3 setningar frå dagboka mi

11. september 2017 kl. 17:58 på Espresso House Majorstua

KOR FINN EG DEI DEILIGE FØLELSANE EG HADDE I MEG FOR TO DAGAR SIDAN

EG LEITAR OG EG LEITAR

MEN DEI ER BORTE VEKK

  1. JAA embrace your nynorsk haha❤️❤️❤️ Skriver ikke nynorsk selv, men synes det er såå fint (og viktig!) når folk gjør det!

  2. Vær så snill og bare begynn å skrive nynorsk! Synes det er viktig at flere tar det i bruk, ser det så sjelden i dag, og synes det er trist det bare forsvinner… i tillegg har jeg det på skolen og tror det vil hjelpe å lese det mer ofte for å bli flinkere ❤️

  3. Du har sikkert sjekket det ut allerede, men Ludovico Einaudi vil alltid være min go to for nydelig pianomusikk!
   Nuvole Bianche var en av grunnene til at jeg bestemte meg for å lære å spille piano. Perfekt å male til også!

  4. Veit du ka Kristine! Det beste for alle mine jenter i ungdomsskulen her på Østlandet er at du reise heim. Vi treng ikkje forbilder som deg som viser underlivet ditt på TV anna kvar time heile døgnet.
   Du er med på å framprovosere overgrep mot unge jenter som blir misbrukt av uønska fotografering av intime kroppsdeler. Det sat ein gutt på bussen i går, rett over ei jente som var tydelig sjenert. Så snur han veldig enkelt telefon i en posisjon der han får begge låra og det imellom over heile skjermen sin, raskt klikker han på knappen… Eg sit to sete på skrå bak og får med meg alt. Eg blei opprørt og utruleg provosert, men gjorde ingenting…
   Er det bildet av deg og dine “intimbilder” som har flasha over TV skjermen i det siste som har vært med på å senke terskelen for min inngripen i ein så slesk oppførsel? Det var ein jævlig opplevelse. Stakkars fine sjenerte jenta! Vi kan berre tenkje oss kva dette bildet kan gjere for framtida til denne jenta om dei for eksempel bli uvenner….
   STOPP Kristne, stopp denne utviklinga! Vêr så snill å reis heim!
   Helsing frå ein spesialpedagog på Østlandet

  5. Trine Nilsen: Her burde du ha grepen inn! Eg forstår tankegangen din, og er enig i seksualiseringa av dei unge i dag, men eg meiner det er urettferdig at du skriv slik til Kristine, når du ikkje greip inn sjølv.

  6. Hei fine!
   Kanskje feil sted å spørre om dette, men kan du tipse om pianosanger på bloggen? Jeg er så sykt hekta på piano om dagen!

  7. Trine Nilsen: Hvis du velger å bli en dårlig og passiv person, pga du så trusa til ei jente på TV, er det nok hos deg problemet ligger. Hva du velger å gjøre på fritiden din og hvordan du velger å oppføre deg mot andre mennesker er på ingen måte Kristine sitt ansvar. Skjerp deg, ta ansvar for ditt eget liv og lær deg å stå opp for andre mennesker som tydeligvis trenger det. Du burde så absolutt grepet inn i den situasjonen du forteller om, og det er helt idiotisk å prøve å skylde på Kristine.

  8. Trine Nilsen: Hva faen? Hva har dette med Kristine å gjøre? Grip inn og ta gutten i en slik situasjon!

  9. Trine Nilsen: Hvis dette stemmer,så må jeg da si at det er du som er ett verre forbilde enn Kristine. Er du en form for lærer med pedagogutdannelse, også for det første skriver en slik lite oppmuntrende melding til en jente i 20-årene,og for det andre er vitne til noe slikt mellom to ungdommer og ikke griper inn. Sukk sukk og rist på hodet!!

  10. Trine Nilsen: Spesialpedagog som ikke engang turde åpne kjeften for å forsvare en stakkars jente på bussen – var jeg deg hadde jeg vært så flau at jeg ikke nevnte en skitt om det. Blir kvalm!

  11. Trine Nilsen: Jeg håper at du er et nett-troll, ellers burde du virkelig skamme deg. Tenk å være så feig når man ser urettferdighet, og likevel ha baller til å kalle seg spesialpedagog!

  12. Helene: helt utrolig å legge skylden på Kristine for det der. Uansett hva, så er ALLE og enhver ansvarlig for sitt eget liv, og FORELDRE må gjøre en mye bedre jobb med å oppdra barna sine. Fy fader for en latterlig og ikke minst provoserende kommentar. Du gjorde ikke en dritt for hun jenta, så går du inn her og legger skylda over på Kristine!!! WTF

  13. Ikke rart du blir deppa om musikken du hører på er piano-melodier! Altså.. bruh! (ja, slenger meg på den over her)

  14. Skriv mer på nynorsk!! Er så viktig at folk tar det i bruk, ikke minst at IT-girls som deg viser at det er kult 🙂
   wohoooo, kristine for president!

  15. Trine Nilsen:
   Lite som har provosert meg så mye som ditt innlegg på en blogg. Fy faen!
   Snakk om ansvarsfraskrivelse. I ett og samme innlegg beskylder du Kristine for å være medansvarlig for overgrep?!? Samtidig som du observerer ett uten å gripe inn.
   Jeg er sjokkert.

  16. Hahaha..så snappen din nå.. godt å se jeg ikke er alene om å stirre tilbake når folk plutselig begynner å stirre… opplever d ofte på bussen og blitt mange kleine episoder…som varer lenge da jeg hvertfall ikke gir meg😅😅

  17. Trine Nilsen kan for eksempel ta ei litta titt inn i seg selv før hun går ut i bloggverden for å finne forklaringen på hvorfor hun ikke reagerte som hun skulle. Kanskje det er hun som skulle reist rett hjem og fått hjelp? For det normale hadde vel for faen vært å gjøre noe i situasjonen, og ikke finne en blogg å skylde på. Fred være meræ Tove Laila.
   Og du Kristine, keep doing your thing. Man kan ikke redde Norges feige befolkning ved å dra strømpebuksene opp under puppene og dekke til både skuldre og ankler.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg