1. I serien kommer det frem hvor ekstremt sårbar du egentlig er. Hvordan selvtilitten din egentlig er. Hvorfor du plutselig skal ha så attitude,snakke engelsk, virke tøff osv osv.. Huff, det er nedtur for oss som trodde du var den du utga deg for.

  2. Ett tips til truseglippen din i kveldens episode – ha på truser i samme farge som skjørtet/kjolen din,så synes det ikke SÅ godt at du vifter med trusa på dansegulvet.. haha 😂

  3. mio: Men hvor ofte er du den du prøver å utgi deg for på instagram, facebook eller blant vennene dine? Er det egentlig ikke bare fint at man kan vise seg fra en sårbar side? Forherligelsen av bloggere som alltid skal fremstille livet sitt i et dystert lys er jeg ganske lei av, så jeg synes det er fint at Krissy velger å fokusere på det gode i livet. Folk vet ikke hvem de er før de er 40, ikke da engang, så det å gi kritikk til en 20-åring for at hun er sårbar, når det er det man er i denne livsperioden vitner om manglende empati fra din side..

  4. Er det lenge siden du kjøpte den nike jakken du hadde på deg på skituren og hvor fikk du tak i den? den var sykt kul og skulle gjerne hatt en selv :DDD

  5. mio: Unnskyld meg, men mennesker er sårbare. Det er faen meg allmennkunnskap. Om du innbiller deg at du ikke er sårbar, da kjenner du ikke deg selv engang. Og DET er virkelig en nedtur det, kjære deg…
   Stå på Kristine! Du er min aller største inspirasjon. Når jeg følger med på bloggen din og ser deg på bloggerne, så får jeg lyst til å følge drømmene mine og jobbe like hardt som du gjør. Takk for at du er ærlig og viser de sårbare sidene, samtidig som du gir lys ved alt her i livet. Digger deg!
   Stor klem fra Lina xxx

  6. Hen
   Lenge siden du kjøpte den svarte nike anorakken? Er den kun i tynn lett nylon? Hvor kjøpte du den?

  7. Se her er han gutten. “Charming”
   Når han bevisst med vilje flørter med andre jenter foran deg, så VIL han at du skal ha det vondt og bli lei deg og gråte.
   Når du reagerer som han har bestilt, så forteller det hjernen hans “Gjenta Mer vemmelig oppførsel” fordi da får han
   oppmerksomhet og en reaksjon ut av deg.
   Hvis han slipper unna med dette, så vet jeg jo allerede at han slipper unna med flere ting.
   Du kan reagere og gråte så mye du vil, Det vil aldri og har aldri stoppet en mann/gutt ifra å fortsette med samme
   oppførsel. Det er jo det han vil, han vil du skal gråte. Pluss det er ikke en konsekvens heller og har INGEN effekt.
   Det eneste de trenger å gjøre er å si hvor dramaqueen du er. Og da er det jo din feil.
   Det eneste konsekvensen en mann/gutt forstår er ignorering, ingen oppmerksomhet ingen drama reaksjon. Ingen kommunikasjon til de ber på sine knær. (minst 1 uke med ignorering cold robot no feelings style) men det gjelder ting som man kan tilgi dersom de sjerper seg. Det han gjorde derimot finnes det ingen tilgivelse for. Fordi det er såpass ILLE.
   Men det å flørte med jenter foran deg og det at han slipper unna med det, det forteller han at han trenger ikke å respektere deg.
   Bare å gjøre det en gang er nok til å dumpe han faktisk.
   Men siden han slipper unna med dette, så vet vi hvordan dette kommer til å ende.
   Han kommer til å ver sammen med deg, helt til han finner seg noen andre. Og mest sannsynlig holder han på med masse andre jenter.
   Helt seriøst hvis han gjørt dette foran trynet ditt…
   Hva tror du ikke han gjør bak ryggen din?
   Det er sååå obvious hva spill han holder på med. Du betyr svært lite for han. Du er bare en person han er sammen med, mens han treffer andre. Hvis han hadde brydd seg om deg for real så hadde han ALDRI flørtet med jenter foran trynet ditt.
   HAN GJØR DETTE MED VILJE og det kommer til å skje igjen.
   Hilsen meg, jeg er vel for gammel til å kommentere på unge bloggere sine blogger.
   Er 30år gammel og jeg kjenner dette spillet hans meget meget godt.
   Jeg kastet bort mange år på gutter som han. Og håper du en vakker dag innser at du fortjener BEDRE.
   Takk for meg, lykke til. (PS. neste gang han gjør det mot deg, så GÅ HJEM og IKKE SNAKK TIL HAN. innen et par dager så kommer han til å kontakte deg med,…bla bla hey whats up sms, IKKE SVAR han FOR guds skyld ignorer han i minst to uker)
   Siden jeg ser at du ikke klarer å dumpe han enda. I det minste la han få en konsekvens av oppførselen.
   IGNORERING er det eneste som funker på menner.

  8. Vi anno:
   Klokt! Han oppfører seg som en dritt. Du ser ut som en føøøkkings modell, han når deg ikke til knærne. Jeg så på episoden med kjæresten min og han sa “herregud ekke det kjæresten hennes?” Mens han satt der sjokkert. Han må bli voksen og lære av sine feil, men han kommer til å være sånn en god stund til.. dump han, du skal ikke ha det vondt. Hilsen et kjærestepar på 24 år som ser på bloggerne og spiser pudding på en torsdag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg