en sinnsykt ekkel drøm

Altså, får jeg lov å si det? Jeg føler meg faktisk on fire om dagen. Sånn, fra innsiden. Og det synes vel utenpå. For et år siden brukte jeg to timer på badet, nå bruker jeg et par minutter. Jeg dusjer håret uten å gjøre noe med det, slenger på litt øyenskygge og mascara og en anelse foundation, whoooop ready to go! Jeg våknet brått klokka 7 i dag av en sykt ekkel drøm som jeg har hatt flere ganger tidligere. Den handler om 2. verdenskrig hvor jeg og broren min må gjemme oss for tyskerne – i garasjen til naboen i Førde… Altså?! Utrolig ekkel drøm, han ene tyske offiseren ser oss NESTEN, han stopper liksom opp og merker at det er noen der. Hele drømmen bestod av at vi nesten ble fersket og at jeg hele tiden lå og ventet på å bli skutt med riflen til den tyske offiseren. Og jeg lurte så innmari mye på hvordan det var å bli skutt?! Tror det er en smerte man ikke kan forklare eller forestille seg. Okei, HVORFOR prater jeg om dette, haha. Det føltes bare så utrolig ekte da jeg våknet, jeg lå og tekstet med en venninne og det føltes som om det skjedde 5 minutter tidligere liksom. Jeg våknet jo opp og var helt fryst i hele kroppen, før jeg etter et par sekunder innså at jeg lå i den deilige senga mi i leiligheten min.

Drømmer er rart, ass.

Sola skinner ute! Mamma og pappa har vært gift i 20 år i dag. Wow. Kjærlighet ♥ Jeg har nettopp hengt med Julie i et par timer, vi skulle egentlig bare ta en kaffe for å si ha det før begge reiser utenlands i morgen, hun til Milano og jeg til Paris, men så fant vi ut at vi er på flyplassen på samme tid i morgen. GLEDE! Ekte glede! Nå er jeg hjemme og skal straks ut døren igjen, 90 minutter med ayurvedisk yoga-massasje venter på meg. Det er en privat time med en dame som jeg har hørt sinnsykt mye bra om, så jeg gleder meg skikkelig. Har aldri prøvd noe lignende tidligere. Og dere vet meg, jeg ELSKER å gjøre ting jeg aldri har gjort før.

38 kommentarer
  1. Gur så lenge jeg satt å stusset på hva du mente med “on fire”.. jeg bare “føler hun at klokka er 4.. altså at det er ettermiddag. Altså er hun trøtt? Eller er det skrivefeil? Er det dialekt? ÅJA. ON FIRE. Engelsk ja.”

  2. såå utrolig fin du er!!
   uff drømmen din hørtes forferdelig ut. jeg har faktisk drømt opptil flere ganger at jeg har blitt skutt og hver gang har det vært en veldig kald følelse… haha, i drømmen freaker jeg ut siden jeg blir skutt og kommer mest sannsynlig til å dø men jeg kjenner ingen smerte, bare en isende nummenhet på området jeg blir skutt. morsomt

  3. Åååh så fint å høre at du har det bra – og ja, det syntes!! Du stråler, virkelig 😀
   Håper du får en fiin tur til Paris, og gleder meg til oppdateringer! Såå gøy og ikke minst inspirerende å lese bloggen din om dagen. Stå på videre, du er superflink!

  4. Minner meg om drømmen jeg hadde for mange år siden. Vi var mange mennesker, typ en landsby, som var litt skadd etter krig og måtte på sjukehus. Så kom vi på sjukehuset som var stappfullt av alle som trengte hjelp. En skyvedør åpna seg i veggen foran der jeg satt, og jeg så inn at doktorene var slemme, og det var trillebårer fulle av kroppsdeler. Så sa jeg til de jeg var med at vi måtte komme oss vekk derfra. Vi løp ut fra sjukehuset, men der stod det soldater rundt hele inngjerdingen og passa på at ingen stakk av. Plutselig klarte jeg å huske at det var en drøm, så jeg sa til de andre at vi ikke skulle være redd for soldatene – at vi bare måtte løpe, og hvis vi ble skutt så kom vi til å våkne. Vi løp, og de begynte å skyte som F, jeg fikk sikkert 20 skudd i overkroppen, haha, og så lå jeg på bakken og tenkte “skal jeg ikke våkne snart?”. Det tok sykt lang tid, og jeg kjente at jeg mista blod og ble svimmel af. Så tenkte jeg “nå må jeg vel dø snart så jeg kan våkne”. Og til slutt våkna jeg. Haha, det var bare så rart at det tok så lang tid. Skuddene i drømmen gjorde ikke vondt i det hele tatt, det var bare ekkelt å miste blod og bli svimmel. Dette var i en periode jeg “dreiv med” lucid dreaming, så jeg fant ut veldig ofte at drømmen var en drøm, og så kunne jeg gjøre som jeg ville. Burde testes! Beste metoden i starten er å legge seg på sofaen på dagtid, og sette på alarm hver halvtime. Drømmene kommer lettere, og du er samtidig mer våken så det blir lettere å innse at du drømmer 🙂

  5. Hei 🙂 har ikke noe med innlegget å gjøre men leste i arkivet fra du gikk på Iso, og lurte på hva allergitabletten du tok sammen med kuren het?

  6. ELSKER(!!!) virkelig å lese blogginnleggene dine, de gir meg så ro i sjela. Jeg blir så inspirert av å lese hver eneste innlegg, keep going on, Kristine…..!!!

  7. Minner om en drøm jeg hadde en gang. En mann ba meg passe på at en rev han hadde fanget ikke stakk av, imens han var inne å hentet geværet sitt. Jeg ville ikke at reven skulle bli skutt, og slapp den fri. Mannen klikka crazy når han fant ut at jeg hadde sluppet løs reven, og løp etter meg med geværet. Og så skjøt han meg. Husker bare at jeg så kulen borre seg inn i brystet mitt, og så døde/våkna jeg liksom. Sykt rart og ekkelt.

  8. sånn seriøst, HVOR har du fått ta i alle den nydelige høyhalsene???? jeg elsker høyhals som sitter godt inntil kroppen, spesielt halsen, hversåsnill å ta det med i en spørsmålsrunde!

  9. Hei Kristine. Jeg fikk opp en sang på “discover weekly” på spotify denne uken som minnet meg veldig om sånn du beskriver at du føler deg. Mulig jeg tar feil, men anbefaler deg å høre på “Jeg er – Maria Sejer”, for å se om du kjenner deg igjen 🙂
   Sangen er veldig fin og på dansk. Anbefaler også å søke opp teksten om du liker den. Jeg synes hvertfall noe var litt vanskelig å forstå når jeg bare hørte det, og ikke leste 🙂
   Håper du vil svare hva du synes om den, hvis du sjekker den ut! 😉

  10. Å, så deilig at du føler deg “on fire”! Du ser jo jævla bra ut, selvom du bare bruker 5 minutter om morgenen 🙂 God tur til Paris!

  11. Vel, jeg drømte at jeg slengte av meg klærne og badet splitter naken i et plaskebasseng som var utstilt på Carlings, før jeg gikk (fortsatt naken) og kjøpte meg en softis i kiosken. Haters gonna hate, tenkte jeg.
   Wtf, tenkte jeg, idet jeg våknet.

  12. Some of the most beautiful photos in your blog!!!:
   1) Autumn colors are so nice to see,
   2) Nice hairstyle
   3) and, what the fuck, you tits became so big! 🙂
   Dreams : I had a dream (before my wedding) that terrorists ran into our wedding venue and shooting down everyones …

  13. Fortell mer om massasjen etterpå da:) Hvor hørte du om den? Jeg har veldig lyst til å prøve, har tatt ayurvedisk massasje i India en gang og det var sykt deilig!

  14. Merkelig hvordan du har gått ned i vekt (ser vertfall sånn ut nå i det siste), mens puppene dine har blitt store å kålrunde..

  15. HEI! kommenterer aldri på blogg generelt! MEN nå følte jeg skikkelig for å kommentere! WOW KRISTINE. du er ON FIRE! så utrolig fine bilder! Og serr spyyyyyr av de kommentarene før meg om “HOE” osv. Vet du ikke er typen til å ta det til deg og plis don’t do! du er utrolig vakker og jeg elsker det du gjør, you’re my inspiration girl!
   Enig med TINA – brenn bh’ene!

  16. Marie: Helt normalt og se “tynnere” ut når puppene er større enn “resten”. Kristine har nydelige pupper, og dumt av deg å skrive sånn pga. din sjalusi. Sjalu selv på den kroppen, men HALLO, er du et godt menneske gir du et kompliment eller holder kjeft. TAKK

  17. Har du lagt på deg, eller hvordan har du fått større pupper? Jeg er ca. like flat som du var før (da du bodde i Førde), men er ikke i nærheten så slank som deg…

  18. blir så inspirert av deg!
   ville bare tilføye noe til disse merkelige drømmene dine, da jeg selv har lest mye om drømmetydning.
   å drømme at du neesten blir skutt er og kan være et tegn på at du vokser, og ser livet i et større perspektiv. så det var egentlig bare det jeg ville tilføye! du ser råbra ut <3 digger at du har vokst så mye og er så careless, det er deilig å se. skulle ønske jeg ble kjent med deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg