et par minutter med sol

ÅHH! I gåååår. Hjerte hjerte hjerte på den dagen ♥ Etter shooten jeg hadde kom jeg hjem til meg selv og alt ble så stille. Det skjer, av og til.. at jeg kommer hjem til meg selv etter altfor mange mennesker og inntrykk, og så føler jeg altfor mye på at det bare er lille meg. Akkurat det samme skjedde under Oslo Runway, det er kanskje det perfekte eksempelet, for da skjedde det SÅ mye på så få dager, jeg satt i en stol omringet av fem mennesker som sminke meg, fikset håret mitt og lakket neglene mine, jeg gikk på en Runway med en hel crowd rundt meg, jeg var på after party med så mange mennesker at det å da komme hjem, i leiligheten, helt alene… Det var en påkjenning. Og sånn er det. Det er IKKE synd i meg, jeg bare forklarer kontrasten, for den er stor. I går hadde jeg det sånn, jeg følte meg så sykt alene og da jeg lå på baderomsgulvet og stirret i taket bestemte jeg meg bare for å HEY, nå skjerper du deg. Det er mandag, du elsker mandager! Og denne dagen ER fin! Så jeg tok på meg et antrekk jeg følte meg bra i og satt meg på Parkteateret hvor jeg skrev gårsdagens innlegg, mens jeg drakk kruttsterk kaffe og kikket på menneskene som gikk forbi. Og så kom Fabian da han var ferdig på jobb, og resten av dagen fløt bare avgårde i en nydelig flow. Vi ble sittende å prate om alt og ingenting på kaféen, og så kom solen, og den måtte vi så klart få med oss. Vi fikk nøyaktig fem minutter med september-sol i ansiktet. Herregud, det var virkelig helt fantastisk. Helt, helt fantastisk.

Det skal ikke så mye til for å komme i godt humør. Finn ut hvem og hva som gjør deg glad. ♥

output 2

output 1

26 kommentarer
  1. You look so good with a fringe!! it really fits you 🙂 Also i see you like the vintage look, I like it to! i can recommend online stores like urban outfitters vintage section and asos marketsplace.. If you like vintage levis then RE/DONE is amazing, also i think you would like Reformation and Are You Am I. Just a few tips 🙂

  2. Jeg må bare skrive til deg igjen Kristine! Herregud så kul du har blitt, og så Sykt vakker!!! Jeg elsker at du virkelig bare brøyter deg frem selvom det er så mange som prøver å trøkke deg ned, og pluss at du legger så mye vekt på hvor viktig det er å støtte hverandre og cheere hverandre opp!! Jeg vet at det er standard å si at alle som hater er sjalu og at det ikke alltid er virkeligheten, men jeg tror det er serr mye sjalusi som er ute å går over deg! Jeg er også supersjalu på deg <3

  3. Synne: det heter ikke at du er sjalu på kristina, da?. idiot. du er MISUNNELIG* det er rett ord å bruke

  4. Linea: Hahaha, så utrolig gøy at det er DU som tar feil her. Det heter å være sjalu. Misunnelig er man dersom man ikke unner andre noe godt.

  5. Anonym: Calling the kettle black, pot? Misunnelse er når man ikke unner noen det de har, dumbass. Skal du rakke ned på folk, bør du i det minste ha riktig info. ‘Idiot’.

  6. Et veldig tilfeldig spørsmål men: hvilken størrelse hadde du i strykebokstavene dine da du var russ? Jeg har også 6 bokstaver i etternavnet mitt. Skjønner godt hvis du ikke husker!
   Ha en fin kveld videre:-)

  7. Anonym: Misunnelse inkluderer også det å begjære andres eiendom, status osv.. Så misunnelse er helt rett å bruke.

  8. Anonym: takk baby du støtter meg! da har jeg rett da folkens!! DA ER DET ETT POENG TIL MEG 😀 for jeg brukte riktig ord.

  9. ahhhah baby takk du støtter meg! da blir det ett poeng til meg for at MISUNNE» er orde! now step up bitches

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg