sexy jeans

JEANS THAT MAKE YOU FEEL LIKE A SEXY ASS LADY

Her er jeansene jeg pratet om!! De er fra Bik Bok. Jeg vet ikke hvorfor jeg nesten har sluttet å bruke vanlige jeans, nå går det for det meste i skinnbukser eller bare andre typer bukser. Men altsååå! Disse sitter som et skudd, og jeg føler meg skikkelig, skikkelig fin. Og sexy. God fredag. Hvordan har dere det? Jeg er helt utslitt etter en lang uke, de siste dagene har jeg hengt litt bakpå siden jeg har hatt hevelse på øyet OG vært småsyk. Nå er jeg klar for en rolig helg, gjett om kroppen min har godt av det. Jeg mister det kreative sinnet mitt fullstendig når jeg ikke får vært alene på lenge, i går fikk jeg endelig tid til å sette meg ned i et par timer og bare male. Tegne. Høre på piano. Helt alene.

Noen ganger føler jeg meg egoistisk som trenger såpass mye tid for meg selv for å kunne “lade opp”, men uansett hvor mye jeg prøver å tilpasse meg så ser jeg bare mer og mer at det er slik jeg er. Jeg er skapt for å være litt ensom, rett og slett. Ikke for mye, da. Haha, jeg ELSKER jo å være sosial så lenge jeg er… klar for det. I det siste har jeg følt at jeg har ekstremt mye inni meg som må uttrykkes. Så det jeg har gjort den siste tiden er rett og slett å finne flere måter å få alt dette ut, haha. Det verste jeg vet er de dagene jeg har et kreativt sinn og ikke vet hvor jeg skal gjøre av alt det jeg har i meg. Men altså, det kan være så mangt. Skrive en låt, le med en venninne, tegne portretter, ha sex, utforske en ny sjanger i musikk. Bare NOE. Noe som får deg til å føle noe, og som får deg til å… få de følelsene ut der. Det er gøy å oppdage flere sider ved seg selv, vi mennesker er kapable til mer enn hva vi selv tror. Lov meg at du aldri undervurderer deg selv og dine evner. Kanskje jeg skal lage et innlegg om akkurat dette, hmm?

Nå skal jeg ta på meg de nye cowgirl-bootsene mine (fra Fretex så klart) og møte Julie for en sen lunsj på Munchies. Hiv og HOI jeg gleder meg! Både til burger og se bff igjen. Vi har mye å catche up!

  1. Kjenner meg sååå igjen behovet for alenetid!
   Må bare si at bloggen din blir bedre og bedre. Det skinner gjennom at du har det bra med deg selv og de rundt deg 🙂 Stå på videre Kristine!!

  2. DET HETER IKKE å være skapt for å være ensom? alle trenger alenetid, før eller etter. du har kjærste og mange folk rundt deg, så du er ikke mye «alene» liksom. du bør lære deg å ordlegge/forklare eller uttrykking det du prøver å si.

  3. Anonym: Det er så latterlig m deg,som skal påpeke feil. Også har du null kontroll på bruk av små og store bokstaver. «du bør lære deg uttrykking d du prøver å si»??? Kanskje du burde lære deg å legge godviljen til,le litt,smile litt og se at d er fullt mulig å forstå hva Kristine mener her?

  4. Damn, det var sexy, smexy outfit <3 Jeg lurte litt på hvor du klippet panneluggen og hvor mye kostet det! Digger den og har hatt lyst på sånn lenge nå! xoxo

  5. du ser smashing ut for tiden!! Men de skoene…. uff, de er så harry, PLIS INNSE DET hahahhaha. Men digger deg, u go girl

  6. Hvilken sang hørte du på i videoen på storyen din igår, etter du la ut screen av chasing stars? Neeeeed

  7. Kaja: Og du har ikke lært at man skal ha mellomrom etter komma og punktum før neste ord? Hvis dere skal terpe på hverandres feil, så kan dere vel i det minste sørge for å skrive korrekt selv. Fjortiser!

  8. Hei, Kristine.
   Jeg ville bare si at jeg har sett de siste episodene som har kommet ut denne uka. Jeg begynte å gråte når jeg så den episoden hvor dere “krangla” og at du var så lei deg dagen etter for at du følte deg som dritt også møtte du han så gikk det liksom over “med en gang”
   Off, jeg kjenner meg så alt for godt igjen. Nå vet jeg det er en god stund siden dette ble spilt inn, jeg bare håper du har det bra i forholdet ditt. Jeg vet så ALT FOR GODT hvordan det er, og være så forelsket i noen at du ikke tror du klarer deg på egen hånd. Alle stedene dere har vært, alle sangene han minner deg om. Det gjør helt latterlig vondt når man tror man aldri kommer ut av den jævlige kjærlighetssorgen, også møtes man og han sier alt det han vet han trenger å si også blir man lykkelig i en liter periode igjen. Så lenge man er sammen.
   Håper dere har det fint nå og at du stiller opp for deg selv og ikke blir behandla dårlig. For det fortjener du ikke!! <3

  9. Hei.
   Så sykt bra du ser ut, antrekket var smashing!
   Jeg vil bare si at du er en stor inspirasjon Kristine. Måten du klarer å stråle selvtillit og en sånn trygghet på deg selv tror jeg er med på å påvirke både meg og andre til å være fornøyde av seg selv. Jeg håper og tror at du er stolt av deg selv, for jeg tror du oppnår mer enn du kan tenke deg bare ved å være den du er. DU ER RÅ!

  10. Anette: kjente meg også så utrolig godt igjen. Fikk helt vondt. Og det er så dumt å at man tillater seg å være sånn …svak. Man innser ikke hvordan man holder på og hvordan man blir behandlet før det er slutt og sorgen er over. Først da innser man hvor lite respekt man hadde for seg selv i forholdet og hvordan man faktisk ble behandlet 🙁

  11. Hei Kristine, jeg leste gjennom kommentarene til innlegget, og Fyfaen så mye piss folk skriver. Helt ærlig. Jeg vil bare minne deg på at du er så sinnsykt rå, og bestemmer helt selv hvordan du ønsker å gjøre ting. Vet at du ofte viser den attituden selv også, men ikke glem at folk er usikre på seg selv, og trekker andre ned med seg. Du er fantastisk akkurat som du er, og fortjener ikke de unødvendige, ekle kommentarene som mange tydeligvis ikke klarer å holde igjen! FUCK THEM :(( blir så lei meg over at folk ikke bare kan være hyggelige. Håper du koser deg på munchies btw, jeg har så lyst til å dra dit. Har du prøvd vegan burgeren deres, isåfall kan du fortelle om den? ⭐️⭐️⭐️ Stå på, og husk at du alltid er din egen bestevenn <3

  12. Hører du på podcaster og ser på YouTube? Isåfall, hvile kanaler følger du osv? Jeg elsker YouTube og podcast appen som ligger inne på iPhonen. Ikke bare er det humoristiske podcaster, men også masse lærerike podcaster som aftenpodden, og TRENINGSPODDEN, som du virkelig burde give a shot! Det er favorittpodden min, og jeg tror du hadde likt den❤️❤️❤️❤️

  13. Anonym: Enig!! At man liker andre mennesker bedre enn man liker sin egen selvrespekt er skumle SKUMLE greier. Det endre opp med at man sitter igjen som et stort spørsmålstegn og tenker hva faen man holdt på med. Man lurer på om man virkelig har så liten respekt for seg slev.
   Ser ut som du har det fint Kristine, så langt man kan se det av tekster og bilder på en blogg i hvert fall 🙂 Bare pass på så du setter deg selv og dine følelser i første rekke og aldri la NOEN få deg til å føle deg som dritt. 🙂

  14. Nice blogg. Nice young woman. Nice outfits.
   You are so beautiful. Very beautiful.
   And you wearing jeans …… wooow … awesome 🙂

  15. Heihei
   Fikk lyst til å sende en trøsteklem til deg etter å ha sett episoden der du hadde 20 års party. Er fullstendig klar over at det er spilt inn for lenge siden, men fikk skikkelig vondt av deg – og støtter deg i å reagere på Fabians oppførsel, det var bare ikke greit …. skjønner også at det er mye klipping og redigering …. uansett : ikke Ok å flørte såpass åpenlyst med andre når det sårer den du er sammen med. Skal ikke rippe opp i gammelt oppgulp , dere har ordnet opp dykk i mellom – men vær snill med deg selv Og ikke ikke godta for mange krumspring med dårlige vibber ..-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg