det er jo bare følelser

Processed with VSCO with b5 preset

“Du vet at du aldri kommer til å glemme meg, ikke sant?”. Det er søndag. Hun går i retning baren for en drink til, kaster et blikk bak seg, der sitter han. Som om alt stemmer hver gang blikket deres møtes. Meant to be er en falsk idé og et håpløst håp vi mennesker har i oss som egentlig ikke eksisterer uansett hvor uhyggelig det er å høre, men akkurat nå føltes det som om det var meant to be. Og kanskje dette øyeblikket var nettopp det. Fremmede mennesker som omringer meg, trikken som passerer utenfor vinduet, musikk jeg ikke bestemte selv, tre glass på bordet fremfor meg. Og deg. Ærlige ord på tunga som venter på å bli sagt, de kommer litt etter litt for hver sipp hun tar av drinken. Det er jo bare følelser når alt kommer til alt, er det ikke? 

“Jeg puster og lever uten deg, men jeg vil gjerne ha deg her.”

Alt hun ville var å vite hvem faen hun var og stå for det. Å vite hvem hun ville ha, og gå etter det. Å vite hva hun skulle si, og si det høyt. Baren består av ansikter lyst opp av mobiltelefoner, hvor ble det av det ekte? Det er kanskje derfor hun er så betatt. Dette er ekte. Samme hvor vondt det kan gjøre, så er det i alle fall ekte. Hva er vel bedre enn å kjenne på ordentlige følelser?

Ny uke. Mandag! Sola skinner, jeg stod opp på riktig fot i dag kjenner jeg. Jeg håper dere får en nydelig mandag, vi snakkes etterpå – nå skal jeg uuuuut. På en kafé, haha. Mail og regninger venter på meg, jeg skal få krysset av ALT på lista i dag 🙂

  1. Kristine! Jeg så nettopp bilde du la ut under overskriften ”hvordan puster jeg?”, og fy søren(!), jeg må bare si deg det – for noen sinnsykt fine pupper du har fått!! Du ser jo heelt smashing ut <3

  2. Kjenner jeg blir litt gal når du skriver slike innlegg. De er så utrolig fine og dype, og viser virkelig hvilket skrivetalent du faktisk har! Men samtidig så blir jeg så bekymret. Leser mellom linjene, og tenker at kanskje forsøker du å formidle noe veldig personlig her, kamuflert som en liten historie om noen som egentlig ikke er deg, men kanskje egentlig er deg likevel? Jeg vet ikke…

  3. At det finnes en liten poet i deg, digger jeg. Du virker så reflektert. Det hadde egentlig vore vanvittig kult å slått av en prat med deg og fått hørt litt hva du tenker. Samtidig som du virker som en livsnyter, er du fremdeles et menneske med tider som ikke er like bra. Takk for det!

  4. Sykt bra skrevet.
   Leste nylig en artikkel på engelsk om hvorfor jenter liker badboys – fordi de holder det “ekte”. Ja, de lyver så det renner, men de pynter ikke på livet og er snille og gode hele tiden. Ingen er snille og omsorgsfulle hele tiden, så de snille guttene som er det, tenker vi er falske.
   En annen ting er at vi ikke liker å bli behandlet bedre enn vi behandler oss selv. Badboys gjenspeiler vår egen dårlige tanke om oss selv, noe vi faktisk foretrekker framfor å bli dullet opp i skyene.
   Bare kom til å tenke på det nå, når jeg leste dette.

  5. Kan du skrive litt om det å være ensom? Jeg går 2 året mitt på vgs og føler meg så ensom. Til tross for at jeg har 3 nære venner og er med på russebuss. Så føler jeg bare at jeg er ensom? Jeg må lære meg å gi litt mer faen i hva alle andre tenker om meg. Det er det eneste jeg tenker på om dagen. “Åh gjorde jeg noe dumt nå”, ” så jeg noe feil?” osv. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få bedre selvtillit og lære meg å gi litt mer faen. Hadde satt så utrolig stor pris på om du kom med noen tips?<33 Du aner ikke hvor mye det hadde hjulpet.

  6. kaja: du er IKKE alene. Hele verden, samfunnet går rundt og er dritredde, også når det ikke ser sånn ut på folk. Det sies at når man føler ensomhet, så betyr det at man mangler og trenger seg selv aller mest. Gi kjærlighet til deg selv. Aksepter deg selv. Hver eneste dag! Ting tar tid også, selvtilliten vil komme hvis du jobber med deg selv på det indre plan. Det gjør også sykt mye med en å være genuint takknemlig for alt (stort og smått) for det man har, og den man selv er.

  7. Kjempefint! Men det irriterer meg litt at du veksler om «meg» og «hun» gjennom teksten. Tror det hadde blitt bedre om du bare skrev enten i første eller annen person. Ikke begge 😅

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg