hvordan puster jeg?

FOTO: HANNA LAURIDSEN 

Ute av kontroll. Det er sånn det føles. Som en slange som iler seg inn i halsen min, kveler meg og spiser opp alt jeg er laget av. “Hvordan puster jeg?” spør jeg deg i telefonen. Du knuser henne i stykker, men du kaster aldri bitene. Du tar vare på dem, det er det du gjør. Og faen så godt du tar vare på dem, ingen vet hvor godt du tar vare på dem. Som om bitene var et mesterverk, et ukomplett mesterverk som så sårt ønsket bli hel igjen. Og du ser det, du ser hvor mye hun prøver. Jeg legger meg naken ned på det frosne jordet, solskinnet treffer meg i ryggen og det gjør så godt at det er vondt. Bladene som så pent dekorerer bakken, hang ikke de nettopp på trærne da? Jeg snur meg. Sola som treffer ansiktet mitt.. Så godt føles det… så godt føles det når du varmer meg. Som om jeg ser skjønnheten rundt meg i små øyeblikk, blikket mitt flakker og jeg klarer ikke å gripe det. Det er som å vokse opp og innse at verdenen du tegnet på et papir i barndommen din ikke har farger, linjene har til og med noen sprekker her og der.

  1. Wow, dette bildet! Håret, lyset, naturen, puppene – bare alt. Og ikke minst; du skriver veldig fint.

  2. Jeg liker deg, men jeg synes det er veldig synd hvor lite du tenker på de som leser bloggen din og hvor lite du forholder deg til sunn-fornuft plakaten

  3. Før syntes jeg du var veldig mye, fjortis, uttalte deg om ting du ikke visste noen ting om. MEN du har blitt en vakker jente, og god å skrive også! Alle har jo faser i livet, men du har virkelig funnet en fase du kler sykt bra!! Stå på Kristine. Jeg er fan, lest bloggen din det siste året flere ganger i uken.

  4. Det bildet der er vel det endelige beviser, ikke f*** om de puppene er ekte. Slutt å lure unge jenter til å tro at naturlige pupper ser sånn ut, vær så snill!

  5. Marie: Var det jeg også tenkte. Men hun er veldig tynn da, og om hun har veldig hovne bryst, så kan det kanskje se sånn her ut? De ser kjempe bra ut, men vi kan ikke si om de er ekte eller ikke.

  6. Marie: hva mener du med at hun lurer unge jenter med at naturlige pupper ser sånn ut? Nå må du virkelig tenke deg om før du skriver, fordi det er ikke noe fasit på hvordan pupper skal se ut. Alle har forskjellig form og størrelse på puppene sine, og det må du forstå.

  7. Tror du har glemt å redigere bort arret du har fått under det ene brystet. Skjønner ikke hvorfor du juger om noe som er helt vanlig i dag. Det er ingen som kommer til å dømme deg for noe slikt! 🙂

  8. Sangen på snappen din «you?ve been talking in your sleep?, hvooooor er den sangen??? Åhh fant den dama på Instagram og bare woho den sangen må jeg få med meg.. og vipps så var den her og jeg har helt glemt navnet på dama :-/
   Du er rå forresten, stå på <333

  9. Anonym: haha folk er så syyykt sjalu på de faste, digge puppene dine. Sånn, veldig åpenbart og gjennomskuelig;)

  10. Marie: De puppene er vel litt vel små til å være silikon? Man flesker vel til når man først skal under kniven? Ville i hvert fall tro at med silikon hadde de vært større. Ser naturlige ut!

  11. Heii! Hva heter den sangen du hadde på snapshot? “Cause youve been talking in your sleep”? Har sett overalt men finner den ikke! Blir veldig glad for svar

  12. Hei,hei, Jeg er eldre enn Kristine. Like høy. like slank. Om puppene er ekte eller ikke , hva betyr det? Jeg fikk tilbud om en operasjon for 30 år siden. Jeg sa nei. Om jeg anger ? nei. Legen sa også det at ” egentlig så er du for tynn – så det er ikke så mye å gå på her”. (men det var min kropp) Man må jo på en måte bruke sin hud ja sin egen kropp. Pumper du da silikon inn i en i utgangspunktet så “tynn” kropp – så er der ikke bra. Svangerskap. p-pillebruk – kan få bryster til å vokse. Det vet jeg. Hormonell utvikling, arv og gener betyr mye. Hvis hun har operert seg – hva betyr det egentlig ?. Jeg hadde gjort det i dag hvis jeg hadde vært på hennes alder. Det er fælt å gå gjennom hele ung/voksenlivet flat som et speilegg. Hva tror dere jeg ble kalt for på ungdomsskolen for 30 år siden? Akkurat :”Speilegget”, Heldigvis er jeg psyskisk sterk. Kristine har fine pupper til sin slanke kropp (skulle ønske det var meg). Dog synes jeg ikke det er nødvendig og legge ut bilder av dem. Noe er privat kun, for deg og din kjære. Kristine: til deg naturlig eller ikke – jeg tror at det er naturlig. DU er flott. Vær stolt av puppene dine Og du har en skjønn bror da. klem , Klem fra ei gammal kjerring som følger deg. Stå på – lykke til . STOL PÅ DEG SELV

  13. Anonym: Hvilket arr snakker du om? Jeg ser ingenting! Hvorfor være så bastant og påstå at Kristine har tatt silikon når det ikke er noen grunn til å tro det? Pupper forandrer seg hver måned, de hovner opp innimellom og så minsker de igjen, alt etter hvor man er i syklusen. Merker sykt stor forskjell på mine egne i tiden før og etter mensen, det er som helt forskjellige cup’er. Dessuten øker puppene i størrelse om man legger på seg, noe Kristine mener hun har gjort den siste tiden.
   Siden du tvinger meg til å studere disse puppene, vil jeg tørre å påstå at de er helt naturlige. Du må slutte å finne på ting, og heller gjøre noe fornuftig med livet ditt.

  14. Hei hei:) Har hatt bloggerne maraton nuh! Å æ måtte bare inn å si du e ei flott jente. Du e ung. Du skal få hjerte både elska og knust. Du sa du aldri kom til å komme over han. Den forstår æ. Men æ kan love deg. Man gkør d ( nesten litt desverre,fordi man lurer på hva man holdt på med når man ser tilbake på hvor sinnsykt høyt man elska menneske) Æ e og var som du,elsker/elsket intenst og med hvert fiber i kroppen. Det forandrer oss uten tvil. Kos dere og krangl og LÆR:) Ingen skal komme og si hvem du skal dumpe eller ikke. Hehe d må være kids som holder på sånn. Erfar selv,både gleden og sorgen livet byr på. Nyyyyyt 20 årene. Æ var pg liker best og være singel. Et tips,kos deg godt de neste 10 årene uten dårlig samvittighet ✔ Mhv Singel frøken på 31,som mene vi veks best når vi står “alene” . Sterk i oss selv. ENJOY LIFE GIRL! Digga dæ. Forsett å vær som du E!

  15. Det er sååå fint med nakne bilder som ikke er seksualisert! Du er vakker – både inni og utenpå.

  16. Jeg har en venninne som har vært gjennom det samme som deg mtp kjærlighet. De ble sammen når hun var 17. De har vært sammen i 9 år nå.. han var hennes debut! det var krangling, utroskap, savn og alt i mellom.. de giftet seg i fjor sommer, lykkeligere enn noen andre.. i år fikk de et barn! Verdens herligste lille jente!
   På grunn av at de var sterke nok til å godta hverandres svakheter og elske hverandres styrker, så har de nå et mer stabilt forhold enn man noen sinne kunne ønske seg. Du må kjempe for det du ikke finner deg i, men også godta hvem han er. Du kan ikke forandre han, men du kan lære deg å leve med han, og han kan lære seg å leve med deg. Du blir knust over ting han gjør, og det er bare «så» lenge man orker å leve med det. Men godta at det vil ta tid for han å innse at det er han som gjør deg usikker på deg selv, når hans egentlige oppgave er å fremheve dine styrker ❤️ Han vokser opp en dag han også, bare ikke akkurat nå. Og når det skjer, om 3, 4, eller 7 år, tror jeg du vil være overlykkelig over at du ble værende i livet hans. For det tar en sterk dame å godta en gutt før han blir mann.
   Husk at kjærligheten er blind for sånne ting, fortsett å kjemp. Det kommer til å gjøre like vondt med neste frem til dere vokser opp. Hvor mange vil du ha før du blir gammel «nok»?

  17. K: det handler om kjærlighet det du forteller her. Uten kjærlighet vil det ikke bli en sånn «slutt». Bare Fabian selv vet om han faker det eller ikke. Egentlig kristine og, men der kommer følelsene for typen først..

  18. Det som er så trist, er at det første forholdet man har former en utrolig mye som person. Du har kanskje noen lekser å lære, og Fabian er “læreren din” i dette livet til akkurat disse leksene… men husk på: jo mer du godtar av ting du vét du ikke burde godta, fordi du er så forelsket og han er så flink til å manipulere situasjoner, jo lengre tid vil det ta før du lærer leksen og kan gå videre.
   Hadde du tenkt at det var OK av din far og behandle din mor slik Fabian behandler deg? Er det slik du har blitt oppdratt? At dette er OK for fet er en del av kjærlighetspakken?
   Ekte EKTE kjærlighet; den gjør ikke vondt. Det er en universell sannhet man kan finne i alt fra tusen år gamle bøker, til klisje quotes på Internet. Klisjeer er klisjeer fordi de er sanne. Ikke tro at kjærlighet skal svi og brenne. I ekte kjærlighet må man ikke ofre noe som helst for å “få det til å funke”.
   Du er fantastisk. Aldri la noen behandle deg slik han gjør.. det er så vondt å se. Og det må være vondt å leve det.
   Se på dette forholdet som et eksempel på hvordan du IKKE vil ha det. Våkne med angst?? Usikker og klump i magen? Trist? Er DET det du definerer som forelsket?

  19. There is a simple way to know/prove if boobs are fake or not. In a dark Place with no light take your phone out and put on the torch light. Put your phone beneath your naked boob or on the side and press it against the skin. If it stays dark – no light from the torch visible – boobs are real. Silicone shines bright red when light is pressed from outside against the skin. You can try it or not. What does it even matter, I don’t get why people make such Drama of it. If you are not happy with a body part of yours, and nowadays we have to possibilities to change it, and you can afford – why not? It’s everyone’s own personal opinion. The most important thing in the world is to be happy inside your own body.

  20. Anonym: Mtp på at hun var heelt flat før så er ikke disse små i det hele tatt, ikke alle som tar silikon vil ta like mye som SE og tcmn og det er fullt mulig å få til mer “naturlige” pupper alt etter hvordan man legger det inn og hvor mye

  21. Du er virkelig klassisk vakker :-))
   Et lite bok tips : “HEKTA på et håp om kjærlighet”.. Du trenger ikke å lese den nå, men hvis du får behov for det en gang så håper jeg du husker at du ble tipset om boka. (Kun veldig godt ment)
   Håper du får en fin dag, vakre 🙂

  22. Anonym: mange modeller som ikke “flesker til” når de tar silikon for at det skal se mest mulig naturlig ut

  23. Anonym: jeg har silikon selv så er dessverre ikke sjalu på noen måte 😂 synes det er trist HVIS hun har gjort noe og sier det er pga p piller og vektøkning. For all del hun må ikke ha gjort noe, men ble litt mistenksom når jeg så den svarte streken under høyre bryst.( sett fra vår skjerm). Ha en fin dag videre! 🙂

  24. livingdoll: Det har egentlig ikke så mye og si nei, det er bare det at vi vil hun skal vær ærlig og ikke slik som Kylie Jenner og si at det er “the time of the month” når det er svært tydelig på at alt ikke er ekte

  25. Anonym: små til å være silikon, nei? lol. man trenger ikke operere inn 1 kg i hver pupp bare fordi man først skal legge seg under kniven. Hilsen ei med silikon som fortsatt kan bruke en B/C cup.

  26. Anonym: du glemte alt det er mulig og stappe silikon inn via armhulen slik arret blir mye mindre og “vanskeligere” og finne

  27. Kanskje på tide å innrømme at du har tatt silikon hvis du skal flashe de på some? Husk at små jenter ser opp til deg, og kanskje tror disse er ekte

  28. Mykporno blir ikke mer eksklusivt av en dårlig tekst. Og du burde virkelig gå på poseringskurs når du kun har en pose, som i tillegg får deg til å se ut som du er forstoppet

  29. Tror absolutt det er silikon ja, og hvis ikke så damn girl, heeldig 🙂
   Uansett så er det din kropp så du får gjøre hva f du ønsker!! go girl :*

  30. Vell, der var det utav verden, puppene er naturlige. Se neste innlegg. Og plis ta dere en bolle ✌️ Hun er heldig med bilde, vinkel og skyggen er perfekt. Ser på mange andre bilder at hun er mye mer flat 😉 Hadde nok vært mer der hvis det var silikon ja!

  31. Kan du slutte å lyve?? Seff har du tatt silikon, du var jo helt flat før. Ingen verdens p piller kan gjøre sånne mirakler. Det tragiske er at du prøver å skjule det, alle vet du lyver.

  32. Hvorfor godtar du ikke kommentaren min? Hva er poenget med å sensurere brystvorten når man ser hele puppen..?

  33. Du er så vakker Kristine! Folk må dønn slutte å henge seg opp i puppene dine?? De er sinnsykt fine, og du sier de er ekte – da er de ekte. Hvilke p-piller tar du? hehe
   stå på <3 <3

  34. Marie: min kjæreste sine pupper er nøyaktig slike,og de er så naturlig som de kan bli.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg