by night

Buksa er fra Levi’s, jeg fant den på Velouria Vintage til dere som spør. Er man heldig finner man noen skikkelig fine skatter på jeans-stativet der!

Goooood onsdag, dere! Jeg har mensensmerter for første gang ever, og fasan så vondt det gjør. Nå skjønner jeg folk har klaget over tidligere… Jeg som trodde det ikke var noe “svær greie”, UNNSKYLD for at jeg ikke tok det seriøst. Jeg dro heldigvis på trening i går, og det hjalp skikkelig. Spesielt med en Snickers før trening. Jeg har småangst for å være sulten etter trening, så jeg forter meg alltid å få i meg noe, ellers føle jeg styrketreningen er helt bortkastet. Så jeg måtte sluke i meg en Snickers nummer 2 etter økten, haha. Før det dro jeg for å hilse på den nye valpen til Fabian, herregud så skjønn. Jeg fikk lyst på hund med en gang. Vi har jo fått en liten chihuahua hjemme som jeg ikke har hilst på enda – gjett om jeg gleder meg til å se henne ♥ ♥

Er det virkelig onsdag allerede?! Jeg er hjemme og jobber, og skal straks ut døren for å besøke et PR-byrå for å se på noen vår-nyheter. Og så tenkte jeg å ta med meg Macbook’en og en notatbok for å sette meg på en kafé i noen timer. Skrive, tenke, idémyldre litt. Min favoritt-ting å gjøre på en overskyet dag. Jeg er så glad for at vi har høsten, jeg kunne aldri tent meg å bodd i et tropisk land over lengre tid, egentlig. Når jeg tenker over det så funker jeg faktisk ikke så bra i varmt klima? Jeg blir så tiltaksløs av det. Selv om de tre månedene vi får med sommer i Norge er gull verdt. Sommeren i år var så fin… ♥ Det er jo blitt skikkelig kaldt ute nå, men så er det liksom noe helt fantastisk ved det, er dere ikke enige? Roen senker seg. Nye følelser, nye tanker. Det kan ha noe med at jeg har mensen nå og jeg blir emosjonell av ALT, for da jeg gikk til butikken i dag morges stoppet jeg opp ved et stort tre og bare beundret det. Med piano-musikk på ørene. HVEM er jeg, tenker du sikkert….

Men det er så viktig å sette pris på alt vi har rundt oss!!

  1. Hvor skal jeg begynne! Jeg begynte å følge deg nå først etter å ha sett Bloggerne. Du inspirerer meg sånn! Tekstene dine, tankene dine, hele imaget ditt og “attituden” du viser, for eksempel i intervjuer! Kan ikke helt forklare det på en bra måte, men du treffer liksom noe i meg. Du er så ekte! Takk!! <3

  2. Hei Kristine!! Elsker deg og bloggen din💞
   Jeg har et veldig random og kanskje et litt dumt spørsmål også. Digger snappene du legger ut og lurer på hvordan du får tatt opp musikken mens dj filmer? Når jeg har i ørepropper og filmer så tar mobilen kun opp all annen lyd utenom musikken haha.

  3. Du besøker og henger på så mange kule plasser i Oslo! Jeg skal en helg til byen om en stund og lurer på om du har noen oslo-tips? Er spesielt interessert i kule vintage og secondhand butikker da vi ikke har noe slikt her jeg er fra 🙂 Både med interiør/ gjenstander og klær! Hvor og hva må man absolutt få med seg i løpet av en helg i hovedstaden? Har du, eller kan du lage en liten Oslo guide med tips til plasser å besøke? Vil få mest mulig ut av oppholdet og unngå alle disse typiske turistfellene!

  4. Så den siste snappen din fra et slakteri(?) nå, og jeg må bare få lov til å skrive en kommentar her nå.. Det er helt greit at du lever et tilnærmet plantebasert liv, ikke ser eget behov for å spise kjøtt, fronter vegetarianer/veganerkostholdet, MEN det betyr også at du må la andre få bestemme selv hva de velger å spise. Du har vanvittig stor påvirkningskraft blant ungdommer, og den skal du selvfølgelig få lov til å bruke slik du vil. Men med et slikt bilde og tilhørende “tekst”, som bak sceneteppet slenger med gjeipen til bonden som happens to be en av Norges viktigste ressurser, tråkker du vedkommende litt på tærne. En som har jobbet knallhardt, natt og dag, tidlig som sent, for å kunne levere slike råvarer. Ha nå for guds skyld respekt for at det finnes folk som vil spise kjøtt! Det er nok av hipstere som tror at å spise kjøtt er livsfarlig og at å kutte ALL forbruk vil redde verden. Norge (og verden) trenger faktisk den jævla bonden. Dette er ikke ment som kritikk, bare en liten heads up på at folk er forskjellige. Lavere forbruk av kjøtt vil nok gagne de aller fleste, men det blir ikke mer grønnsaker i åkern av at oksen blir utrydda.

  5. Hei, jeg pleier normalt sett ikke og lese blogger lengre da jeg synes det meste er kun et par bilder med bittelitt svada bare for å ha blogget den dagen så lønna kommer inn. Men etter jeg så en reklame av serien bloggerne og begynte å se på serien har jeg virkelig fått sansen for det du skriver og måten du skriver på, digger at overskriftene dine ikke er basert på at folk skal klikke på linken bare for å lese at du har gjort det slutt med typen (så viser det seg at du overhodet ikke har gjort det) som maaange andre bloggere driver med. Overskriftene dine er ikke clickbait og det synes jeg er flott! Det får meg til å VILLE lese bloggen din 🙂

  6. Så fine bilder, alltid like koselig å titte innom bloggen din<3
   Liker spesielt godt de litt dypere "tanke-innleggene" du har delt i det siste. Du skriver SÅ fint!
   Sitter du alene og jobber på kafeer? Litt dumt spørsmål, men; hva tenker du angående det å sitte alene på en kafe å jobbe, shoppe alene og slike ting og ensomhet? Kan du gjøre disse tingene alene uten å føle deg ensom, eller at andre ser deg som det?
   <3

  7. Anonym: Ikke glem at kjøttproduksjon er dyremishandling da. Bonden er en dyremishandler. Å drikke melk er det samme som å betale noen andre for å mishandle dyr. Og vi som er glad i dyr, vil veldig gjerne beskytte dem fra folk som deg. Så det kommer vi til å fortsette å gjøre. Ville du ha stått og sett på at et menneske ble mishandlet? Nei, vi griper inn.
   Hurra for Kristine som klarer å tenke selv, og trå utenfor boksen. For det vi blir lært, at en bondegård er et romantisk sted, det stemmer ikke.

  8. Frøken: Jeg har ALDRI i hele mitt liv sett noen bønder mishandle dyrene sine. De blir behandlet med respekt og kjærlighet før de blir slaktet på en etisk måte. Greit at du mener det er galt å drepe dyr. Jeg respekterer deg. Men da må du også respektere oss som spiser dyr

  9. Bare en hurtigt træningsråd. Inden du træner og skal have pre meal, så vil kroppen have vældig gavn af f.eks. ananas og ris. Og efter træning, så spis en banan! I hvertfald noget med protein, da kroppen skal bruge proteiner for at opbygge muskler<3

  10. Anonym: Slaktes på en etisk måte? Er det greit å drepe et individ så lenge det gjøres etisk? Finnes det virkelig en etisk måte å ta et liv på? Ærlig talt. Kan jeg få drepe hunden din etisk?
   Respekt og kjærlighet? For at en ku skal produsere melk, må den være gravid. Hvordan tror du den blir gravid? Er det fordi den finner en make og de parrer seg og får barn som de kan elske og være god med? Altså, hva tror du?
   Er du en kalv? Hvis ikke, så er det ikke din melk.
   Kan dessverre ikke respektere dyremishandling.

  11. Så stilige bilder! Hadde vært gøy om du laget en videoblogg hvor du bare pratet og drakk vin. Okei, du trenger ikke drikke vin da, but you know! Liker de videobloggene hvor man hører deg reflektere, og bare snakke ut i rommet.
   Ellers stå på med bloggen! Finner mye inspirasjon her!

  12. Simone: for banan inneholder jo typ ikke protein i det hele tatt? Banan er supert etter trening det – men du finner nok ikke mye protein der.

  13. Frøken: nei nå kan du gå å legge deg 😛 helt ærlig mennesker trenger litt kjøtt/melk det er en del av livet. og ja, det finnes bedre måte å drepe på. har du ikke sett den brutale måten og den mer rolige måten å ta live på? det ekke gøy å drepe/dø, men det er en del av live. DU KAN IKKE LØPE FRA DØDEN DERE JØVLA ESLEER!!

  14. Mensensmerter og trening? Jeg besvimer når jeg reiser meg når jeg har mensensmerter jeg. Haha, du har litt å gå på da

  15. Vilde: det er når du beveger deg at smertene blir bedre da. pga stoffer som blir sendt i blodet. frister å ligge i senga heledagen men så..ja

  16. Anonym: Her driter du deg ut anonym, det er ingen grunn til å forsvare å spise kjøtt, det er veken sunt, etisk eller bra for miljøet. Du får spise kjøtt så mye du vil, men det må være helt greit å si at kjøttproduksjon er en helt for jævlig industri, du får bare leve med at du støtter den ved å spise kjøtt, jeg gjør det og en gang i blant men da lever jeg i vissheten om det det jeg gjør ikke er bra, det får du også bare tåle å vite.

  17. Anonym 3: Jeg forstår ikke hvorfor det er så “farlig” og spise kjøtt, drikke melk. Hva om vi ikke rørte kuer, sauer, høner/kyllinger. Det hadde blitt overflod av dyr, vi hadde ikke hatt nok mat til alle og hva gjør vi da, når vi ikke har mer mat til alle dyrene?
   Melk er ikke bra for kroppen om du drikker det for mye, men det har viktige ting i seg som mennesker trenger så litt melk skader ingen. Kjøtt har også viktige ting man trenger i kroppen som en plante basert diet/livsstil ikke kan gi uten masse piller som igjen ikke er like bra som å få det via maten du spiser. Noen misshandler dyrene ja, men mange gjør det heller ikke. Det er forskjell på hvordan de gjør det i India, USA og Norge. Du kan ikke ta alle under en kam og si om en bonde har misshandlet dyrene så er ALLE bonder dyremishandlere. Det er som å si at alle hvite politimenn i USA er mordere og hater mørkhuda folk. Det er helt idiotisk og bak mål for å vær ærlig. For meg så får folk gjøre hva de vil men ikke kom her og døm meg for at jeg spiser kjøtt. Jeg drikker såvidt melk fordi jeg ikke liker det og spiser såvidt egg fordi jeg reagerer på det. Jeg elsker grønnsaker og frukt men jeg liker også godt kjøtt.
   Vi mennesker har alltid hatt kjøtt i vår livsstil og levemåte. Mange veggiser er også så ekstremt drøye i væremåten at vi oftest ser på veggiser som noen dumme mennesker – nemlig på måten mange viser seg i sosiale medier. Ikke alle men en del og mange av veggisene som kommer frem er jo de som nettopp drar strikken langt. The banana girl på youtube – hun er et eksempel på hva jeg mener her. Alt i alt – you do you! men ikke hakk på andre for de ikke følger din filosofi, tanke og livsstil. La de være så lar de deg være. Jeg driter i om du er veggis, om du er mørkhudet, asiater – bare så lenge jeg får leve mitt liv å gjøre mine valg så lar jeg deg være i fred.

  18. Anonym: AMEN til deg altså..
   Jeg er helt enig. Det er helt greit at du er vegetarianer og ikke er i mot kjøtt. Men la oss som spiser kjøtt være i fred uten å rakke ned på oss.
   Og hva med de skinnskoa du går med Kristine? Er jo akkurat samme prinsipp. Men det er jo mote, så da er det vel greit.

  19. Anonym: hvorfor gidder du å kaste bort tiden din på eselprat hver eneste dag? Hver eneste dag!! Tror du Kristine liker kommentarene dine? Tviler! Du er den mest irriterende personen i denne bloggverdenen! Skjerp deg, voks opp! Tenk over hvordan du oppfører deg.

  20. Anonym: Du har helt rett, jeg skal ikke rakke ned på noen som mener noe annet, mente egentlig ikke å gjøre det ble bare litt provosert. Google kjøttproduksjon og se noen dokusmentarer om temaet på Netflix så ser du hvor skaldelig det er.
   Ift f.eks CO2-utslipp. Og vi avler dyr for å drepe og spise de, biffen din kommer ikke fra en ku som løp rundt på jordet og tilfeldigvis ble skutt, om du skjønner hva jeg mener. Men igjen, mener ikke å rakke ned på noen, kjøtt kan være digg, men det er fakta at kjøttkonsumet vårt er skadelig for jorda og for oss selv, jeg ser derfor ikke noe galt i å si at kjøttindustrien er fæl. Men ville aldri sagt det til noen mens de nøt et biffmåltid liksom 😉

  21. Anonym 3: Jeg har sett dokumentaren men jeg husker ikke at den tar utgangspunkt i norges kjøttindustri. Det er strengere regler i Norge men ja, det er unntak hvor det er bonder som misshandler dyrene. Men så er det igjen feil og si at alle gjør det samme som blir vist i den dokumentaren for det er feil.
   Vi avler dyr ja men jeg ser ikke på det som noe fryktelig på en måte. Det er jo ille men igjen, overflod av dyr er ikke bra for oss eller dyrene selv. Noen dyr løper fritt og har et bra liv før de blir til middag for oss, mens andre lever dårlig og ønsker nok bare og dø eller å bli sluppet fri.
   Produksjonen av å slakte dyr har sine utslipp men man må ikke glemme klesindustrien, biler, store frakt skip, fly, tog, busser. Det er så mye som skader planeten og store frakt skip slipper ut mest skadelige stoffer ut i verden. Det er mye menneskeskapt som ødelegger jorden, MEN jorden i seg selv går sin gang og all ødeleggelsen kommer ikke fra oss mennesker. (min mening og hva jeg tenker) man kan ikke skylde alt på mennesker og hvor “fryktelige” vi er mot ditt og datt, fordi det er så mye annet som spiller inn. Mange hater meg nok for min tankegang og jeg bryr meg ikke. La meg tenke og mene ditt så får du tenke og mene ditt. Er du veggis og vil redde jorden med all din kraft – ur welcome. Men jeg tenker mer på at jeg tar vare på kroppen men og små inngrep for verden. Jeg kan ikke redde den, VI som en nasjon kan ikke redde den – vi kan bevare den lengre ved å resirkulere, ikke ødelegge reinskogen, ikke forurense så mye.
   Krissy bruker også skinn. Noe er fake men noe er sikkert ekte og. Tenk litt på ku skinn, jeg syntes det er greit og ha det eller saueskinn på gulvet eller veggen fordi du bruker flere deler av dyret(dyrene) du slakter eller som er syke som blir avlivet. Det ser grotesk ut og der er grotesk når det kommer til bjørneskinn, ulveskinn osv..

  22. Anonym: Ok, ser at poengene mine ikke går helt hjem her…
   – Les: https://forskning.no/mat-husdyr-miljovern/2014/07/storfekjott-er-miljoversting
   – Skinn er ikke bra (og litt harry) og man bør ikke kjøpe det heller nei.
   – Det blir ikke overflod av dyr fordi vi spiser mindre kjøtt, det blir avlet frem færre dyr som brukes til å mette etterspørselen etter kjøtt…
   – Hvis alle tenker som deg går verden hvertfall til helvete. Men det innser du nok når du blir litt eldre.

  23. Anonym 3: om verden går til helvete nå eller noe 50 år, så vil den gå til helvete en gang. Verden bryter seg selv ned samtidig som vi mennesker gjør det raskere for den. Alle mennesker skader verdenen på en eller annen måte og være vegetarianer hjelper ikke verden så utrolig mye + jeg vil si du skader kroppen din mer med å være vegan. Ja, ikke spise kjøtt og melkeprodukter er bra men ikke overdriv. Alt skal varieres og modereres. Litt er bra men i overkant av mye er aldri bra samme om det er frukt, egg, kjøtt, vann, grønnsaker. Alt må modereres og vare leve på grønnsaker, frukt og trykke i seg med piller for mange mangler masse stoffer i seg høres rett og slett ikke bra ut. Men igjen, du gjør ditt. Jeg hadde ikke klart og vært vegan, å ja jeg har sett forskjellige dokumentarer om kjøttindustrien. Jeg vet den forrurenser, men igjen, så er det mye annet som forrurenser mer og som skader jorden mer enn kjøttindustrien. Men la oss legge dette dødt for vi er forskjellige, forskjellige meninger, forskjellige livsstiler og livsnytelser. Jeg har sterke meninger om mange ting som drar folk feil vel men det er slik jeg er og mener. Ingen får meg til å bli vegetarianer uten å hjernevaske meg eller legen min sier jeg må slutte med ditt og datt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg