverandre at jeg heller gjorde det slik. Med bøker, en snackspaprika-plante, vin og litt forskjellig i. Leiligheten min er så lys at jeg fant ut at fremover skal jeg kjøpe så og si alt av interiør å mørkere farger. Det skaper utrolig fine toner i rommet!

Yeeees! Jeg har lett etter et male-stativ i lang tid, og endelig fant jeg det. Kjøpte det brukt. Jeg liker tanken på at det har blitt brukt før… Hvem vet, kanskje det er en kjent kunstner som er tidligere eier. Hmmm 🙂

Jeg elsker “slitt gull”, og nå har det blitt en ny farge i leiligheten min. Kjøpte de fineste lysestakene og skålene – de tar seg sååå godt ut her. Love love loooove it.

Planter skaper så utrolig mye liv i et rom! Den ene potten er litt for liten for planten, I know… Skal kjøpe ny. 

Stearinlys er et must, og jeg digger at kveldene endelig begynner å bli mørke. Ingenting er som å ta en dusj etter en lang dag, senke lyset og tenne levende lys rundt om i leiligheten. Gir meg en ufattelig deilig ro.

Mange av dere spør meg om jeg kan komme med tips til vintage-butikker når det kommer til interiør. Personlig er jeg veldig lite glad i for moderne interiør, jeg var litt sånn før. Alt skulle være hvitt, alt skulle være fra IKEA og alt skulle være moderne. Nå har jeg skiftet helt mening. Etter å ha vært i litt forskjellige leiligheter og tittet, faktisk. Jeg ELSKER å ha et hvitt utgangspunkt med hvite vegger, lyst gulv og store vinduer som kaster inn mye lys, men interiøret skal ha flere fargetoner enn bare hvitt, og det skal ha et personlig preg. Jeg elsker å dra i bruktvarehandler fordi 1. det er bra for miljøet og 2. det er kjempefint med litt stæsj i leiligheten som man kan SE har litt preg på seg. I freakin’ love it. Trefarger, gull, kobber, masse grønne planter, litt farger her og der, gamle malerier osv osv.

Jeg har 2 veldig gode tips til dere dersom dere vil handle brukt interiør i Oslo:

 • MARITA’S BRUKTHANDEL (MARKVEIEN 67): Jeg pleier ofte å ta en kaffe på Kaffebrenneriet nederst på Løkka, og gudene vet hvor mange ganger jeg har tittet inn gjennom vinduene på denne butikken over gata mens jeg har sippet på kaffen min. Endelig fikk jeg tatt turen innom, og her har de SÅ mye fine småting. Anbefaler å dra hit for å kjøpe servise, gamle bøker, lysestaker, lysekroner osv 🙂
   
 • ANTIKKVAREHUSET (SANNERGATA 3): Oooookey! Dette var den SVÆRE butikken jeg la ut på Snapchat. Største brukthandelen for interiør jeg noensinne har sett. At jeg ikke har vært innom her før! Her har de gamle stoler, sofaer, bord, malerier og egentlig ALLE mulige duppedingser så langt øyet kan se. Jeg fant en dødsfet “kongestol” her som jeg vil kjøpe, jeg må bare planlegge litt mer hvordan stua mi skal se ut. Det er liiiiitt dyrt her vel og merke, så her går du ikke fordi det er billig, men fordi det er vintage og dritkult.
22 kommentarer
  1. Elsker det!! Elsker stilen din og hvordan du dekorerer. Er skikkelig unikt samtidig din egen stil. Stå på!! Xx

  2. Så fint det ble med de eplekassene! Hadde jeg aldri tenkt på selv. Kult at du bruker plattformen din til å fronte gjenbruk:)

  3. Jeg er gjennom samme kvisekur som deg, men jeg har et stort problem med sminken!! Huden er så tørr at sminken ikke legger seg pent. Jeg bruker et pudder, og det blir bare flekker i ansiktet. Bruker en “fuktighetskrem” legen anbefalte også, som ikke er fet (fete kremer var visst fy fy for kvisene), men jeg er uansett sykt tørr og hele hudens konsistens er forandret. Kjæresten min bor langt borte og kommer hit snart, og jeg ser virkelig ikke bra ut!! Hjelp?!

  4. Tydelig at du ikke kjenner til mange steder å handle interiør brukt i Oslo. :-p Anbefaler Reto på Bjølsen på det sterkeste! Min favoritt i Oslo. (Og jeg er en interiør-junkie som har bodd alene i Oslo i 12 år)

  5. Anonym: Jeg har også gått på isotretinoin, og da brukte jeg Effaclar H krem. Huden min ble ikke noe tørr da jeg brukte den! Kan kjøpes på apotek:)

  6. Hei! Hva bruker du for å få dek retro/edgy og litt vintage stilen på bildene dine. Det som gjør de litt gamle og uklare! Du er ek fantastisk blogger , stå på!! Fler burde vært som deg !

  7. Anbefaler deg veldig til å gå innom Brukthall Sinsen en dag du har litt god tid ☺️ det er et stort lager (ca 1000 kvm) med flere ulike selgere. Et rot uten like, men de er veldig billig på mye og har vanvittig stort utvalg i alt. Finn noe du liker, be om alternativer og så vil de mennene som jobber der leter rundt for å finne lignende objekter.
   De tar kun kontanter, men du får med kvittering. Brukt de mye i jobbsammenheng og det er ikke så overpriset som på antikkvarehuset ☺️ Fransk Bazar har også mye fint, hvis du liker møbler med jerndetaljer feks.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg