1. Herregud! Du bør oppsøke en annen bransje, med den “kom og ta meg”-looken. Hadde vært flau hadde jeg vært familien din!

  2. Kjære Kristine. Ufattelig bra jobba og fortsette med din passion og stå på med blogging – etter SÅ lang tid nå med utrolig stygge kommentarer. Aldri glem at det er de som er taperene – som fortsetter å lese bloggen din, og føler en trang for å rakke ned på deg. Det er de som har det vondt med seg selv.
   Jeg liker ikke Anna Rasmussen –> jeg leser dermed ikke bloggen hennes og gir henne HVERTFALL ikke flere klikk slik at hun tjener penger på min nysjerrighet…. Men kunne likevel aldri i min villeste fantasi begynt å kommentere stygge ting på bloggen?!
   Stå på videre! Du er dritkul, kjør på med din greie. Du vinner til slutt, hold ut:)

  3. Du har gått fra å være en søt jente med mulig modell potensiale til en dame jeg faktisk kunne sett for meg ble modell. Disse bildene viser det. Det var først når du lot ditt naturlige utseende få dominere at man så potensiale i deg. Jeg må si at jeg lar meg inspirere til å bruke mindre sminke, og lar fregnene mine og den bleke huden få litt dagslys. Jeg var aldri helt fan av det vulgære på bloggen din, og jeg er så sinnsykt langt i fra fan av at du fronter røyking som noe kult. Men på bilder som dette, der skinner du!

  4. FOR noen sinnssykt flotte bilder 😄😄 du er en stor inspirasjon, digger deg 😄😄💖💖 hadde jeg Vært deg så hadde jeg forstørret bilde nr 2 og hatt det som en stor poster på veggen 👍🙌😄 følte det var skikkelig Kristine , sårbart og vanvittig rått – deg 💖

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg