syk og silikon

Hei mine fine skatter! Beklager utrolig fraværende blogging, men jeg er syk om dagen, med en helt elendig form. Kjenner jeg meg selv rett er jeg oppe på beina før jeg vet ordet av det, men akkurat nå er det en struggle å komme seg ut av døra bare. Jeg dro på trening i dag da bare for å bevege meg litt, ikke spør meg hvorfor jeg er så dum, haha. Å ta dumme valg er muligens det jeg er flinkest til, haha. Det å ligge og faktisk være syk er noe jeg ikke har helt dreisen på… Vel, uansett. Nå har jeg gått en tur ute mens jeg pratet i telefon, utrolig koselig ♥ Det er iskaldt ute og fader så deilig det egentlig er. Jeg er vanligvis den som roper høyest om hvor DRITT vinteren er, men i år lengter jeg verken til sommer eller varmere strøk. Haha. Vi er heldige som har kontraster i årstidene tenker jeg.

Jeg har ikke gjort noe som helst med puppene mine. Kan vi legge denne død nå? Jeg har svart på dette mange ganger i kommentarfeltet og på Instagram, men folk tror likevel at jeg lyver. Har jeg ikke tatt silikon, så har jeg tatt vampire breastlift. Jeg sitter igjen som et spørsmålstegn og lurer på HVA er vampire breastlift?! La meg bare si en ting; jeg hater når bloggere gjør et inngrep og lyver ved å late som om det er naturlig. Det eneste jeg har gjort med meg selv er å fylle leppene mine, og det har jeg vært åpen om hele veien. Jeg VET at mange ikke liker det, men jeg har vært ærlig likevel. I fjor dro jeg på en klinikk for å høre om jeg kunne operere nesen min, selv om jeg fikk avslag så var jeg ærlig om det også. Jeg respekterer alltid andre sine valg, selv om jeg aldri kunne tenkt meg å ta silikon eller forstørre rumpa mi selv – så respekterer jeg at folk gjør det. Men jeg respekterer ikke at man ikke står for det, i alle fall ikke som blogger. Jeg håper dere vet at jeg alltid har vært 100% ærlig hele veien, jeg ville aldri dratt til en klinikk for å forstørre puppene mine for å så late som om det var naturlig. Hallo, dere kjenner jo meg! Jeg er kanskje FOR ærlig til tider. Og ja, jeg vet at puppene mine plutselig har blitt mye større og faste (i forhold til før), men hva annet skal jeg si enn at jeg ikke vet selv? Jeg gikk opp i vekt, jeg begynte på nye p-piller, jeg har begynt å få former…? Det er alt jeg vet, haha. Jeg synes det er rart selv?! Før hadde jeg NULL pupper, plutselig… er det noe der. Til og med vennene mine har spurt, så jeg forstår jo at folk lurer.

Men dere vet at jeg er ærlig med dere ♥ 

  1. Synes det er litt for mye fokus på puppene dine for tiden, du nevner det i mange innlegg. Flesteparten av oss skjønner at du selvfølgelig ikke har tatt silikon. Håper du mente at du legger den død nå haha.

  2. Hei!
   Jeg vil fortelle deg at jeg synes du har gjort en skikkelig fin figur på denne sesongen av bloggerne. Inntrykket mitt av deg flydd i taket, og jeg har “sett på deg som en venninne”, om en kan si det slik haha! Du fremstår så søt og god, og jeg skal definitivt følge deg mer fast fremover.
   Du er kjempe flott Kristine! Håper alt ordner seg med deg og Fabian. Ingen av oss på utsiden vet hvordan dette føles for deg, og han selvfølgelig. Det viktigste er hva som gjør deg lykkelig <3
   Ønsker deg en fin helg videre!
   Stor klem

  3. Takk for dette innlegget. Da er du bare utrolig heldig med kroppen din da 🙂 Og du har så sykt fin nese, så jeg er veldig glad for at du ikke fikk endret på den. Du har den kroppen jeg skulle ønske jeg hadde, og jeg tror veldig mange andre også føler det sånn. Og da kan man bli litt smålig på grunn av sjalusi. Så ikke tenk så mye på de som skal pirke sånn.

  4. Trist at du i det hele tatt må forsvare dine naturlige former men flott at du kommer raskt med en avklaring og legger ballen død.
   Du ser fantastisk ut og dessverre er det de som alltid må rakke ned på deg pga misunnelse, fuck them!

  5. Ikke at du har noe å bevise, men om du ønsker å bevise noe så kan du ta den lommelykt-silikontesten! Slå av lyset og lys med lommelykt, om puppen blir rød er det silikon! 😀

  6. Mari: Dette er jo en litt rar test, da. Jeg måtte prøve selv, bare fordi det hørtes så rart ut haha. Min pupp ble absolutt rød, men jeg har ikke silikon 🙂

  7. Folk kan jo ta seg en bolle da. Folk må forstå at kroppen ikke er helt ferdig utviklet når man er 17, og at det fortsetter å skje ting fremover. Det kan skje utrolig mye på tre år. Syns du ser bedre ut enn noen sinne og jeg liker bloggen din bedre enn noen sinne! 🙂
   J23

  8. «Beklager jeg kan ikke blogge jeg er syk. Drar for å trene, går på tur og drar ut for å feste» Eh…. da klarer du å sette deg ned for å skrive på en datamaskin.

  9. Rart at du er så sjokkert over kor mange som “bryr seg” om din kropp, og at det blir spekulasjonar om det har skjedd noko unaturleg. Eg trudde ikkje du hadde gjort noko med puppane, men er ikkje rart at folk lurer når du legg ut bilder som openbart fører til at ein kan begynne å lure. Eg kan ikkje tenkje meg at det kjem av noko anna enn at du ønskjer å måtte påpeike kor ekte og naturlege dei er. Tåpeleg.

  10. Kroppen forandrer seg hele tiden, jeg vet med min kropp fikk jeg ikke former før jeg kom i 20-års alderen. Og det er ikke før nå at jeg har fått mer rumpe på alder av 23.
   Det som også er viktig å huske på at alle kropper er forskjellige!

  11. Jeg kan relatere 100% til det du skriver. Jeg hadde null pupper rett før jeg fylte 19 år, så plutselig over en måned var jeg plutselig en D cup, veldig lignende på det som har skjedd med deg. Jeg begynte på p-piller rundt denne tiden og tror det i tillegg til pubertet (ja…den kommer sent for noen av oss) og økt vekt har bidratt til at jeg plutselig fikk pupper.
   Kristine, bare la de tro hva de vil…du vet sannheten og det er det viktigste. Og vært stolt av kroppen din, personlig takker jeg naturen for at den har velsignet meg med great tits!
   Men dere jenter der ute…ikke tro at man automatisk får pupper av p-piller. Det er det svært få som gjør. P-piller roter med hormonene dine og kan ha negative effekter for mange. Jeg er ingen lege, men hvis du går på p-piller med andre motiver enn å unngå graviditet, ville jeg helst latt være å begynne.
   Alle kropper er forskjellige og det er så utrolig vakkert! handler om å se seg selv i speilet hver morgen og fokusere på de gode sidene ved deg selv. Det er lite du kan gjøre for å endre kroppen du har. Og for å si det på den mest brutale måten er vi ganske stuck i huden vi er født i, så du kan like så godt elske den. Det jeg prøver å si (så klisje som det høres) er at det er enklere å endre innsiden enn utsiden.

  12. Vilde: Nei nå må dere gi dere, ikke begynn på p-piller bare for å få store pupper, da kommer dere til å bli skuffet.

  13. Anonym: jeg ønsker faktisk bare å bytte p-piller, har brukt det regelmessig i 2 år nå og ønsker å prøve et annet merke 🙂

  14. Rikke: lurer på det samme, hva er merket på p-pillene dine?? begynner ikke på det fordi jeg ønsker meg større pupper, men heller sikker prevensjon

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg