24 timer

God morgen! I går var en helt sinnsykt lang dag på hele 24 timer. Gud, jeg kan ikke huske sist jeg døgnet. Jeg avsluttet dagen med Amar og en gjeng, og gjett hva, vi endte faktisk opp med å spise middag på en restaurant jeg og Fabian helt tilfeldig ramlet over vår første kveld her, fordi det var den eneste som var åpen etter 23:00. Hvor tilfeldig?! Den heter LE PETIT MARCHÉ, jeg anbefaler å dra dit dersom du er i Paris. Sinnsykt koselig restaurant med masse lokale mennesker som spisER middag og drakk rødvin i timesvis i klassisk fransk stil. Det var en sykt koselig middag sammen med Amar, Tare og Marie (alle fra Idol Looks), vi hadde det dødsmoro! Jeg glemte helt av at jeg av trøtt fordi det var så hyggelig, hihi.

Jeg har verdens fineste utsikt fra balkongen. Så fin at jeg ikke vil dra ♥ ♥ På andre siden av veien utenfor er det en bygning med like balkonger, og dagen lang står det folk og røyker og drikker vin mens de speider utover store, vakre Paris. Dæven, så mange som røyker i Paris?! Omtrent alle jeg går forbi på gata går med en sigarett i hånden.

Nå skal jeg lage meg kaffe og nyte utsikten i badekåpen min! Xx

4 kommentarer
  1. Mange av de som bare “damper” for effekten sin skyld, eller bare det å ha noe i hånden. Veldig spesielt, men en venn av meg bor der og er tydeligvis sjeldent folk drar røyken inn. Blir så fascinert av slike kulturelle forskjeller 🤔 Sunt er det vel ikke. Håper du kan dele litt fler bilder av Paris og hvordan det ser ut der, det hadde vært nydelig!

  2. Hahahah det siste bildet ser ut som hodet eitt er på bena dine skjønte ikke noe som helst.
   Drev å tenkte har Kristine redigert på hodet sitt, Hahaha
   Stå på! Kos deg i Paris 😁

  3. Jeg er på reise gjennom Europa nå og det er sykt mange som røyker. Jeg og kjæresten snakket litt om det og vi kom fram til at grunnen til dette er at de ikke har de reglene som vi har i Norge når det gjelder røyk, i Norge er det jo ikke lov til å røyke på offentlige steder. I tillegg så har vi snus i Norge, noe som er ulovlig i Europa😄 Tenkte jeg skulle bare nevne i og med at jeg selv synes det er litt rart. Jeg og kjæresten er i Hellas nå og vi skal ta tog oppover Europa, skal faktisk innom Paris😄 Har vært i Paris før og det er virkelig en fantastisk by, så håper derfor at du koser deg villt masse og nyter

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg