dagens antrekk

JAKKE FRA JOFAMA, SKO FRA FRETEX, GENSER FRA H&M, BUKSE FRA GESTUZ

GO OOOFF! Siste dagen i Paris må så klart bestå av et sjukt fett antrekk. Jeg våknet opp til fuglekvitter og sol inn vinduet, like klisjé som det høres ut som, yup. Følte jeg var i en fransk film der jeg stod med en kopp kaffe i morgenkåpen min med den vakreste utsikten jeg har sett på lenge ut fra balkongen. Det var faktisk så vakkert at jeg kunne begynt å gråte. “The Paris Depression” er i alle fall ikke noe jeg har blitt utsatt for, til tross for at jeg har hatt ganske høye forventninger til byen hele livet mitt. Gleder meg til neste gang allerede!

Nå er jeg på flyplassen. For første gang i livshistorien min har jeg god tid (!), så jeg sitter her og redigerer bilder mens jeg hører på podcast. Å ha god tid er undervurdert. Selv om jeg gjerne skulle dratt fra byen 30 min senere slik at jeg kunne tatt en drink på restauranten på hjørnet der jeg bodde, bare for å… feire et fint opphold. Hehe.

5 kommentarer
  1. Du er flott altså! Kroppen din er jo helt fantastisk og kler alt.
   Ville bare tipse deg om noe. Jeg hadde veldig tettsittende bryn, som deg. Følte jeg så ganske morsk ut, og merket at det dro ned humøret mitt å møte et morskt blikk i speilet hver dag. Så nå har jeg nappet de slik at de begynner der hvor nesen (i bredde) slutter, hvis du skjønner hva jeg mener. Ansiktet blir straks mye mer åpent og egentlig finere! Hadde aldri tenkt tanken selv før i går, så hvis du føler for en forandring en gang så er det et tips! 🙂
   Ha en god kveld videre, håper du nyter Paris ordentlig og ikke har for mange bekymringer.

  2. Kan du skrive et innlegg om hvor du pleier å gå ut i Paris? Mat og uteliv som du anbefaler. Er det i Oberkampf du bor?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg