hva gjør deg glad?

Det er mange ting som gjør meg glad.

Som for eksempel å ta på seg turbuksen jeg fikk av mamma, pakke sekken med ved, et brettspill, snacks og ingredienser til Gin Tonic for å så forlate byen og innta den vakre og rene naturen vi er blessed med her i Norge. Hver gang jeg er ute i det fri tenker jeg “hvorfor gjør jeg ikke dette oftere?”. Fader meg så digg det er! Spesielt på en tirsdag, når alle er i byen og man så og si har skogen for seg selv. Vi møtte en gjeng på klassetur bare, det så skikkelig koselig ut, åååh. Minner meg om da jeg gikk på skole selv <3

Jeg badet, faktisk. I september! Yuuup! Det kom et par før oss som badet, og hun dama svømte så rolig og fint at jeg var helt sikker på at temperaturen fortsatt var ålright. Haha. Jeg burde jo tenkt meg litt mer om der, september måned er snart OVER. Nei da, jeg hoppet uti gladelig (uten å kjenne på vannet til og med), og det var SÅ.KALDT.AT.JEG.TRODDE.JEG.SKULLE.FÅ.KRAMPE. Hahahahaha. Men jeg angrer likevel ikke, fordi det var jo helt fantastisk deilig. Kroppen varmer jo seg opp igjen på nytt og man ender faktisk opp med å være varmere enn hva man var før man badet.

Ekstra kos er det hvis man lager bål og kan varme seg der etterpå!! Sååååå undervurdert fra min side! Alle klærne mine lukter bål nå, men det er totalt verdt det.

Hyggeligere tirsdagskveld kan jeg ikke huske.

  1. Jeg var ikke så interessert i skog og tur da jeg var litt yngre, men merker nå at det nok bor endel nordmann i meg for tur i skogen er noe helt spesielt, spesielt om man har skogen “for seg selv”.

  2. Hahah ro deg ned på snap. Du har aldri vært nominert til noe.
   Og husker du skrev et langt innlegg om at det var så urettferdig at du ikke var det….

  3. Anonym: Seriøst!! Puppeglipp!?!? Vi lever i 2017 å jenta er 20 år! Kristine så på bloggerne at du var sjokka over bildene fra utdelingen. Peis på som vi sier i Nord-Norge, du lever livet…. tror vi mange har gjort det samme som deg om vi hadde muligheten. Tror mange har gjort det i sin ungdomstid, men ds var ikke sosiale medier og kamera/mobil en del av hverdagen! Du har ingenting å skamme deg over!

  4. Heisann!:-)
   Jeg må bare si at jeg digger deg så utrolig mye!
   Du er så EKTE, sprudlende og vakker!
   Har sett deg på bloggerne, og du er desidert en av mine favoritter! Vær så snill og ikke mist den autensiteten du har❤
   Elsker også dialekten din!:-)
   Du er et fantastisk forbilde som viser at det er mulig å oppnå drømmen sin!
   Alt det beste ønskes deg, du er flink, stå på:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg