jeg er i paris!

output

Touchdown Paris! Ah, så full av følelser jeg ble av å kjøre innover mot byen, jeg er jo i overkant melankolsk for tiden men dette tok bare kaka. Det river litt i meg at dette er min 2. tur til Paris uten at jeg faktisk får utforsket byen, så jeg kjenner at jeg MÅ… jeg må faktisk dra til Paris ens ærend for å bare gå rundt, oppleve, se, puste inn, føle. Jeg har 5 timer på meg nå før jeg skal på casting, så jeg har NOE tid i alle fall, haha. Tenkte å sette meg på den kaféen vi ikke fikk tid til forrige gang, kjøpe meg en croissant og kaffe og lese i boka mi.

Det var helt grusomt å stå opp klokka 3 i natt, spesielt når Fabian ligger ved siden av meg og sover som en engel. Åååååh <3 Men etter en digg frokost og en stor kopp kaffe var jeg ready to go – HVOR corny er det ikke å spise frokost klokka 03:30 forresten. Haha?! Jeg er den typen som må spise med en gang jeg våkner uansett hva, så det spiller ingen rolle hva klokka er egentlig. Men det føltes likevel utrolig merkelig, spesielt nå som klokka er 12 og jeg er middagsklar liksom.

Paris, Paris! Tenk at jeg er her igjen. Æææ, jeg føler meg så heldig, nå skal jeg klappe sammen Mac’en og komme meg ut i gatene. Xx

32 kommentarer
  1. du må begynne å linke eller skrive hvor klærne dine er fra <33 lurer på jakke og bukse, og jeg er sikkert ikke den eneste;) hehe

  2. Å være melankolsk er det stikk motsatte av å være full av følelser. Det er en veldig dyp form for depresjon hvor du mangler all lyst og glede, og ikke evner å reagere positivt i noen som helst sammenheng. Hvis du var melankolsk hadde du kjørt inn til Paris med en følelse av tomhet og likegyldighet. Du burde slutte å bruke så mange ord du ikke vet betydningen av.

  3. Til Silje som kommenterte ovenfor her^ (fikk ikke til å svare direkte på din kommentar) – ser du har vært på wikipedia eller SNL, du ordlegger deg i alle fall veldig likt. ‘Melankoli’ brukes ofte, både i litteratur og i ‘dagligspråket’, på den måten Kristine bruker ordet her – som en sinnstilstand/stemning man kan gå inn og ut av. Det er kanskje vanligere å bruke begrepet på denne måten enn om en psykisk sykdom/form for depresjon.

  4. jævla idioter. Kristina mener at hun føler seg nostalgisk IKKE melankolsk. og ja kriss, du må lære om ordbetydning før du bruker dem bruur

  5. Vilde: Melankolsk brukes om noe som er dystert/tungsinnet/trist. Det kan brukes om deperesjon, men også om at man er tungsinnet uten at det er en psykisk sykdom. Men ordet passer ikke i den sammenhengen Kristine har brukt det i, men mindre hun mener at hun er full av dystre følelse som bare ble verre/dystrere da hun kom til Paris.

  6. Jeg tviler sterkt på at hun mener nostalgisk. Hvor ofte går tjueåringer rundt og er nostalgiske, liksom.

  7. Vilde: nostalgi er ikke linket til en alder da LOL. Kan være et inntrykk , en følelse, et øyeblikk, en tanke, en opplevelse u name it. Ugh firkanta mennesker ass

  8. Anonym: ‘LOL’ Har full kontroll på hva nostalgi er. Det jeg reagerer er den ekstremt strenge kritikken av Kristines begrepsbruk (egentlig den strenge kritikken hun mottar av noen for bortimot alt hun gjør/skriver). Ugh firkanta mennesker ass.

  9. Vilde: Jeg er enig i at Kristine får mye unødvendig kritikk, men når det gjelder kritikk på språk/arbeidet hun leverer tenker jeg dette er noe hun må tåle når man har yrke som blogger. Det er på samme måte som man vil kritisere en journalist for feil/rar ordbruk.

  10. Æsj,så stakkarslige mennesker vi er som kommenterer om betydningen av ett ord,når Kristine er i Paris på casting!! Tror hun driter loddrett i det nå.. Du har fått det til girl. Heier på deg!!

  11. Silje: Men ordet har en annen kulturell betydning, og de fleste bruker det på samme måte som Kristine. Holder du på sånn med folk du kjenner også “DU BRUKER DET ORDET FEIL!” Slitsomme deg.

  12. Sara: Den måten ordet melankoli brukes på i dagligtale har ingen tilknytning til det Kristine beskriver. De fleste bruker så absolutt ikke ordet melankoli for å beskrive at man er emosjonell. Det handler om nedstemthet og en mangel på følelser. Det er en grunn til at filmen Melancholia er alt annet enn full av følelser.

  13. Vilde: Det brukes aldri på den måten Kristine brukte det. I litteratur brukes det for å beskrive en mangel på følelser, tomhet og dysterhet, og har ingenting med sterke følelser å gjøre. Det er helt rett at det ofte brukes til å beskrive en sinnsstemning, men det er ikke den hun beskriver. Det er det stikk motsatte.

  14. Vilde: Ekstremt streng kritikk? Jeg påpekte at hun brukte et begrep helt feil, og at hun kanskje burde slutte å bruke så mange begrep hun ikke faktisk kan. For hun gjør det utrolig ofte. Kanskje på tide at noen påpeker det. Dette er absolutt ikke streng kritikk.

  15. Such a fashionista, it’s sad you really don’t get to experience the living city but good luck during your casting Kriss♥

  16. Kunne du ikke fått til å faktisk vise bilder fra Paris når du først er så fornøyd med å være der???

  17. Kan ikke du lage en guide for Paris!? Jeg kan tenke meg tips on kule og litt spesielle steder som ikke turister går på!

  18. Hei,
   dette er trakassering som følge av identietstyveri, (virker det som).
   (Jeg har ikke kontaktet disse).
   Vennligst rydd opp!
   Med hilsen
   Erik Ribsskog

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg