hvilke innlegg liker dere best?

Okay, jeg er skikkelig motivert for tiden. Kanskje fordi det er høst, kanskje fordi det er sol ute og jeg har sommerfugler i magen, jeg vet ikke. Kanskje jeg bare har fått en enda større kjærlighet for å skrive den siste tiden… Jeg var innom fotobutikken i går og så på nytt objektiv til mitt kjære kamera forresten, i det siste har jeg fått en slags visjon om hvilke bilder jeg vil ta. Og da trenger jeg et nytt objektiv. Så vi får se hvilket jeg ender opp med, iiiih. Jeg er så ubesluttsom! Men det blir gøy med litt forandringer, jeg ELSKER jo å ta bilder. Bilder som får deg til å føle noe.

Det jeg lurer på akkurat NÅ er følgende;

Hvilke innlegg liker dere aller best her på bloggen min?

Jeg har en slags følelse av hva dere liker å lese og se (og føle), men om dere gidder å legge igjen en kommentar slik at jeg får en konkret pekepinn så hadde jeg blitt kjempeglad. Jeg gir det dere vil ha! Og jeg føler kanskje vi har litt samme visjon, jeg og dere… Vi liker jo det samme ♥ Om det er noe dere vil ha mer av eller noe dere føler mangler, skrik ut. Råd og tips fra meg? Personlige tekster? Trening? Mat? Antrekksbilder? Videoer fra hverdagen min? Anything! Let me know! Xx

  1. Helt klart videoer fra hverdagen din, personlige tekster og kanskje litt spørsmålsrunder? Kan du ikke få med Håkon på en? Eventuelt Fabian? Eller kanskje litt inputs på hva du gjør for å løfte deg opp etter en dårlig periode?
   En ting som hadde vært fint for å bli bedre kjent med deg som Kristine er jo en sånn “slik er jeg…”-runde som mange bloggere har. Du vet “slik er jeg på fest”/ “slik er jeg hos svigers” bla bla bla?

  2. Jeg liker alt du skriver og gjør. Men når du skriver om refleksjonene og tankene dine det er veldig bra! Du burde skrive om det du føler er viktig og nyttig, ikke hva andre vil

  3. Vil gjerne ha en spørsmålrunde snart! Og kanskje du kan fortelle litt mer om hvordan det er å være modell, og dine planer fremover i yrket? Ellers er hverdagsblogging alltid supert 🙂
   Må virkelig si at jeg liker måten du skriver på for tiden, din blogg er den aller første jeg sjekker hver eneste dag!

  4. Video fra hverdagen og spørsmålsrunde. Drit i de novelleinnleggene der du snakker om deg selv i 3.pers

  5. Neii, ikke drit i novelleinnleggene med deg selv i 3.person^
   De er de beste, måå ha mer av de!! Så inspirerende

  6. Liker så godt måten du reflekterer og setter ord på situasjoner som mange kjenner seg igjen i men ikke klarer å sette ord på selv. Det viser at vi alle er sårbare og kan kjenne oss igjen i følelser som man selv opplever som vanskelig.
   Synes du skal fortsette i det samme sporet men innimellom hadde det vært fint og se bilder fra situasjoner/opplevelser du beskriver med så fine ord slik at man får The big picture hvis du skjønner?
   Antrekksbilder er også kjekt.

  7. Ikke disse lange følelsestekstene der du skal være så kvasikunstnerisk og special snowflake.Videoer av hverdagen din, antrekk, mat og trening synes jeg er interessant 🙂

  8. Trening vil jeg absolutt se mer av – det er så inspirerende å se en såpas slank jente som deg ville bygge muskler, siden i samfunnet nå til dags så vil mange ungdommer bli tynne – ikke veltrente slik som du ønsker. Gjerne treningsprogram og at du viser øvelsene.
   I tillegg til trening vil jeg se:
   – frokost/lunsj/middagstips + oppskrift på det
   – typ “elsk deg selv” tekster, slike som får deg til å komme over deg over kneika på en dårlig dag og heller tenke “fuck it, jeg er bra nok”
   – leilighetsvideo hvis du ikke har det
   – en video der du egt generelt bare prater, så vi får se den ekte deg

  9. Anonym: Ikke drit i de innleggene! De er så utrolig vakre og har så mye sjel. Skriv mer av det! Kjenner jeg blir inspirert og glad av å lese bloggen din. Takk for at du virkelig er høydepunktet på skolebenken og hjemme. Jeg elsker å lese tekstene dine. Du har så mye soul og følelser. Er så man nesten kan føle det stråler av deg fra din skjerm til min. Og selv om du ikke alltid føler deg på topp, skriv det og. For vi har alle de dagene. Og det er så fint å føle at man ikke er alene! Er noe befriende ved det å kunne se at andre også til tider føler på det du føler.

  10. syns du skriver veldig fint og kjenner meg igjen i mye! Men du MÅ bli flinkere til å svare på kommentarene, ikke bare de fine men også spørsmålene som blir stilt – er ikke det hele meningen med en blogg og et kommentarfelt? Kontakt med leserne dine? Håper du endelig tar dette til deg.

  11. At du svarer på flere spørsmål enten spørsmålsrunder, ukens spørsmål. Mer videoer uten tvil!! Alt fra sminkevideo, følge deg en dag, spørsmålsvideoer osv. Flere mattips/drinktips osv. Ser ut som du spiser/drikker utrolig mye godt. Vise tingene du kjøper alt fra dynetrekk til sminke liksom.

  12. Alt det der! + kanskje noen politiske meninger. Synes du har så mange gode refleksjoner rundt viktige temaer, så vil gjerne høre mer av det. Og så vi jeg selvfølgelig gjerne at du lager sånne innlegg om juletiden og nyttårsaften. Julegaver til ulike personer, de fineste antrekkene til festsesongen, verdier rundt høytidene osv…

  13. Usikker på hva jeg akk vil ha, men om du roer litt ned på de poetiske tunge innleggene så hadde jo det vært ok. Jeg hvertfall, titter innom blogger for å komme litt bort fra min egen tunge hverdag, og da er det litt kjedelig å bare lese slikt. Samtidig så er det din blogg der du skriver dine følelser, men en balanse hadde vært helt supert..

  14. VIDEOBLOGG ((er mitt ønske da)
   elsker å se dine snap, å en video hadde vært i blinken. Bare sånn hva du gjør i hverdagen osv.
   men jeg elsker slike innlegg hvor du snakker om selvbilde, gode tips og motivasjon til oss lesere 😀

  15. kan du lage et innlegg om hvordan du la på deg? Sliter selv med høy forbrenning, og har vansker for å gå oppi vekt

  16. Hva med uka oppsummert? Ukens tanke, ukens antrekk, ukens sang… Ser du har gjort det før menn ikke fast på lenge

  17. – Spørsmålsrunde (IKKE på video, stress å se)
   – Bilder av deg selv, evt. deg og andre, du er så nydelig <3
   - Generelt oppdateringer på livet ditt (fabian o.l.)
   - Skrive om tanker og meninger du har
   Klem <3 ønsker deg alt godt

  18. Jeg ønsker meg helt enkle innlegg, med bilder fra dagen din og tekst som handler om det du har gjort 🙂
   Og oppskrifter og outfits er aldri dumt!

  19. Jeg elsker de innleggene du skriver. De som er dype med masse følelser. De gjør dagen min så mye bedre! Jeg føler meg ikke så ensom når jeg går inn på bloggen din og leser disse innleggene. Du er virkelig talentfull! Og ja bare fortsett med masse mer av det. I l o v e I t

  20. Hadde også vært kult med noen innlegg med ordentlige fashion fotos av deg sånn close up ansikt og flott stylet hår, sånne kule studiobilder (og ikke alltid bare gatebilder og random bilder fra bakgården din.) Sånn type glamorøse forsidefotos på motemagasin hvor du er sminket. Det må da være noen stylister som kunne hjulpet deg her.

  21. Skriv noe om de to (Bjunge og KASa10) som ønsker deg og mange, mange andre rødhårete i Norge alt ond,-t gjort i “de godes tjeneste”. Morsomt om du hadde skrivet noe om at folk skaper folk, og ikke håret blant annet. Noen i Norge tar så mye plass at det ikke er rom for andre.

  22. Jeg savner åpenhet og ærlighet – også om de vanskelige tingene. Du har åpnet deg veldig lite om lesernes tanker om Fabian feks. Hva gjør det med deg? Hva tenker/tenkte du om hvordan Fabian oppfører seg mot deg (feks på den Elle (?)-festen du hadde det så fælt, og den andre festen der F kysset en annen.
   Så savner jeg at du svarer på kommentarer, også de litt “tøffe” kommentarene. Sånn skikkelig svarer liksom.
   Så savner jeg at du sier noe om hvorfor du omtrent aldri er hjemme hos foreldrene dine. Det er veldig spesielt synes jeg. Hva synes de om det? Og hva synes de generelt om bloggen?

  23. Råd og tips, og personlige tekster!
   Trening er så utrolig kjedelig, vil man ha det så leser man fotballfrue sin idiotiske blogg hahahaha

  24. Hva med å skrive mer om mote og det som inspirerer deg? Det er sikkert masse! Du har en kjempebra blogg, og lyser opp en ellers grå, og kjedelig hverdag!

  25. Personlige innlegg, og råd og tips om litt mer komplekse ting enn typ sminke og klær.. Heller slik at leserne sender inn spm om kanskje personlige problemer, og du svarer 🙂

  26. Liker å lese om hverdagen din, hvordan du føler deg, ting som irriterer deg, tanker og følelser, dype tekster. likte godt den du skrev om ensomhet.

  27. Min mening: Ikke så mye kunst og spesielle tanker.. det blir så umodent synes jeg. Liker best vanlige innleg fra dagen. Det er så gjennomskinnelig når det blir sånn som andre bloggere skriver. Dropp poetiske innlegg.

  28. Elsker deg og bloggen din! Du inspirerer meg så utrolig mye! Vær så snill, aldri slutt!!!
   Det hadde vært veldig gøy med videoer!

  29. flere antrekksbilder!!
   digge matoppskrifter som er enkle og kanskje ikke krever såå “fancy” ingredienser, hvis du skjønner.
   politiske innlegg! du virker som du har så mange interessant meninger og er veldig reflektert, hadde vært gøy å lese/se noe om en politisk sak istedetfor “bare” om det å tro på seg selv og gi faen hele tiden.
   og gjerne spørsmålsrunder, enter video eller innlegg. gjerne med litt fler enn 5 spørsmål!
   digger deg!!! <3

  30. Jeg elsker outfitbildene du tar, fordi de ikke er de “typiske bloggbildene” alle andre tar. Digger også de personlige innleggene du skriver, og spesielt når de er på nynorsk! You go girl!

  31. Trening og mat!! 😀 Gjerne frokosttips, energiboost-mat, kvelds/lunsj-tips. Anbefalte treningsøvelser, gjerne videoblogg.
   Liker godt når du poster videoer! Alt fra trening, dagen din, mat, til videoer med typen! Kanskje en reaksjonsvideo på gamle filmer av deg? Hadde vært morsomt!

  32. Tror det hadde vært kult om du lagde noen videoer fra hverdagen din! Ellers liker jeg de personlige innleggene dine<3

  33. Elsker de ekte og poetiske innleggene dine! Jeg er som deg en følsom person og de innleggene dine hjelper meg mye i hverdagen! Det er etter du begynte å skrive mer dypt at du har blitt en blogg jeg gleder meg til å lese hver dag! Bildene dine er fantastiske og inspirerende. Fortsett med det! Du kunne gjerne hatt en “uken oppsummert”, spørsmålsrunde, nye innkjøp, og ellers gi tips hvis du har noe du føler ville vært kjekt for oss. Da mener jeg alt fra hvis du finner en ny god håndkrem, en film, dokumentar, cafe, sang julegavetips osv. Digger hvordan du har utviklet deg!! Du er så naturlig vakker og virker virkelig opplyst og real. Stå på!!

  34. Ett tips: SLUTT med det «jeg FØLER høsten, dere FØLER ditt og datt, bilder som får dere til å FØLE». Du virker så useriøs og Barnslig. Og helt seriøst… bildene dine får ikke folk til p føle en dritt. Ikke tenestene heller. Det er underholdning, ikke noe som setter i gang en haug med emosjoner. Ikke ta deg selv så høytidelig og tro at du påvirker folk så innmari sterk

  35. jeg synes du skal skrive om hverdagslige ting. Jeg hopper alltid over de innleggene som er om hva du føler og tenker fordi de er så overdrevet. Mindre føling og mer hverdag. Da virker du mer reflektert. Folk liker deg når du ikke prøver å være spessiel

  36. Antrekksbilder, sånn type «50 spørsmål», gjerne noen politiske meninger eller politiske problemstillinger du interreserer deg i:)

  37. Klær, mat, filmer, trening.. enkle ting uten så mye refleksjon og tanker, som flere nevner. Det virker så umodent med de poetiske og interessante innleggene.

  38. elsker personlige tekstene dine og antrekksbildeene som jeg får mye inspirasjon fra<3 og om du kunne skrive om dine meninger om ting osv:) veldig fornøyd med innholdet på bloggen din fra før av også! <3

  39. Mer variasjon kjære! Elsker reflekterte tanker og drømmende tekster, men ikke bare det på en måte. Har blitt litt ensformig. Savner de helt plaine hverdagslige innleggene, du vet, det enkle er ofte det beste, «små ting» store gleder. Og mer klare og nære bilder av deg, og ikke fullt så poserende eller mystisk langt-borti-gata bilder. Stikkordet er variasjon, for jeg digger det du legger ut nå også. Videoer! Klær, skjønnhet, mat, bilder av deg, bilder av omgivelsene dine, mennesker, middager og fester osv. All love darling!

  40. Hei,
   Liker godt følelsesmessige tekster. Motiverende tekster. Og videoer!! Helt klart flere videoer om alt mulig: Hverdagslige ting, personlige ting, kanskje ulike temaer du kan drøfte: Sjalusi, forhold o.l.
   Syntes forresten du er veldig flink til å formidle tekst og har en veldig bra blogg i utgangspunktet. Men flere videoer hadde helt klart vært gøy.
   Ha en fin dag videre 🙂

  41. Antrekksbilder samt tips fra deg om hvor man burde spise, hva man kan gjøre og ulike skjønnhetsartikler

  42. jeg liker “dagen min”. Da mener jeg bilde fra et tidspunkt også skriver du hva du gjorde da, vist du forstå. Annjor, hadde det ikke så lenge siden på bloggen sisn. “Bilder gjennom telefonen” det føler jeg er litt personlig og kjekt.

  43. Jeg synes det er interessant å lese om tankene dine, men det kan bli litt mye av det gode! For litt variasjon ønsker jeg meg flere “overfladiske” innlegg! Skjønnhet, trening, mote, mat, osv.

  44. Pia: 190% enig! Liker de om dagen din osv. Hater de roman-lignende inleggende, de er verken interessante eller godt skrevet.

  45. Antrekk, men også dine tanker, personlige innlegg og videoer<3 +mat, og egentlig akkurat slik bloggen din er nå, en god blanding av alt med litt variasjon

  46. Jeg liker spesielt de personlige innleggene dine, men også videoene. De aller fineste innleggene er de der du deler dine innerste tanker og poesien

  47. synes d er fett at du redigerer bildene dine litt old fashion/vintage aktig, men blir fort veeeldig mye mørkt, og litt dystert.
   Håper på litt sol, lys, glad bilder og; hverfall nå som d går mot vinteren!
   Digger bloggen btw:D

  48. antrekk, sminkelooks, hårfrisyrer, kropp. er så gøy å lese om selvbilde, kropp, å elske seg selv og kropp. så er du så flink til å skrive om det, og inspirerende bilder til!!!

  49. mat, trening og oppskrifter kan du gjerne skrive litt mer om. Ellers fortsett og skriv fine og dype tekster, og generelt positiviteten din gjør dagene mine så mye bedre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg