kvasikunstnerisk og special snowflake

Tjuhu! Da var leiligheten vasket, og alt falskt blod fjernet. Haha, helt blodsøl her etter gårsdagens lille halloween-vors. Selv kjøleskapet hadde blod på seg. Nå skal jeg straks avgårde i løksuppe-middag, det blir kos ♥ Før den tid må jeg ta meg en dusj, akkurat nå sitter jeg her og besvarer e-mailer fra dere og lager ny spilleliste på Spotify. Og så fant jeg nettopp ut at vann smaker TI tusen ganger bedre med isbiter i. Masse isbiter. Jeg drikker mye vann for tiden, for dere som spør hvordan jeg ble kvitt mageproblemene mine så var det en av de viktigste faktorene for at jeg ble bra igjen. Uten vann funker ikke systemet. Ekstremt åpenbart, så klart… Men det er mange som glemmer det. Jeg gjorde i alle fall det.

Jeg tror jeg må lage et innlegg hvor jeg svarer på noen kommentarer. Heldigvis er de fleste leserne mine supersøte (jeg elsker dere ♥), men jeg synes det er morsomt å se hvor mange som irriterer seg over alt jeg gjør. Gjerne diss meg for å spille piano, lese poesi og “leke kvasikunstnerisk special snowflake” (I die, denne kommentaren skal jeg svare på), men jeg kommer til å fortsette med det og du kommer til å forsette å irritere deg over det. Jeg ELSKER folk med selvtillit som viser det, det hadde aldri skjedd at jeg kalte en jente usikker fordi hun postet bilde av rumpa si for eksempel. GO YOU hadde jeg sagt. Jeg elsker girlpower, jeg ELSKER å se folk som er komfortabel i sitt eget jeg.

Sannheten er dessverre at mange mennesker ikke takler å se andre være glad i seg selv. Og ja, denne setningen kommer jeg til å få SYKT refs for, men jeg står virkelig for det. Kom og ta meg. Jeg kommer aldri til å slutte å heie på jenter, i alle fall. Aldri, aldri, aldri.

Okei, jeg lager en video om dette heller. Jeg har myyyyye på hjertet!! Haha! Nå skal jeg i middag, men dette kommer det video av. Jeg savner å sitte fremfor kamera og bare prate. Så det… det skal jeg gjøre. Nå håper jeg dere får en nydelig avslutning på helgen, hva enn dere gjør ♥

18 kommentarer
  1. Hei! 🙂 Husker du nøyaktig kva modell pianoet ditt er? Har tenkt litt på å kjøpe eit sjølv og er også nokså nybegynner.

  2. Kjør på med innlegg/video om det temaet, er så viktig at du gir fokus på ett sånt “tabu” tema! Gleder meg!!
   Men lurte på hva heter det nye skjerfet ditt fra Hoilzweiler?

  3. Det er ikke at du har selvtillit som er problemet.. Det er at alt virker så falskt. Du fremstår falsk og du gjør deg til.

  4. Åh, Kristine <3 GO YOU! Eeelsker at du skriver om dette her, er så viktig. Ser veldig frem til den videoen!

  5. Kjære deg!
   Jeg må bare slenge igjen en kommentar og si hvor mye jeg DIGGER måten du virker så chill og avslappet på. Vi lever i et samfunn hvor man blir sett på som en som prøver for hardt dersom man drikker vin og reflekterer over livet. Er man opptatt av poesi, ja da er man i hvert fall teit. Har folk sånn helt seriøst så lite å finne på at de må henge seg opp i hva andre interesserer seg for? Hahahha jeg må bare le. Jeg er selv 20 år, og føler jeg er på god vei til å “finne meg selv”. Forskjellen på meg og deg er at du eksponerer deg selv for resten av Norge. Ingen ser meg tråkke feil på samme måte. Jeg tror det er det mange av leserne dine glemmer. For ingen av oss er perfekte, men vi er alle unike på hver vår måte. Du er modig som gir så mye av deg selv.
   Jeg kunne sikkert sittet i en vinduskarm og stirret på trikken i en time, og bare vært litt lost. Jeg tenker utrolig mye, og skriving er den eneste måten jeg føler jeg klarer å uttrykke følelsene mine på. Noen ganger føler jeg meg bare så alene i en alt for stor verden. Jeg vil sette meg på en bar og bestille en drink uten å måtte ha med meg noen, men er ikke det bare rart? Hvilken viggo sitter alene og drikker liksom? Jeg ELSKER å gjøre ting alene, og det er godt å klikke seg inn på denne bloggen og lese om akkurat det. En dag skal vi dø, men alle andre dager skal vi leve. Jeg sporer vel egentlig bare helt av nå, men jeg elsker viben jeg får av å klikke meg inn her. Du bruker “kjerringsko” som nesten hele av resten befolkningen hater, men fader meg så rocker de du jo på din egen måte. Nei jeg bare digger deg Kristine! GIRLPOWER for faen!! Håper den kommende uken blir helt fab, you rock <3

  6. Det er synd på de menneskene som må irritere seg over alt og faktisk gidder å ta seg tiden til å skrive dritt til andre. Det er jævlig stusselig egentlig.

  7. Jaaaaa Kristine, be you!!! Drit i hva folk sier, vi har vel alle forstått nå i 2017 av mobbere over internett kun spruter ut med stygge kommentarer pga sjalusi. Du er flott og flink, stå på!

  8. Enig med deg, når det gjelder girlpower, men akk det med å legge ut bilder av rumpa si osv har jeg et litt mer ambivalent forhold til. Det er vel bare fordi jeg selv ikke er så fan av å seksualisere meg selv, med mindre jeg er i en seksuell situasjon, og gjerne er litt kritisk til å spille mye på sex og kropp. Kropp (og sex) er sjukt fint, og litt kropp og sex har vi alle godt av å se, men jeg synes også at det er viktig at jeg ikke først og fremst er en fin kropp. Min sterkeste kvalitet er ikke noe ved utseendet mitt, men at jeg er smart og «grepa». Derfor er det naturligvis også det jeg har lyst til å legge fokus på, om du skjønner? Må bare understreke at dette ikke er ment som kritikk, men mer en refleksjon? haha idk
   ha en fin uke!

  9. Hehe denne kommentaren har ikke så mye med innlegget å gjør meeen. Digger deg! Serr stå på videre, du er awesome!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg