en lørdag helt for meg selv

Lørdag. Jeg hadde en fredagskveld i går med altfor masse følelser, noen ganger føles det som om hjertet mitt er altfor tungt for kroppen min å bære. Det var en leser som skrev til meg at “HUSK AT DU ER STERKERE ENN TANKENE DINE”, og det var seriøst så ufattelig deilig å lese. Liksom.. ja!!! Ja for faen!! Takk for at du sier det for det var AKKURAT det som skulle til for denne tunge sjelen en sen fredagskveld!! Jeg ser at noen dere skriver at det må være slitsomt å være meg, og ja, kanskje det også er slitsomt å lese også, men en ting vet jeg: jeg kommer aldri til å lyve og late som om alt er bra, når det ikke er det. For det klarer jeg ikke. Absolutt alle innlegg jeg poster på denne bloggen er fulle av følelser, og da ville jeg ikke hatt noe å skrive om dersom jeg ikke kunne vært ærlige om hva som foregår inni meg.

Jeg har litt identitetskrise for tiden. Haha, føler jeg har det hele tiden. Men jeg fant ut at… DET ER BRA! For disse periodene får meg til å gå utenfor komfortsonen og prøve ting jeg aldri har gjort før. Denne uken har egentlig vært en av de beste på lenge, for jeg har pushet meg selv til å gjøre noe jeg har tenkt på i flere år. Åh, jeg vil gjerne fortelle dere hva, men faktisk – så tror jeg at jeg skal holde denne lille lidenskapen for meg selv litt til. Enn så lenge vil jeg at dette skal være min greie. Dere får vite etter hvert. Haha.

I dag har jeg hatt en skikkelig, skikkelig fin lørdag. Helt for meg selv. Har tekstet med mamma, spist deilig mat, gått rundt i byen i timesvis og hørt på podcast blant folkemengden. Nå er jeg hjemme igjen, og denne nydelige planten var en av de tingene som fikk bli med meg i dag. Åh, Granit, jeg tør seriøst ikke gå inn der lenger. Hver gang jeg trer foten innenfor den butikken så ender jeg opp med å bruke tusenvis av kroner. Jeg elsker pottene de har i leire, spesielt denne fargen. Og så har jeg byttet ut alt av håndklær, sengetrekk og kjøkken-håndklær til lin. Yaaaay! En liten endring bare, som jeg vet kommer til å gi stor glede i hverdagen fremover. Nå kan jeg nesten ikke vente til å tørke meg i det beige lin-håndkleet etter kveldens dusj, aaaaah . . .

Blitt skikkelig jeans-jente igjen, jeg. Fikk til og med kompliment på disse da jeg gikk gatelangs i dag! 

Gjør denne lørdagen nydelig, dere! Xx

  1. Du burde tatt psykologi som valgfag på VGs, tror det hadde gitt deg mye. Gav meg utrolig masse hvertfall, nå klarer jeg å forstå enkelte ting bedte

  2. Identitetskrise? Du virker omtrent som den eneste bloggeren som vet hvem du er og er stolt av det! Jeg tror første steget mot å “finne seg selv” er å innse at man ikke vet. Du later i alle fall ikke som du er noen du ikke er. Du inspirerer meg SÅ mye!

  3. Kan du ikke slutte md disse bildene av kroppen din? Tror faktisk det hadde vært bedre for deg også…..

  4. Liker at du gikk imot mammatilmichelle å sa bildene hennes var for oppmerksomhet, unnskyld meg men hva er dine da?

  5. Anonym: hvorfor klarer ikke folk å skille mellom intensjonene bak bilder av nakenhet og hud ? Man klarer da å se hvilket som skriker etter oppmerksomhet og hvilket som er tatt av pur interesse og sensualitet!? Er så lei av alle overfladiske inntrykk og dømming som kun kommer fra overflaten, det man ser og dømmer kommer sjeldent fra dybden eller med en forståelse av at noen genuint bare elsker å enten ta bilder av kropp og hud selv, eller se på andres kvinnekropper og bare forgude alt det vakre og sexy der ute? For mye av det kommer fra en genuin plass av kunst, lidenskap og kreativitet. Ikke minst av det å ha ordentlig kontakt med ens sexualitet. Hvorfor skal det ene være greit å uttrykke men ikke det andre?
   Omg er så lei av dagens overfladiske samfunn med idioter som ikke gjør annet enn å tragisk nok innerst inne hater sitt eget liv og seg sjøl, og gledelig tar d utover andre

  6. Hvilke piano-sanger var det du hørte på i dag tidlig på snapchat? De var helt nydelige, og jeg må bare få lastet de ned!!

  7. Heihei!
   Nydelig plante!! Jeg ser at du ikke har en skål under den, vil bare si ifra om at når du skal vanne den må du passe på at du har noe under den så du ikke ødelegger gulvet. Hvis det er hull i den da hehe, men selvom du har en terracotta skål under så er ikke de alltid 100% vanntette 🙂 jobber på et hagesenter, måtte bare tipse deg <3 du er nydelig btw

  8. Har begynt å bruke bleie fast.
   Og bleiene er mye billigere, her i Liverpool, enn de var i Norge da.
   Så sånn er nok det.
   Noe sånt.
   Bare noe jeg kom på.
   Men men.

  9. Går det bra med deg? Blir litt bekymret… Mener absolutt ikke å være frekk ellerno så beklager hvis det oppfattes sånn.

  10. Du er en inspirasjon for de unge. Bare trist at du (med eller uten intensjoner) inspirerer de unge til å bli like spinkel som deg. Du burde slutte med å legge ut bilder som viser ribbeinene dine.. Ellers er du veldig flink blogger! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg