to øvelser jeg alltid gjør på gymmet

Jeg ELSKER disse to øvelsene! Selv om jeg går til gymmet bruker jeg ironisk nok som oftest å gjøre øvelser som kun krever egen kroppsvekt, spesielt den siste der er en av mine favoritt-øvelser for magen. Planken er min noe av det gøyeste jeg vet om! Jeg gjør alltid planken på en eller annen måte når jeg trener, før brukte jeg å ta den stillestående i nøyaktig 3 minutter og 14 sekunder (fordi sangen av Selena Gomez som jeg hørte på da jeg gjorde dette for 3 år siden varte akkurat så lenge haha, etter det ble det en standard), men nå prøver jeg å variere litt. Åh, det er gøy å trene igjen!! Jeg har vanligvis aldri trivdes på treningssenter, men her jeg trener nå føler jeg meg skikkelig hjemme. Det er blitt en hyggelig greie liksom, jeg gleder meg til å gå dit nesten hver eneste gang. DET er gøy, det. Mye handler om å knytte gode assosiasjoner, merker jeg. Psykologen min holder til i et dødsfint nabolag på Frogner, og da jeg gikk dit i går merket jeg hvor deilig det føltes. Kjipe strøk/insitusjoner gjør meg bare deppa, det er kanskje bare jeg som er sånn (???) men det HAR så mye å si for meg. Da jeg skulle finne ut av mageproblemene mine gikk jeg til Lovisenberg Diakonale sykehus og hele dagen min ble mørk etter at jeg hadde vært der. Skiiiiikkelig trist sted, jeg ble så oppriktig nedfor. Selv om jeg prøvde hardt å være positiv. Haha.

Nå er det sol ute!! Yay! Jeg skal levere noen klær i byen og nyyyyyte solen. YES

  1. Ja enig med I lenger opp, slutt å si gymmet!! Det er så irriterende. Man sier ikke gymmet på norsk. 🙂

  2. Det er ikke bruker jeg, det er pleier jeg. Hehe sorry for pirking men jeg ser dette overalt hos bloggere og det er feil

  3. hahahah, må si meg enig med flere av dem over her ass, høres så rart ut å si gymmet hahah. Ellers er det bra du trener styrke!

  4. Pinao sanger som jeg tror du kan like og lære deg å spille etterhvert, de er utrolig morsomme å spille i hvert fall. Nydelige også.
   Sonata No. 14 “Mooonlight” – Beethoven
   Für Elise – Beethoven
   Novole bianche – Ludovico einaudi
   Una Mattina – Ludovico einaudi
   Le Onde – Ludovico einaudi
   Intro – Kygo (Pinao jam 1-3 på soundcloud)
   Kiss the Rain – Yiruma
   River flows in you – Yiruma
   Comptine d’un autre – Yann Tiersen
   Written on the Sky – Mac Richter
   Opus 20 – Dustin 0’halloran

  5. Alle sier gymmet nå.. ro ned! Bare fordi dere ikke ved hva som er trendy og spennende så trenger dere ikke å klage. Kristine følger med på hva hippe folk sier og de sier gymmet.

  6. Har det så mye å si om man sier gymmet eller treningssenter? Veldig mange har begynt å si gymmet i Norge, blir mer og mer vanlig. Det er jo ikke «en feil» å skrive gymmet selv om hun har norsk blogg. Kristine skriver jo mye engelsk også.
   Ha er fortryllende kveld Kristine! Du virker som en helt fantastisk person 😊

  7. GIFen fungerer ikke her?
   Hvis du synes det blir kjedelig å stå så lenge i planken, så anbefaler jeg å legge en vektskive på ryggen. Det er kjempe effektivt!

  8. Liker sånne innlegg!<3
   Et lite tips til den øverste øvelsen, stå nærmere boksen når du skal hoppe opp! Fungerer ganske bra for meg 🙂

  9. Jeg husker at han i modellbyrået ditt/manager el noe sånt sa at du ikke måtte gjøre knebøy. Er ikke den øverste ganske lik knebøy? Er det fordi du ikke skal få “store” lår/rumpe at du ikke får gjøre knebøy?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg