vær så snill

Piano-musikken som jeg satt på forleden spiller fortsatt, som om livet bare fortsetter. Hva skjedde nå, hvorfor skjelver jeg? Jeg kunne kakket hodet i veggen. Jeg kunne dratt av meg håret. Men jeg gjør det ikke. Bare nesten. Piano-musikken fortsetter, stopp for faen. For faen, ser du ikke at jeg faller? Se meg.

Se meg.

Vær så snill.

 

  1. Det er vanskelig å se den virkelige deg nå for tiden , dessverre.. men jeg håper du har det bra og at fremtiden blir fin ❤ du trenger ikke alltid være så tøff og glad

  2. håper det ordner seg for deg <3 kunne du skrevet/ laget et innlegg ellerno om hvilke pianostykker du liker?

  3. Hei Krissy !
   Stå på å ikke la deg falle,vær sterk ! Du har en fin blog,flott design som står i stil med deg 🙂 sjekk min blogg,er helt i startfasen 🙂 sykalenepappa.wordpress.com

  4. Det du skriver nå gjør et så stort inntrykk på meg, kanskje fordi jeg jeg vet at man kan lett kjenne seg igjen. Uansett situasjon. Håper du fortsetter å uttrykke deg på den måten du gjør , wow du er sterk og god. Fantastisk! Jeg vet du er et forbilde for mange , blant annet meg og det du skriver om er så viktig. Alt du skiver har en mening, og det digger jeg.

  5. Så sinnsykt trist å se at du ikke har respekt eller er glad i deg selv.
   WTF? Han flørter med andre jenter på fest rett foran deg…
   Jeg kan låve deg at gutter/menner gjør dette med vilje for å såre deg.
   Han kunne lett gjort det bak ryggen din, MEN han velger å gni det inn og såre deg.
   Har opplevd det samme selv et par ganger og sannheten er at det kommer til å skje flere ganger…
   Du er så sinnsykt PEN og FLOTT utstråling du kan få hvem du vil
   jeg blir lei meg når jeg ser at en jente blir behandlet som søppel.
   Jeg hadde dumpet han på flekken. Han fortjener deg ikke.
   Men det var det alle andre sa til meg, og det tok noen år før jeg hørte på vennene mine
   og den dagen jeg dumpet han er det smarteste og beste jeg noen gang har gjort.
   For nå er jeg alene, men jeg har SELV RESPEKT i behold.
   Klem klem. Håper du innser du er verdt mer enn han gutten du dater, for mann er han ikke.

  6. Du er et så enormt stort forbilde på meg, tør og være ærlig, tør å stå opp for den du er. Husk for hvær gang du faller så reiser du deg sterkere opp igjen ♥️♥️

  7. Hadde du bare gidda å hørt på noen andre enn deg selv så hadde du kanskje ikke endt opp slik som dette.

  8. Jeg kan være en venn
   Jeg ser at du faller
   Jeg ser at du faller
   Du vil reise deg igjen
   Jeg kan være en venn
   Jeg ser at du faller
   Jeg ser at du faller
   Du vil reise deg igjen
   Og jeg – jeg kan være en venn

  9. Hei, Kristine!
   Jeg har aldri kommentert på bloggen din tidligere, men har hatt en viss mening om deg igjennom bloggen og instagrammen din. Ganske sykt, hæ? Å ha en mening om en person man ikke kjenner, aldri har møtt, og mest sannsynlig aldri kommer til å møte. Jeg har fulgt deg på instagram en god stund. Og så forandringen på sekundet da du møtte kjæresten din, hvordan du forandret væremåte, bildestil, sminke og hele looken. Du ble friere, men samtidig kom det en frykt kanskje? en eksponert frykt? Jeg kjenner meg veldig igjen i den personen du beskrev deg selv som i innlegget om at du ble invitert i bursdag. Jeg ble heller aldri invitert i bursdager, kunne godt sitte i en stor gjeng men aldri være “en del av gjengen”. Ganske grusom følelse, å aldri føle at man finner noen man har noe ekte med. Jeg skjønner du er lei av å høre kommentarer om å dumpe typen din. For de skjønner ikke, skjønner ikke hvordan dere har det og hva du føler for han og alle den fine tingene dere gjør sammen. Når alt ikke bare er dritt.
   Aner ikke hva alt dette er, kanskje en liten friendly reminder? Håper alt går fint med deg, og husk at du er sterkere enn tunge tanker.

  10. Så første ep av bloggerne.. Det å se deg ha det så vondt var helt forferdelig. Jeg håper ikke det skjer så ofte…

  11. Du er nydelig, Kristine <3 ingen kan kjenne din verden bedre enn deg selv. Det eneste man kan gjøre er å uttrykke disse tankene gjennom kreativitet og skapelse. "Å dikte er å se". Gjennom kreativitet føler man seg så levende, det er som at man får en portal til sjelen sin. Man tør å sette ord på sine mest ærlige tanker. Skjønner du hva jeg mener? Det er så nydelig det. Håper du har en fin dag. Nydelig skrevet. Livet er ikke ment til å være blomster og roser. Man må gjennom alt det "vonde" og lære seg å takle det for å se lyset. Ingen hendelser er egentlig positive eller negative. Det værste kan føre til det beste. Bare noen tanker jeg akkurat hadde <3

  12. Det går over. Alle har sånn fall og det går bedre etter en stund. Forskjellen er bare at du legger ut ditt fall for alle som vil lese og kommentere. Snart kan du igjen handle klær, danse og drikke sånn som før. Det koster å være en kunstner som ingen forstår.

  13. Jeg har hatt grynte og prompepsykose i mange år nå.
   Og har lært meg å leve med den her psykosen da.
   Så sånn er muligens det.
   Noe sånt.
   Men men

  14. Du må faktisk tåle at livet er opp og ned. Hva er oppturene uten nedturene da? Tror du at du skal være lykkelig hele tiden? Det er litt tragikomisk å se deg desperat etter å smile hele tiden. Du flykter jo fra normaltilstand i livet. Hvem har alt på stell? Jegfor eksempel er alenemor til en gutt. Livet er ikke enkelt men det er mye bra. Lykkelig er en illusjon. Glede finns.

  15. Blir det en rabattkode fra dere som er med i bloggerne for å starte et abonnement på tv2sumo? Husker bare at det har vært gitt ut rabatter av dere som har vært med før i fjor eller noe 🙂

  16. Tenk hvis du kunne se alle de som genuint bryr seg om deg. Alle de som føler empati for en person de aldri har møtt, en person som de bare har sett på TV og nett. Du ser lesertallene dine, men du aner ikke hvor mange du har rørt og nådd ut til. Gå inn i deg selv og finn ut av hvem du er og hva du bryr deg om og jobb for å være den personen.
   Du er bra og det er helt greit å miste seg selv innimelllm. Stå på.

  17. De fleste ser at du sakte men sikkert nærmer deg stupet, du behøver å snakke med noen og få sortert tankene dine. De siste innleggene dine er merkelige og henger ikke på greip. Du skriver veldig rart og usammenhengende, og jeg tenker at du ikke har det så bra for tiden. Ta deg en pause fra bloggen, og fokuser på positive ting i livet. <3

  18. Blir bekymret over deg, Kristine. Skulle ønske det var en måte jeg kunne hjulpet deg på, håper du har noen som du kan snakke med om dette, ikke hold ting inni deg.
   – En som setter pris på deg <3

  19. “Dette er den første bloggen jeg kommenterer noensinne.”
   HVA er det med alle de tullingene som kommenterer dette???? Hvem bryr seg? Er det kreds liksom?

  20. Du er en sånn person som tenker og bekymrer deg i overkant mye, samtidig som du er veldig sterk og ansvarlig – og sånne personer har en tendens til å tiltrekkes dårlige personer også.
   Det at du er lei deg pga Fabian, er ikke fordi du er svak. Det er fordi du har et så dypt ønske om å ta vare på han. Følelsene dine for han er så ekte, du kunne kjempet med nebb og klør for at han skal ha det bra, og så blir du så fortvilet når det virker som han ikke tar imot det.
   Til slutt løper man etter den man elsker med sølvfatet, ja – man glemmer seg selv. Det hadde vært helt greit det, dersom han husket på DEG, sånn at dere begge hadde fått deres del. Men når det går bare ene veien, må du selv stoppe opp og tenke etter. Så lenge han ikke tilfører deg noe, har du snart ikke mer å gi, og det er da du faller og mister deg selv.
   Sier ikke at du skal dumpe Fabian, er selv forelsket i tidenes drittsekk, men bare vær klar over at du er verdt mer enn som så. Ikke føl deg dårlig! Ikke la han få deg til å føle deg dritt – for dette har seriøst ingenting med deg å gjøre, men han som person.

  21. Kulekåre: THANK YOU!!!!!! Forventer disse folkene en pris eller noe?? Eller tror de at de eller bloggeren de kommenterer for aaaaaller første gang er så spesielle at det må utbasuneres KRAFTIG? – Godt at ikke bare jeg irriterer meg over slikt;)

  22. Kulekåre: Det er jo ikke for å få creds eller noe. Det er bare for å vise bloggeren at noe har engasjert de nok til å faktisk kommentere. Og at det de skriver betyr litt mer, nettopp fordi de vanligvis ikke bruker å kommentere.
   Dette er forresten første gang jeg kommenterer på en blogg, jeg også.

  23. Madeleine: Fett. At Kulekåre er den første som har klart å engasjere deg nok til å faktisk kommentere, mener jeg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg