festen jeg aldri burde dratt på

21:30 på TV2 Livsstil

Jeg synes det er vanskelig å se kveldens episode av Bloggerne. Hjertebank, hjertebank, fingrene mine skjelver. Fy faen så vondt det gjorde. Jeg kjenner alt på nytt, det sprer seg ut til fingertuppene slik det gjorde på et lite millisekund denne kvelden. Følelsene spiste meg opp, det var ikke noe igjen av meg. Kun en vandrende dukke med røde lepper, et tappert forsøk på å bevare i det minste noe av meg selv. Hvordan skal jeg leve livet mitt? Det er kanskje noe av det jeg lurer mest på. For det ser av og til ut som om jeg ikke får dette livet til å funke. Jeg snubler og jeg snubler, denne gangen snublet jeg noe jævlig. Midt på en svær fest med noe som føltes som halve Oslo. Kaos var det eneste jeg så, jeg prøvde så hardt at dere aner ikke, å trampe i stykker mine egne følelser. Le i folkemengden, skåle med mennesker jeg ikke kjente, tisse med fremmede jenter, danse til musikken, inni meg var det et fjellras på vei. Plutselig falt jeg sammen, ingen hadde sagt noe slemt til meg, ingen hadde gjort meg noe. Men det var synlig for alle, hvor knekt jeg var, hvor sliten jeg var, hvor lite jeg tok vare på meg selv. Alt jeg hadde gjort den dagen var å kjøpe meg en flaske vin på Polet og hoppe i en Uber på vei til Frogner for en sommerfest som skulle vise seg å være mitt største sammenbrudd noensinne.

Pjuuuh. Takk for at dere støtter meg, takk for at dere alltid er her for meg. Som Anniken så fint sa i samme episode, jeg vet helt ærlig ærlig ikke hva jeg driver med. Men vet egentlig noen av oss det? Who knows about life, really? Vi står alle opp om morgenen og prøver å gjøre det som er riktig, gjør vi ikke?

  1. Det eneste jeg vet er at om jeg hadde vært en så vakker og intelligent jente som deg, så hadde jeg ikke latt en gutt føle meg så liten. Du kan få gutter som er villige til å flytte fjell for å være sammen med deg, og det tror jeg ikke Fabian hadde gjort. Men som du sier, du må lære selv og ta egne valg. Er jo sånn man blir rik på erfaring. Men ikke glem at du er langt i fra så verdiløs som du fremstiller deg selv i noen av episodene av bloggerne.

  2. Jeg syns du er ei utrolig herlig og fantastisk dame, og det gjør vondt å se at du og andre har det så vondt. Følelser er noe dritt i mange tilfeller… De river hjertet i stykker, samtidig som de svulmer av kjærlighet! Det du må huske på er, at i alt det mørke så finnes det alltid et lys ♡ Man skal være godt rustet for kjærlighet, og selv godt rustet kan man knuses. Håper du klarer å holde hodet høyt, og ta godt vare på deg selv. Det finnes bare én deg, og du er verdt noe! Stor klem fra en mamma til to, som syns du er kjempetøff ♡

  3. Du, eg ser litt på deg som ein løvetann eg! Du veks og blømer overalt der du kjem. Ja, det er tungt, ja du møter motstand, ja kansje famler du, roter det litt til, men eg er 200 % sikker på at du reiser deg att kvar gong. Kvifor? Fordi du er dønn ærleg, open og reflektert. Du er smart, hardtarbeidande. Så tillat deg sjølv til å vera svak, alle blomar går i dvale om vinteren, men eg veit dette med deg går bra. Eg berre veit det.

  4. Nettopp fordi fabian ikke har følelser eller er forelska i deg, oppfører han seg sånn som han gjør.. Han vet at du ikke klarer deg uten han, derfor er han heller ikke redd for å miste deg..Gleder meg til den dagen du åpner øynene og heller finner en som behandler deg som en prinsesse 💗

  5. helt ærlig, du fortjener bedre enn han.. han behandler deg ikke bra i det hele tatt, og det er vondt å se 🙁

  6. Vakre deg.
   Jeg har lært at det største presset kommer av å skulle holde fasaden oppe fordi man gjerne tenker at alle rundt en har alt på plass og i orden. Det er ikke sånn. Det er ingen som vet hva de driver med, alle er i bunn og grunn like lost i denne verdenen. Det er likt som at ingen egentlig har rett, alle er liksom vandrende hypoteser haha.
   Det er greit å ha sammenbrudd, følelsene finnes, og det blir for mye av og til.
   Stor klem <3

  7. Å vakre fine deg! Får så vondt av deg! Den første kjærligheten er så intens at man vet ikke bedre. Min første kjærlighet varte fra jeg var 17-23 år, og jeg visste han ikke var den beste for meg, og han kommer alltid til å ha en liten plass i hjertet mitt. Men guud, så glad jeg gjorde det slutt, nå har jeg funnet en ny to år senere som er så snill mot meg, og jeg aldri ledd så mye i mitt liv – er liksom ikke i nærheten av tvil noen gang med han og ikke minst, vi behandler hverandre med respekt! <3 det er lov å ha litt kjærlighetssorg og selv om ting føles tungt så går det alltid over!

  8. Uff, vondt å se hvordan han bare lot deg stå igjen alene på slutten av episoden i dag.. Håper VIRKELIG han behandler deg bedre i dag! Vi kan alle gjøre feil og forandre oss, så jeg krysser fingrene for at han har gjort det.

  9. Er så vondt og se hvordan han behandler deg. Men du viser jo gang på gang, at du er der selv om han behandler deg som dritt. Derfor fortsetter han, for som du sier selv ” du vil aldri komme over han” derfor vet han at han har deg uansett. Tro meg, du vil klare å komme over han. Ikke la en gutt bestemme over din lykke.
   Ikke la han behandle deg dårlig, når finnes så mange gutter som ville gjort alt for deg. Men den første kjærligheten gjør deg virkelig blind 🙂 Bare husk at han definerer ikke din lykke. Du må klare være lykkelig med han, og ikke minst uten han.

  10. Det at du i det hele tatt måtte gå rundt og vente på han, på et arrangement som han ALDRI noensinne hadde sluppet inn på, viser at han bare er en stor dritt. For opptatt med å leke storkar og igle seg inn på andre mennesker til å gi deg noe oppmerksomhet. Finnes nok veldig mange bedre alternativer enn han, selv for oss “vanlige” folk

  11. F minner meg dessverre om en viss utro, svensk jævel som behandlet SE som dritt i alt for lang tid. Please ikke la han behandle deg sånn, Kristine.

  12. Du fortjener så mye bedre enn han. Skulle ønske du kunne se det! Får vondt av å se på episoden(e)… han skjønner deg ikke, Kristine. Du trenger noen som ser dine behov og verdier. Han viser deg ikke respekten du virkelig fortjener.

  13. Jeg skal gi deg et tips, siden eg var i litt samme situasjon engang.. så lenge du fortsetter å si til han at du aldri kommer til å klare deg uten han/vil vere uten han, kommer han til å ta deg for gitt.. desverre. så lenge han vet hvor han har deg, gjør han hva han vil.

  14. -: De er nøyaktig samme person , begge behandler jenter med dritt, men i første omgang er dem hyggelige!
   Selvom du tror du ikke kan leve uten han så gjør du det Kristine, man finner alltid bedre gutter!

  15. Anonym: 1000% enig. Men denne veien skal du gå selv, kris. Og husk at det som skjer, er for en (viktig) grunn. Du klarer det som venter deg, uansett hva det er

  16. Du er en selvstendig, STERK ung dame. Du styrer ditt eget liv, din egen lykke, dine egne valg. Ikke la frykt veilede deg i livet, ikke la frykt ta overhånd. Ikke frykt å miste noen som ikke tilhører livet ditt helt ut, for vi møter de vi møter for å lære og utvikle oss selv på erfaringene de gir oss. Ta vare på deg selv kristine, din egen lykke, velvære og helse bør komme foran alt, for når det er på plass har du tusen mer å gi til andre og deg selv

  17. Guro: Nei det har det ikke, men når man får sett alt det vonde i ettertid på en skjerm og får høre det samme av flere hundre mennesker, så kan vel noe av fornuften titte frem snart, tenker jeg. Sånn jeg ser det og tror, så gir Kristine så ekstremt mye kjærlighet til en gutt som like gjerne kunne vært i forhold med hundre andre. Og det er vondt.

  18. æ håpe virkelig at du finner den personen som lærer deg hvordan kjærlighet faktisk skal føles og være. Og når du vet, så vet du.

  19. hei kristine. det var veldig, veldig vondt å se den episoden. mye fordi jeg kjente meg så godt igjen i deg. jeg skal ikke komme her og si hva du skal gjøre, si hva du føler, si hva han gjør, fordi det er jeg ikke i posisjon til å gjøre. det er kun du som er. en gang var jeg i et forhold som ikke var noe bra, og misforstå meg rett, jeg sier ikke at ditt forhold med fabian er det samme. men. det var mange som prøvde å fortelle meg hva jeg måtte gjøre, hvordan jeg måtte gjør det. men det er ikke sånn det funker, det er ikke sånn hjernen vår er skrudd sammen. fordi når man sitter i det så er det det eneste man vil, og man kan strekke seg så langt utover egne grenser og egne premisser uten at man skjønner det selv. jeg måtte gjøre mine egne feil, gjøre mine egne erfaringer, jeg måtte gjennom en veldig tung prosess for å skjønne hva som var riktig for meg. jeg hadde det vondt lenge, men nå har jeg det bedre enn på lenge. jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men jeg heier på deg. du er utrolig kul, smart og oppegående. jeg heier på deg uansett hvilken retning du går i. og om det er noe som kan hjelpe, så kommer jeg aldri til å være den som sier “I told you so” om det en gang skulle skjære seg. håper du har det bra, at dere har det bra. dette er din kamp, og ditt liv, det er ingen som kan gjøre det for deg, og det ser jeg at du skjønner og prøver å formidle selv også.
   stor klem.

  20. Det er veldig trist at du ikke har fått åpnet øynene dine skikkelig ennå, men jeg vet av erfaring at man selv må erfare og gå gjennom, du kommer ikke til å gå fra ham basert på hva vi skriver til deg, uansett hvor riktig det er. Men du kommer til å gå når du skjønner at nøkkelen til din lykke ikke lengre skal få ligge i hans lommer. Du er verdt SÅ mye mer.

  21. Den aller siste scena når du gr ut fra festen, og han bare……så trist å se på. Han er eldre enn deg, men du er mye mer moden. Han spiller tøff, men sånn som eg tolker han i serien, ser eg derimot en usikker fyr, som må gjøre andre usikkre for å ha kontroll. Men vi har vel alle vert der. Just make sure it does your soul good and makes you stronger – for du er meir enn god nok! And there is plenty fish in the sea, tru det eller ei. (*krissy engelsk*) ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg