en ganske deilig mandag

ANNONSE

ELSKER DEN NYE BOBLEJAKKEN MIN! DERE FINNER DEN (ANNONSELENKE) HER. (koden KRISTINEU15 gir dere 15% rabatt på Junkyard ved kjøp over 500 kr, gyldig til 9. okt)

Kan ikke si at jeg ikke trives i den nye sveisen min. Jeg føler meg SÅ bra!! Det var dette jeg trengte. En ny look. Luggen ble litt kortere enn planlagt, og da jeg så at jeg ikke fikk alt håret opp i en hestehale (noe jeg egentlig skal ha siden Idol Looks har markedsført meg uten pannelugg) fikk jeg smålig panikk i et par sekunder. Men… Jeg møte Amar på bursdagsfesten på lørdag og han godkjente det, heldigvis! Score!

Dagen i går fløy avgårde, det var vel en typisk mandag vil jeg si. Fløy hjem etter God Morgen Norge-direktesendingen, jobbet hjemmefra hele dagen, før jeg klappet sammen Macbook’en og tok meg en tur ut i sola for å nyte de deilige solstrålene som kanskje er en av de siste. Parkteateret har nydelig kaffe, bare et lite tips fra meg dersom du plutselig ender opp på Grünerløkka og er keen på en god kaffe. Jeg dro en tur til byen og fikk endelig gått til anskaffelse av det jeg har lett lenge etter; the perfect jeans. Helt vanlige jeans. Jeg går nesten aldri med det lenger, innså jeg?! Jeg fant to stykker som satt helt perfekt på, gleder meg til å vise dere. Og så vandret jeg rundt. Dro til en grønnsak-butikk på Torshov, satt i sola og observerte mennesker, fikk et par idéer til noen prosjekter fremover og bare… var. Det er så deilig når man bare flyter med livet. Mindre tid og sted, mer her og nå.

Nååå må jeg komme meg i dusjen og få av meg gårsdagens sminke. Har jeg seriøst blitt SÅ lat? Før dusjet jeg etter fylla selv om jeg ikke var hjemme før klokka fire på natten, liksom. Det er helt crazy da, men likevel. Problemet er at jeg våkner og ser lik ut som da jeg la meg, så det er NESTEN slik at jeg vurderer å bare kjøre samme maske i dag også. Men SÅ lat er jeg seriøst ikke. Vi snakkes, dusjen kaller!

  1. Hvordan får du musikken du hører på Snapchat? Når jeg har i ørepropper, kommer ikke musikken med i videoen?
   Selv når jeg ikke har koblet til øreproppene, kan man høre lyder fra utsiden..
   Hahah, håper du skjønner, og takk for hjelp:D

  2. 9.2.4 Forbud mot å la alkoholholdig drikk inngå i reklame for andre varer og tjenester (Helsedirektoratets lovverk).
   – merk at dette her er ulovlig og kan gi store bøter hvis noen melder i fra.
   Det er ikke lov til å reklamere for noe på et innlegg for så ha bilde av alkohol i samme innlegget. Dette har gitt Fotballfrue trøbbel en gang tidligere også – når hun reklamerte for Gina tricot, men der det også var bilde av alkohol som hun drakk selv om det ikke var reklame for drikken.

  3. alt du snakker om på youtube…jeg føler meg så med deg..alt du sier måten du sier det på..helt likt meg..måten du tenker på osv..kan liksom føle med deg..så trist men samtidig fint å vite at jeg er ikke alene..det er så mange overfladiske tapere som ikke skjønner noe av budskapet ditt, oxo skriver dem hates..men jeg..jeg skjønner alt..vi er så alene..ser at du har blitt emsjonelt moden. noen sier alt blir bedre med tiden..men jeg mener at ting blir verre med tiden mens andre ting blir bedre

  4. Kunne du skrevet et innlegg om hvilket kamera og objektiv du bruker, og noen tips når det kommer til innstillinger? Du får så sykt bra bilder, og jeg skulle gjerne visst hvordan du får deg selv så skarp og alt annet så uklart, selv om det er rett ved siden av deg 🙂

  5. Sarah Marie: helt riktig! Kristine, du må lære deg reglene! Det nyeste bildet ditt på Instagram er også merket i strid med det norske regelverket.

  6. Spørsmål til ukens spm for jeg tror det er flere som lurer: du sier du har tatt ut Restylane, men leppene dine er fortsatt like store. Er dette noe som komme til å gå ut etterhvert eller forblir de sånn i lang tid? Spør fordi jeg vurdere å ta ut selv

  7. Nydelig du ser ut!
   Hvilke modell og hvor er brillene dine i fra? Har leitet ett liknende i all evighet uten flaks!
   <3

  8. Hei Kristine!
   Dette er min første kommentar på en blogg NOENSINNE, men må bare påpeke hvor nydelig du er med den sveisen. Den rammer inn ansiktet ditt på en perfekt måte, og virkelig får frem dine ansiktstrekk. Det er så .. Deg.

  9. Kjære vakre Kristine,
   Fikk så utrolig vondt av deg i gårsdagens episode, jeg kjenner så altfor godt til den følelsen selv,og den er ikke noe god. Håper aldri du må oppleve den vonde følelsen igjen❤️ Masse kjærlighet

  10. Så fin på håret! Men skjønner ikke helt når du sier at IdolLooks har markedsført deg uten pannelugg -jeg ser ikke at IdolLooks har markedsført deg i det hele tatt, du er ikke på nettsiden? Hvorfor?

  11. Må bare si du ser helt fantastisk smashing ut om dagen – håret, casual sminken (aller finest uten etter min mening!) og ikke minst en klesstil som har forbedret seg SÅ mye hvor jeg virker tenker wow på det du har på deg i forhold til tidligere!
   Fikk sååå vondt av å se deg på Bloggerne i går, selv om du sier det er annerledes nå så husk og sett deg selv i fokus og ikke bli dratt ned i humøret av andre!

  12. Finner deg ikke på siden til idollooks 🙁 men må bare si at FUCK de som mener du ikke ser ut som en modell. Mange av de på idollooks har mye av samme trekkene som deg,og alle er helt fantastisk pene og så er du! Så bare fortsett med det du gjør 🙂

  13. Hei Kristine!
   Jeg har flytta til ny by for en måned siden for å studere, og jeg lurer såå mye på hvordan du klarte å få nye venner og et nytt nettverk etter du flytta? Jeg syns selv det er ganske vanskelig å bare få nye venner..
   Stor klem

  14. Stine: hun bruker 6D. Usikker på linsene men bildene der hun får seg selv i fokus og bakgrunnene uklar osv er fordi hun bruker stor blender når hun tar bildene. Det vil si f.eks F2.8 (altså det laveste F-tallet som linsen din går til) – bare prøv så får du det til og 🙂

  15. Har aldri lagt igjen kommentar på bloggen din før, men nå fikk jeg skikkelig lyst. Lyst til å fortelle deg hvor kul, spennende og bra du virker. Har sett deg litt på bloggerne, og lest bloggen din i ny og ne. For det første: Woow bildene dine, spesielt i den siste, har vært helt amazeballs! De er bare så shit man kule. Sitter bare og ser på dem – lenge!
   Så syns jeg du har en så spesiell og kul stil. Det er vanskelig å finne en stil som passer seg selv og ens personlighet, og det er gøy å prøve ut forskjellig, men jeg må bare si at du virkelig inspirerer meg.
   Vet ikke hvor jeg ville med dette. Men jeg vet du har fått mye negative kommentarer, og det fortjener du virkelig ikke så jeg håper du leser denne og føler noen positive kan veie opp for noe av det negative.
   ROCK ON! Du er rå:)

  16. Jeg henger ut gamle klassekamerater på nettet.
   Og jeg gjør det, fordi jeg har noe slags psykose da.
   Og Lege Ness, sa det, at jeg er psykotisk fordi jeg inhalerte mi egen prompelukt da.
   Noe sånt.
   Men men.

  17. !! Jeg er virkelig fan av stilen din om dagen. Når jeg ser på hvor du var da bloggerne ble spilt inn, kontra nå. Virker du også mye tryggere på deg selv og sterkere. FOrtsett sånn:)
   Og hvor kjøper du smykkene dine?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg