å bli invitert i bursdag

FOTO: HÅKON JØRGENSEN

Haha, denne kvelden var gøy. Jeg setter sånn pris på å bli invitert i bursdager, for det har det ikke vært mange av i tenårene mine. Jeg hadde mine bestevenner og takk Gud for det, vi feiret sammen med kake og god mat vi – trenger man egentlig noe mer enn det? Da klokka slo 12 på 18-årsdagen min hadde jeg venner rundt meg som var nesten mer i ekstase enn det jeg selv var. Jeg kommer alltid til å være ydmyk og takknemlig for at jeg til enhver tid i livet mitt alltid hadde noen, selv om det ikke var mange. Så ble jeg ikke invitert i de store bursdagene og de fete festene, men jeg satt i alle fall ikke alene. Ohhhh som jeg gleder meg til å se de nærmeste igjen når jeg drar hjem. Kjenner det kribler i magen. Lørdag var gøy, det er rart at dette er livet mitt nå. Jeg tenker tilbake på den tiden da jeg følte meg som en taper, ja, en skikkelig taper. Jeg skjønte ikke hva som var galt, hva som gjorde meg så lite interessant. Og jeg følte at ALLE lo av meg. At ALLE så rart på meg. Fordi jeg ikke passet inn. Men ingen lo, ingen så rart på meg, alt var oppi hodet mitt. Det er sånn det føles å ikke bli sett. Du overtenker, du mister deg selv i eget hode. Og verst av alt, kanskje? Man begynner å stille spørsmål bak sin egen verdi. Gjengete miljøer er grusomt om du ikke er “en av de populære”, men den dag i dag er jeg likevel glad for at jeg var akkurat der jeg var. Tror det hadde skadet meg litt kanskje, å være den populære jenta på trinnet. Jeg skulle ønske jeg kunne spole 3 år tilbake og gått inn i kantina med de følelsene inni meg som jeg har i meg den dag i dag. Bare… vit at du er jævlig bra, liksom. For det er du. Jeg vet sinnsykt godt hvor vanskelig det er å føle at du er et kick ass menneske når du går alene i gangene og ingen har interesse av å prate med deg. Men du ER et kick ass menneske. Du trenger bare å finne ditt sted å blomstre.

Og kanskje du er en ensom ulv. Det er ikke verdens undergang. Du bare.. du er litt mer lukket. Det tar tid å finne de menneskene som matcher deg. Men du finner dem.

Jeg danset til krampa nesten tok meg i helga. Pokker så gøy! Jeg har fått meg ny favoritt-drink, Gin Tonic, og det er ikke helt bra for meg. Det går ned på høykant og jeg er ikke særlig stolt over det. Men ja ja. Det er bare en periode. Som alt annet. Haha.

  1. Jeg må legge igjen en kommentar etter å ha sett bloggerne mandag. Får så vondt, og føler så med deg, håper virkelig du ser at man behandler ikke en man elsker sånn, du har all rett til å føle som du gjør. Man flørter ikke med andre når man elsker noen, og foran deg i tillegg. Håper virkelig han har sluttet med det der. Ønsker deg det beste. Klem

  2. Tror du forholdet til deg og Fabian kommer til å vare? Eller er det også bare for en periode? (Som du sa om gintonic’en – dårlig sammenligning, men men :p ) Ønsker deg alt bra hvertfall! Du er den kuleste bloggeren, for du tør være annerledes! Men jeg håper du ikke vil få hjertet ditt knust!! Har skjedd med meg 4 ganger pga at typen ikke klarte å holde seg til bare meg :/ Du fortjener en god mann, Kristine!! <3

  3. Hva mener du når du sier at Idol Looks markedsfører deg uten pannelugg? Du er jo ikke på nettsiden deres.

  4. Begynner å lese bloggen din mer og mer! Er så rått måten du klarer å åpne deg selv på til dine lesere, du e fantastisk! Klem Sofie ❤️

  5. Hei
   Utrolig bra innlegg, kjenner meg veldig igjen!
   Er vondt og vanskelig å føle seg ensom og alene på videregående. Spesielt i gjengete miljøer, slik som jeg har det.
   Vet ikke hvordan jeg skal klare de to neste årene på videregående. Ser ikke noe lys i enden av tunellen..

  6. Lise: Det greier du Lise! Videregående er 3 lange år, men du kommer deg igjennom det. Du er sterkere enn du tror!

  7. Ikke relevant til innlegget, men har fulgt med på snap i dag. Jeg har hatt samme problemer med øynene, sånn seriøst en million ganger. Og legen gjetta pollenallergi, men øynene fortsatte å hovne opp selv på medisiner. Men det ante meg etterhvert at hver gang jeg våkna med hovne øyne, hadde jeg en urenhet ganske nære øyet som jeg hadde smurt basiron (kvisekrem) på. Så det kan skyldes hudprodukter – har du brukt noe for nære øyet?
   Kan også være betennelse på øyelokket. Venninna mi har hatt det, og fikk noe greier av legen. Så at du har vært hos legen, men tenkte bare å si ifra tilfelle legen tar feil, som på meg. 🙂

  8. Lise: Om du har valgfag, prøv å bli kjent med noen der, er nok flere som er alene på skolen din. 🙂

  9. Lise: Prøv å tenke positivt og gjør det som føles bra så kommer det andre i tillegg :))

  10. Kjenner meg utrolig godt igjen i innlegget ditt! Går selv i VG 2 på en veldig gjengete skole, Hvor alle vet hvem “de kule” er. Har mange venner, men i klassen sliter jeg. Når jeg går i kantinen føler jeg alle stirrer eller ler av meg, så jeg vet hvilken følelse du har kjent på.
   Du er veldig inspirerende!

  11. Jeg trengte virkelig å lese dette, for jeg har hatt det sånn hele livet. Jeg føler selv at jeg er en kul person, men som ingen har “oppdaget”. Man blir jo ensom og begynner å tvile på seg selv i lengden. Har hørt forskjellige oppfatninger av meg gjennom diverse folk, blant annet rar, klengete, kjedelig… ja, til og med horete.
   Jeg kan kanskje virke klengete fordi jeg binder meg veldig til de jeg henger med. Litt som en hund, tar de meg med ut så har de meg ved sin side. Jeg nekter å gå alene, da vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg blir hengende på slep liksom, uten å ta noe styring selv. Jeg skjønner jo at det kan være irriterende!
   Kjedelig er jeg sikkert også, når jeg noen ganger sier nei til å drikke på fest og lar andre ta ordet istedenfor å si så jævlig mye selv. Føler meg tom liksom, har ikke noe å fortelle med mindre jeg er på cafè med min beste venninne – DA har jeg mye å fortelle plutselig.
   Horete er jeg så langt i fra som det kommer. Men jeg har nesten bare guttevenner, så jeg kan jo forstå at de tenker feil.
   Jeg er egentlig bare ei utrolig snill jente som ikke fortjener alt jeg har gått gjennom, og jeg har så mye å by på bare folk blir kjent med meg. Jeg er som deg, jeg trenger at noen kommer og åpner min verden. Lar meg blomstre. Har heldigvis funnet et par slike i det siste, og jeg er 20 år – men tenk alt jeg har gått glipp av gjennom skolegangen!

  12. Silje: hvorfor er du så opphengt i at hun ikke er på nettsiden? Kan vel markedsføre på andre måter og

  13. Fantastiske bilder! Ser ut som bilder fra et motemagasin på 90 tallet, eller noe lignende! Ordentlig kule!

  14. Som jenta på andre siden tenkte jeg bare å bekrefte at det ligger i hodet. Tror jeg kan gå god for “den populære jenta”. Jeg hadde alt på vgs. Karakterer, liten FANTASTISK og close vennegjeng, men også stor bekjentgruppe, fester og gøy hver helg, gutter. Alt lå liksom til rette for at man sku ha det fint. Jeg klarer ikke si noe jeg savnet selv heller. Også er det likevel noe som har gjort at enn ikke klarer å nyte det, være lykkelig. Omstendighetene hjelper kanskje, ofte, men de er samtidig helt irrelevante for lykken din.

  15. Anonym: det blir nok bedre, kjære deg 🙂 er mange som sliter med å finne sin plass i ungdomsårene, og om man henger med folk man ikke føler seg helt komfortabel med blir det fort til at man blir mer innesluttet og ikke snakker så mye. Ta godt vare på de nærmeste vennene dine og vær åpen for nye vennskap, så ordner det seg! Husk at det ikke handler om hvor mange venner man har, men hvor gode de er.

  16. Anonym: Vil ikke si at det å stille et enkelt spørsmål er å “være så opphengt i” noe. Jeg gikk inn på Idol Looks fordi jeg var nysgjerrig på hvordan hun ble markedsført, og hvilke bilder som ble brukt. Men hun eksisterte jo ikke på nettsiden deres. Jeg spurte fordi jeg genuint lurer på hvordan hun markedsføres, og hvorfor hun ikke markedsføres likt som de andre modellene.

  17. “Du er et kick ass menneske. Du trenger bare å finne ditt sted å blomstre”.
   Jeg begynte faktisk å gråte når jeg leste dette. Takk Kristine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg