til deg, Anonym

Det er så spennende at du har hatt sex med en jente! Det er sånn ting som gjør deg så utrolig unik og sykt spesiell.​ Du er et forbilde og alle kan se opp til deg fordi du går helt dine egne veier. Digger at du tegner, skriver, spiller pioano og er opptatt av poesi. Det er det nesten ingen på vår alder som er. Tror ikke folk skjønner hvor kul og unik du er som går helt egne veier. Kan du lage flere innlegg hvor du skriver tanker om hvordan det er å være skapende?
Det var du som ga meg tittelen spesiell, ikke jeg. Tusen takk for det – akkurat det er en tittel jeg kan leve med 😃 Jeg elsker hvordan du sitter og leser bloggen min og irriterer deg GRØNN over det jeg gjør. Er det virkelig så vondt å se at en 20 år gammel jente leser dikt, lærer seg et nytt instrument og tegner på et ark? Jeg blir egentlig bare veldig takknemlig når jeg leser denne kommentaren; takknemlig for at jeg ikke er en av venninnene dine. Nåde dem om de prøver noe nytt. ALDRI tro at du kan gjøre noe nytt her i livet, og for Guds skyld, aldri tro at du kan skape noe.

Sånn. Jeg måtte bare svare på den. Hehe, pjuuuuuh! God mandag, dere! Jeg er helt sykt trøtt etter denne helgen, men jeg kommer meg gjennom dagen. Tror jeg. Denne uken er det tidligere morgener, jobb og trening som står på planen, jeg gleder meg allerede kjenner jeg. Nå skal jeg pakke veska mi og sette meg på Parkteateret hvor jeg skal jobbe de neste timene. Det er alltid så sykt hyggelig jobb-stemning der, med mennesker rundt meg drikker kaffe, deler en mandagspils eller som har med seg Mac eller en bok og er i sitt eget lille univers sånn som meg. Kooooos! Ha en nydelig mandag enn så lenge, dere ♥

 

183 kommentarer
  1. Hva i alle dager? Hvorfor svarer du sånn på en så koselig kommentar? Her tror jeg du har misforstått kraftig. Jeg fatter ikke hvordan du ikke kan lese kommentaren godt nok til å se at den er godt ment, for så å poste IP. Ta deg sammen!

  2. Hva er galt med den kommentaren? Jeg oppfatter den bare som veldig positiv, oppmuntrende og koselig…:)

  3. Nå er du barnslig, Kristine… Den kommentaren virker ironisk, men den er da ikke slem, mer morsom? Dette viser hvor dårlig du takler kritikk, rett i forsvar og ute av stand til å se saken fra den andres synspunkt. Den kommentaren viser jo hvordan du faktisk ER, og du reagerer med å legge ut ip-adresse og usaklige argumenter om at du er takknemlig for å ikke være personens venn? Come on a, grow up.

  4. Hva i alle dager? Denne kommentaren var nok ikke ment slemt overhode, og jeg tror du må ha misforstått og sett ironisk på det. Stakkars jenta som nå får IP-adressen sporet opp og kritikk etter å ha skrevet noe så koselig til deg 🙁

  5. Herregud da. Skjønner at du følte deg truffet av denne kommentaren, fordi det ER jo sånn du prøver å framstå. Men å be folk om å spore opp IP adressen og gi deg adressen til vedkommende???? SÅ stygg kommentar var det ikke. Skjerp deg. Du prøver for hardt! Gjerne spor meg opp og heng meg ut fordi jeg sier det, men det endrer ikke det faktum at det er sant.

  6. pleier sjelden å kommentere, men dette var vel unødvendig? Om dette var negativt hadde hun vel ikke bedt deg lage flere innlegg.

  7. Her tror jeg nok det kanskje har blitt en misforståelse. Mange jenter vokser opp i miljøer der det ikke er «lov» å være annerledes, og jeg tror Kristine selv og hennes blogg er en stor inspirasjon for dem.
   Men! I Kristine sitt forsvar tror jeg også at livet som blogger er svært krevende, da man dagelig opplever hets og kritikk, og til og med nettmobbing. Så jeg kan forstå at den kommentaren kan ha blitt lest feil. Men jeg håper at misforståelsen blir løst, for begge parter. Spesielt når IP adressen har blitt lagt ut.

  8. Tar meg sjelden tid til å kommentere blogger, men nå føler jeg at det er nødvendig. Har fulgt bloggen din lenge, og har virkelig digget deg som person (det bildet jeg har fått av deg gjennom bloggen), og elsker at du kjører din egen stil – men her begår du en tabbe.
   Uavhengig om den kommentaren er ironisk ment eller ikke, så har du faktisk ikke lov å publisere IP adressen slik du har gjort. Personlig trodde jeg du hadde limt inn feil kommentar da jeg overhode ikke tolket den ironisk, men selvfølgelig kan det godt hende det er jeg som har tolket denne kommentaren feil. Vet ikke helt om du har klar over at det er brudd på personvernreglene å publisere en annens IP adresse slik du nå har gjort. Det siste året finnes det mange eksempler hvor personen som har brutt personvernreglene har blitt straffet. Synes du skal ta ned IP adressen med en eneste gang, fordi det er ikke du som har en sterk sak hvis datatilsynet blir tipset.
   Det er jo ikke noen hemmelighet at du får ufortjent mye hets, men synes at du burde holde deg for god for å synke til andres nivå.

  9. Kristine da…. denne kommentaren er jo utelukkende positivt. Jenta digger deg, og du er en drittsekk tilbake.

  10. Skjønner ikke hvorfor du er så slem mot denne personen? Fra min side ser det her bare ut som noen som ser skikkelig opp til deg?

  11. Haha, du trenger en rettslig anerkjennelse for å spore opp en IP, gjør du det selv får du – hvis du er heldig, opp ISP, altså det geografiske området den tilhører.

  12. Thea: Oh, så kommentaren fra en ukjent jente som ikke kjenner meg gjenspeiler hvem jeg er? Når bestemte du det? Jeg vet veldig godt hvem jeg er selv, jeg 🙂 Og vet du? Jeg er DØDSglad for at jeg ikke har en venninne som det der, ja. Det er bare sannheten. Kanskje hardt å høre for en som trodde hun kunne forbli anonym i et kommentarfelt, men sånn er det når du slenger dritt på internett og ikke tenker lenger en nesetuppen din.

   Jeg synes hun fortjente et svar, hun har tross alt tatt seg tid til å skrive denne kommentaren til meg 🙂 Ha en fin mandag, Thea!

  13. Kristine det er jo du som velger å tolke den negativt? Det er jo to forskjellige måter å lese den på, men når jeg leser den kommentaren ser jeg bare en person som ser opp til deg. For en frekk måte å svare henne på, synes synd på henne 🙁

  14. Fysørn, du må begynne å slappe av litt. Svaret ditt var tusen ganger eklere og mer usmakelig enn kommentaren.

  15. Kristine Ullebø:
   Hvordan er det mulig? Med mindre du har gått til politiet? Husk at det er ofte flere registrerte på en adresse 😉

  16. Kristine Ullebø: Vel, nå kjenner ikke jeg deg personlig, så det var kanskje dårlig formulert fra min side. Men sånn som du framstiller deg selv på bloggen, traff den kommentaren spikeren på hodet 🙂 Takk, ha en fin mandag du og!

  17. Av alle stygge kommentarer så valgte du akkurat denne?? Jeg har sett så mye verre enn dette her, men mulig fordi den treffer så hardt, så tar du det ekstra til deg.. Ikke vet jeg, men nettet er så vanskelig, fordi du kan ikke se kroppsspråket bak skjermen..

  18. Jesus, snakk om å være hysterisk. Du driver jo tross alt en blogg som utelukkende omhandler deg, tål litt motstand…

  19. Wow, litt trist at du tolker denne kommentaren ironisk :/ jeg har skrevet lignende kommentarer til deg selv, men aldri ment noe som helst negativt. Forstår selvfølgelig at du kan tolke ting i verste mening når du er vant til å få såpass mye hets, men det er litt skummelt for oss som faktisk genuint liker deg. Vil helst slippe å bli hengt ut på denne måten hvis du mistolker noe jeg har sagt, liksom :/ Alle er ikke ute etter å ta deg, Kristine!

  20. Jeg tror faktisk ikke på deg når du sier at du har funnet ut hvem denne “jenta” er, da du faktisk ikke har tilgang på slik informasjon. Uansett, hva skal du egentlig med denne informasjonen i det hele tatt? Henge henne ut med fullt navn på bloggen din? Ringe henne? Oppsøke henne på hennes private adresse? Det er DU som driter deg ut her Kristine, ikke jenta bak den uskyldige kommentaren.

  21. jeg Tror ikke du forstår hvor mye makt du har og hvor mye du potensielt kan ødelegge livet til den personen du har lagt ut ip adressen til. Denne handlingen du gjør her speiler ikke i det hele tatt det budskapet du ellers sprer, heller det motsatte.

  22. Er folk i kommentarfeltet her seriøse? At Anonym skrev en hyggelig kommentar, og at det er Kristine som driter seg ut? Da er nordmenn dårligere til å lese ironi og sarkasme mer enn jeg trodde.
   Jeg leste kommentaren fra Anonym som ironisk fra første setning. For meg er det tydelig at hun kritiserer måten Kristine ytrer seg på – det kan da ikke være flere enn meg som ser det? Ja, jeg syns det kanskje er unødvendig å legge ut vedkommendes IP-adresse på den måten – men come on, people. Den kommentaren der stinker utrivelig sarkasme lang vei. La nå jenta få leve som hun vil, da, uten at dere skal blande dere opp i det? Hvis dere ikke liker det hun skriver og hva hun står for, så er det ikke vanskeligere enn å ikke gå innom bloggen hennes.
   You rock, Kristine. Takk for meg.

  23. Vet du hva? Jeg synes det er fint at du sender ut signaler til unge jenter om at det er lov til å være kreativ, lov til å eksperimentere, lov til å våge å være annerledes. Skjønner forøvrig ikke hvordan folk klarer å tolke den kommentaren som noe som helst annet enn sarkastisk/spydig/ironisk. Den eneste forklaringen jeg har på det er at folk later som de er dummere enn det de faktisk er, kun for at det skal sverte deg.
   Jeg vet det er vanskelig, men hev hodet ditt dobbelt så høyt og drit i dem. Jenter kan være slemme. Skikkelig slemme.

  24. “Jeg er kanskje den beste personen å parodiere, for jeg tar meg selv så lite høytidelig. MAKE FUN OF ME PLEASE!” oooogså gjør man det men så blir man hengt ut 🙁

  25. Anonym: Nemlig! Dette var en ironisk kommentar, med hint av humor, IKKE en slem kommentar. Hadde det vært en drapstrussel f.eks, så hadde det vært forståelse for at hun la ut IP adressen på denne måten. Helt klart at hun er selvhøytidelig og ikke tåler å bli spøkt med. Litt som en pirat

  26. Jeg ville ikke lagt ut IP om jeg var deg, for alt man vet er det ikke en statisk IP og du kan beskylde noen som ikke har noe med dette å gjøre i det hele tatt..
   “IP-adresser kan være faste (statiske) eller dynamiske.[3][5] Forskjellen er at en fast IP-adresse vil være den samme hver gang datamaskinen kobles til internett (kan sammenlignes med et telefonnummer), mens en dynamisk IP-adresse kan være ulik ved hver oppkobling.[3][6]”

  27. Skulle litt ønske jeg var hun jenta med Ip adressen😂.
   Du er faktisk den som henger ut her, og du hadde tapt grovt om du ble anmeldt av vedkommende for overtredelse av straffeloven § 390a som nettopp rammer å henge ut folk i strid med personvernsbestemmelsene.
   Hilsen jurist …

  28. Kristine Ullebø: slipper unna hva da egentlig? Bank? Besøk av deg og favian? Hvor mye bedre var du i dette svaret enn jenta du mener var sarkastisk?
   Det må vel også være en grunn til at det treffer så jævlig hardt når jeg har sett langt verre kommentarer her

  29. comment: Hadde hun ikke kommentert dritt til meg så hadde hun sluppet at jeg laget et innlegg om kommentaren. Hva var det du ikke forstod med det?

   Så klart er det ikke gøy at folk gjør narr av deg for måten du lever livet på? Det er jo helt åpenbart. Tror jeg ikke du hadde likt heller 🙂

   At “det har blitt skrevet langt styggere kommentarer enn dette” er helt irrelevant. Det er da uansett ikke greit.

  30. Skulle ønske:” § 390 a. Den som ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd krenker en annens fred eller som medvirker hertil straffes med bøter eller fengsel inntil 2 år.”
   Å henge ut vedkommende med teksten , finn gjerne navn og adresse gjør etter min mening at dette klart går under ” skremmende” oppførsel , spesielt hvis jenten er mindreårig. Du har ekstremt mange følgere på bloggen så du oppfordrer nesten til ‘masseforfølgelse’ med uante konsekvenser.. Jeg gjentar at hvis vedkommende er under 18 ( f.eks 14) blir det sett på som enda grovere rettslig sett… :/

  31. Jeg har sett mye dritt i ditt kommentarfelt og synes det er kjipt at ingen lar deg få utforske livet på en relativt harmløs måte uten å slenge dritt. Men denne kommentaren her tror jeg virkelig ikke er ment som slem. Vedkommende oppfordrer jo tilogmed til å skrive mer om å skape.
   Synes også det er veldig rart at denne kommentaren (det være seg om den er slem eller ikke) blir singlet ut da det finnes tusen andre som er tydelig gjennomsyret av sarkasme. Og at du sier du er så reflektert men tar på ingen måte til refleksjon det at flere av leserne dine reagerer på enkelte ting du gjør, men deg om det. Det er også veldig rart at du sier du har sååå mye selvironi men går i umiddelbar forsvarsposisjon HVER GANG noen kritiserer deg. Oppfatter deg som ganske aggressiv.
   Vil presisere at denne kommentaren er ikke ment som drittslenging eller kritikk, dette er min subjektive oppfatning.

  32. Kristine Ullebø: Hvis ikke du tåler stygge, anonyme kommentarer så får du stenge kommentarfeltet. Når du har et åpent kommentarfelt, så får folk lov til å være anonyme uten å bli hengt ut. Det du gjør derimot er ulovlig. Steng kommentarfeltet så slipper du å bli såret av anonyme kommentarer

  33. Det lyser ironi av den kommentaren. At folk ikke ser det???
   Skjønner ikke hvorfor folk orker å bruke dyrebar tid på å kommentere sånt til Kristine? Er helt satt ut over hvor idioter folk kan være. Hva oppnår dere med det? Må ha utrolig lite å gjøre i livet deres.
   Hold dere unna bloggen og bruk den korte tiden av livet deres på å heller spre glede til de dere bryr dere om.
   Du er bra, Kristine. Hører du noe annet, så er det faktisk ren misunnelse. Det er en typisk ting å si når noen får noe negativt etter seg, men fy søren. Jeg ser ikke en jævla feil med deg, så det kan absolutt ikke være noe annet enn ren sjalusi! Du ser dritbra ut og virker dritbra 🙂
   Ikke la dem få oppmerksomheten din lengre. Du skulle fått deg ei/en som leste gjennom kommentarene dine først og slettet de negative. Er sikker på at folk ikke hadde giddet å skrive negativt til deg da når de vet du ikke leser dem.
   Klem!

  34. Kristine Ullebø: jeg sier bare at du kan ikke rettslige bevise subjektiv sarkasme . Men hun kan rettslig bevise at du legger ut IP adresse og oppfordrer folk til å finne navn og adresse ?? Jeg sier ikke at det er dårlig gjort av deg ! De fleste ville gjort det samme. Men det er juridisk problematisk ..

  35. eh jo. den kommentaren er garantert negativt ment. Som du skrev i forrige inlegg så er det en del som bare ikke takler å se folk være stolt av seg selv. Hun som skrev dette vil at du skal føle deg liten

  36. Altså, du trenger faktisk ikke lese alt med en negativ tone, flesteparten her oppfatter kommentaren som helt ok, men et hint av ironi, ja. Hvis du føler deg så sykt truffet ligger kanskje problemet hos deg. Hva så om noen evt. ikke liker måten du lever på og sier det? Du vet da selv best hvordan du lever og hvordan du vil leve. Du tar ikke noe som helst konstruktiv kritikk til deg og måten du svarer folk her i kommentarfeltet får deg til å virke som en bortskjemt drittunge som ikke har fått viljen sin. Du bør åpne deg mer og ikke gå mot andre med en ildfront. For dette var virkelig veldig unødvendig å legge ut. Skjønner ikke poenget? Det sies at man skal være “større” en de som hater, ikke å gå ned på deres nivå og hvertfall ikke enda lenger ned; noe du gjorde i denne situasjonen. Nei jeg har virkelig ingenting imot deg som person, men denne måten å gå frem på er ikke ok.

  37. aldri tro du kan gjøre noe nytt? håper du ikke tror du er så spesiell fordi du klonker på et piano og er opptatt av poesi og kunst… virkelig.

  38. Hva skjedde med å drite i hva andre folk mener? Synes å huske at du skrøt sånn av at du hadde den holdningen for litt siden?

  39. Hei!
   Jeg har skrevet denne kommentaren og er veldig lei meg for at den har blitt oppfattet på denne måten. Jeg har forsøkt å sende deg en Mail med beklagelse. Lite jeg kan gjøre annet enn å beklage og heller ikke skrive til deg på en måte som kan tolkes slik. Håper du kontakter meg så vi kan ordne opp.

  40. Kristine Ullebø: problemet er jo ikke at kommentaren ligger her, men hvordan du ber folk finne adressen til den som kommenterte, og legger ut ip-adressen.

  41. Beklagelse: IKKE beklag! Du var SPOT on! Du skrev bare det alleeee andre tenker. U go girl!

  42. skjjønte ikke dette, jeg tolker kommentaren din som utelukkende positiv og uten ironi.. så bare glefser du tilbake, skjønte ikke det. trodde du skulle svare med: takk osv..

  43. Kristine Ullebø: “Hadde hun ikke kommentert dritt til meg så hadde hun sluppet at jeg laget et innlegg om kommentaren.”
   Så nå er det greit at hun evnt svarer tilbake med en frekk kommentar? Siden du nå lager et frekt INNLEGG (som er en større deal enn en kommentar) så kan hun nå slenge dritt tilbake?
   Syntes dette er barnslig, og du skulle holdt deg for god for dette. Det burde kommentatoren også gjort, men det er trossalt du som i bare noen få innlegg før oppfordrer folk til å gjøre litt narr av deg.
   Flaut for den som kommenterte. Flauest for deg som ikke klarer å heve deg over det.

  44. ^^…bare Kristine vet om IP adressen til kommentaren over stemmer.. Men hvis det stemmer at hun prøvde å være snill er dette en veldig ukoselig situasjon. Jeg skjønner ikke hva som er slemt med denne kommentaren. Gjetter at denne jenta er litt yngre. Ut ifra formuleringen tolker jeg dette utelukkende positivt. Skulle jeg formulert en ironisk kommentar hadde jeg formulert meg på en helt annen måte, der det tydelig kom frem at jeg ikke så opp til deg. Tror fortsatt at denne jenta bare ville gi deg et kompliment 🙁

  45. Kristine Ullebø: Det er heller ikke greit å legge ut IP-adressa…. Håper hun anmelder deg…. Det hadde jeg gjort… Du er ikke noe bedre enn henne 🙂

  46. Emilie: selvfølgelig ønske jeg å beklage. Dette går nå utover andre enn meg og er vanskelig å rette opp i. Det eneste som nytter er å legge seg flat og si at jeg er lei.

  47. Kristine Ullebø: Buhu? Hvilket svar er det? Er du 12 år som ikke har fått lørdags godtet ditt?

  48. …..du mister så mange lesere! Folk begynner å se deg for den du virkelig er….du er rett og slett latterlig!!! Fortsett å kle av deg….eneste grunnen til at folk er innom her, for å le av porr bildene dine!!!

  49. Mistar respekt for deg når eg ser korleis du svarar folk. Du er frekk og går rett i forsvarsposisjon uansett kva det måtte vere. Eg synes du skal prøve å vere den vaksne, dei fleste lesarane dine er yngre enn deg. Blir rett og slett uvel av å lese svara dine i kommentarfeltet. Synes du til tider oppfører deg som ein dritunge og har ei haldning som tilseier at du er så mykje betre enn alle andre. På tide å roe seg ned eit par hakk. Dette var lavmål av ei vaksen og reflektert jente.

  50. Jeg skulle skrive en konstruktiv kritikk til deg, men jeg tør ikke. Vil ikke bli hengt ut på nett. Vet ikke om jeg tør å poste denne kommentaren en gang. Jeg vet at det ikke er rettferdig at bloggere får så mye kritikk og blir hetset på nett, jeg sier heller ikke at det er greit at folk generelt hakker på hverandre. Men vi trenger ikke synke oss ned på samme nivå som dem som gjør det.

  51. Anonym: og ikke la oss begynne å ta opp engelsken….herrejesus gi meg styrke….ikke bare øynene som får vondt men ørene også ✌

  52. «En IP-adresse er definert som en personopplysning i henhold til Personopplysningsloven. Det innebærer at behandling (bl. a. registrering, lagring, sammenstilling og utlevering) av IP-adresser må følge denne lovens bestemmelser»
   § 9. Behandling av sensitive personopplysninger
   Sensitive personopplysninger (jf. § 2 nr. 8) kan bare behandles dersom behandlingen oppfyller et av vilkårene i § 8 og
   a) den registrerte samtykker i behandlingen,
   b) det er fastsatt i lov at det er adgang til slik behandling,
   c) behandlingen er nødvendig for å beskytte en persons vitale interesser, og den registrerte ikke er i stand til å samtykke,
   d) det utelukkende behandles opplysninger som den registrerte selv frivillig har gjort alminnelig kjent,
   e) behandlingen er nødvendig for å fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare et rettskrav,
   f) behandlingen er nødvendig for at den behandlingsansvarlige kan gjennomføre sine arbeidsrettslige plikter eller rettigheter,
   g) behandlingen er nødvendig for forebyggende sykdomsbehandling, medisinsk diagnose, sykepleie eller pasientbehandling eller for forvaltning av helsetjenester, og opplysningene behandles av helsepersonell med taushetsplikt, eller
   h) behandlingen er nødvendig for historiske, statistiske eller vitenskapelige formål, og samfunnets interesse i at behandlingen finner sted klart overstiger ulempene den kan medføre for den enkelte.
   Ideelle sammenslutninger og stiftelser kan behandle sensitive personopplysninger innenfor rammen av sin virksomhet selv om behandlingen ikke oppfyller et av vilkårene i første ledd bokstav a – h. Behandlingen kan bare omfatte opplysninger om medlemmer eller personer som på grunn av sammenslutningens eller stiftelsens formål frivillig er i regelmessig kontakt med den, og bare opplysninger som innsamles gjennom denne kontakten. Personopplysningene kan ikke utleveres uten at den registrerte samtykker.
   Datatilsynet kan bestemme at sensitive personopplysninger kan behandles også i andre tilfeller dersom viktige samfunnsinteresser tilsier det og det settes i verk tiltak for å sikre den registrertes interesser

  53. Hvorfor anser du dette som en stygg kommentar? Jeg, og faktisk flertallet av de som har kommentert her, får inntrykk av at dette er skrevet av en person som oppriktig digger deg. Hadde vært litt interessant hvis du kunne forklart dømmekraften din når du leser kommentarer. For å si det sånn, du får dessverre kommentarer som er hundre ganger verre enn denne, og jeg synes det er merkelig at du tolker akkurat denne kommentaren på en slik måte. Tipper det er flere som kommer til å bli usikre på om de skal poste fine kommentarer til deg fremover, i frykt for å bli grundig mistolket av deg og hengt ut…

  54. Hei,
   Jeg jobber som nettverksadministrator på et stort nett i Norge, og kan belyse denne situasjonen. En IP-adresse er i seg selv ikke nok til å spore opp noen. Tidsrommet denne IP-adressen ble brukt til å utføre noe kan derimot si hvilken kunde hos en tilbyder det gjelder, men dette er informasjon ingen tjenestetilbyder gir ut. Det er ingen annen måte man kan finne ut av hvem dette er på. Slike “spor opp denne IP-en” hører hjemme i en dårlig CSI-serie. Noen har sagt Horten. Jeg har funnet annen informasjon. Disse stedsplasseringene av IP-er er ikke til å stole på. Krisssy sier hun vet hvem det er. Jeg vet ikke om hun sikter til at vedkommende har sagt ifra selv, som har skjedd her i kommentarene, men hun prøver å fremstille det veldig som at noen har klart å spore opp adressen. Det håper jeg ikke. Jeg kommer til å rapportere dette til Lyse / Altibox. Dersom noen av deres ansatte har videresendt informasjonen om hvem dette tilhører, regner jeg med vedkommende blir avskjediget.
   Videre regner jeg med at siden du er en såpass kjent blogger, krisssy, så er dette noe også de riktige myndighetene bryr seg om. IP adresse i seg er ikke personvernsverdig, vil jeg påstå, men det er likevel en gråsone. Det som er verre er at du oppfordrer til ting relatert til denne IP-en, og jeg regner med det er det de riktige myndighetene kan ønske slå ned på. §390a er alt nevnt. Det er tross alt ikke greit at en såpass offentlig person oppfordrer til slikt, og henger ut noen på denne måten. Dette er en ganske trist reaksjon. Jeg kommer derfor til å melde i fra om dette til politiet og datatilsynet.
   Jeg ønsket bare fortelle dere alle at man ikke kan finne ut noe om en person bak en IP-adresse, med mindre noen ansatte hos en tjenestetilbyder er villig til å bryte loven. Jeg tviler på at det finnes noen ansatte hos noen tjenestetilbydere som har tilgang til både ARP-data, oversikt over hvilken MAC en kundes ruter har, og kundeinformasjon, som nok er i separate systemer. Dersom noen har brutt loven, kan Lyse/Altibox se det utifra access-logger, og nok anmelde og avskjedige vedkommende. Dette er en smålig reaksjon krissy, og det må fremstå veldig skummelt for vedkommende dette har skjedd mot. Her kan vedkommende slappe helt av. Tjenestetilbydere gir ikke ut slik informasjon med mindre en myndighet som politiet etterspør informasjonen.

  55. Hei Kristine.
   Nå poster jeg denne kommentaren, med fare for at den også skal bli tatt opp på samme måte som kommentaren over.
   Jeg synes du er en utrolig flink blogger. Og ikke minst virker du som et utrolig reflektert og kult menneske, som ignorerer de begrensningene vi mennesker, og kanskje spesielt unge jenter, setter for oss selv. Det synes jeg er fantastisk.
   Dette har gjort at du sitter på mye makt og en stor evne til å påvirke. Påvirke hvordan andre skal tenke og oppføre seg. Til vanlig synes jeg du bruker denne makten enormt positivt. Du oppfordrer til at man skal tenke selv og være til stede og det er uendelig kult.
   Men akkurat her føler jeg at du misbruker makten din litt. Jeg er helt og holdent imot mobbing og spesielt på nett. Men det å henge ut en kanskje ung jente på denne måten, til flere tusen lesere, blir litt voldsomt. Jeg tror på at du egentlig tror så mye på deg selv, og er såpass reflektert, at du har potensiale til å kunne klare å ignorere slike kommentarer og heve deg over det nivået personen er på. For hvis du slipper å gå såpass i forsvarsposisjon, tror jeg livet blir lettere og bedre. Dette gjelder alle oss mennesker <3
   Jeg håper inderlig at du ikke misforstår kommentaren min som kritikk, for den er egentlig bare ment som en kjærlig oppfordring. Dritt i de som er teite og gjør det du gjør, for det er du veldig veldig flink til. Såpass flink at du kan heve deg over de som ikke oppfører seg.
   Ha en kjempe fin kveld! <3

  56. Jeg tenker at små/unge jenter lett kan ha skrevet dette helt oppriktig, uten å mene det sarkastisk. JEG tenkte at det var en av dine fans som forgudet deg som hadde skrevet det. Og da er det kanskje dumt å henge dem ut sånn? Men om du VET hvem det er og at at det ER ment sarkastisk burde du tatt det opp med den det gjaldt..

  57. Thea: herregud Thea, hva har dårlig takling av kritikk med det her å gjøre overhodet?? Dessuten er ikke den kommentaren til deg så hva DU syntes om den har ingenting å si for den var til Kristine, ergo påvirker ikke den deg på noen som helst måte, verken lite eller mye. Kristine er den som får alle kommentarer til seg, og om hun føler for å svare og stå litt opp for seg selv til enkelte kommentarer så GJØR HUN DET. Kommentaren var ikke morsom i det hele tatt, hva er det du prøver på liksom? Den er sarkastisk og uhyre tett og umoden.
   Gjør hva faen du vil Kristine.

  58. Hei.
   For fire dager siden ber du dine lesere om tilbakemelding på hvilke innlegg som er ønskelig å se mer av på bloggen. Jeg opplever meldingen som utelukkende positiv og som en respons på din oppfordring. Om du ikke tolker dette på samme måte, burde du ha reagert annerledes. Å legge ut noens IP-adresse er å gå alt for langt.

  59. Thea: det var ikke dårlig formulert, det var bare INGEN omtenksomhet.
   Der kan du se, du skjønte det var en ikke-ok kommentar siden du bruker det som hersketeknikk. Ugh, du har rett og slett kommentert kun for å være en liten bitchy drittunge, som veldig mange andre her inne. Pinlig greier

  60. En kommentar over påpeker flott at IP-er er personvernsverdig. Du bryter personopplysningsloven. Nå er politiet og datatilsynet og Altibox underrettet. Ikke bare er det åpenlyst at dette er utilbørlig oppførsel, men det er brudd på flere lover også.

  61. Anonym: «Det er jo ikke noen hemmelighet at du får ufortjent mye hets, men synes at du burde holde deg for god til å synke til andres nivå»
   Du får spørre deg selv, tenke og føle litt på det, deretter svare helt ærlig og sannferdig om du hadde valgt (alle har et valg alltid) og ALDRI svare tilbake eller stå opp for deg selv når du daglig får så mye smålig dritt av folk som det lyser av kun var ute etter å såre deg, knuse deg og se deg falle. Før du skriver sånne ting som det der ble du tenkte deg om 5 ganger om du hadde klart det selv. Når det er sagt har ikke Kristine sunket like lavt her i mine øyne, hun har bare valgt å stå opp for seg selv. Sist jeg sjekket er det sunt at man ikke alltid skal ta dritt fra andre men heller våger å ha litt bein i nesa og sette dem på plass! Med mindre du vil bli fullstendig overkjørt som jo vil gå utover din egen velvære.

  62. Litt av en kommentar å poste, din maktmisbruke Kristine Ullebø. Det er det du er og det har du vært lenge. Skammelig oppførsel som du nå har tatt til et nytt nivå.
   Vet politiet er varslet men har noen her tipset media?

  63. Jeg kjenner jeg er så skuffet nå. Hvordan vet du at denne kommentaren var negativt ladet? Er du klar over hvor mange unge lesere du har? Hvordan vet du med sikkerhet at dette mennesket mente å såre deg da de skrev dette? Å single en leser ut på denne måten og drive heksejakt mot en som vi faktisk ikke vet mente noe stygt med det de skrev er så forkastelig og barnslig at jeg faktisk begynner å lure på modenhets nivået ditt her. Uansett hva grunnen til at du valgte å publisere dette innlegget er, så er den ikke god nok. Du sitter på så ufattelig mye makt her, og å bruke den på denne måten er så uspiselig at all respekt jeg hadde for deg er borte.
   Jeg innser at jeg bruker sterke ord her, men jeg synes ikke dette er greit i det hele tatt og jeg får vondt inni meg av tanken på en potensiell ung jente som sitter og kanskje er kjempe lei seg fordi du så ironi og ikke ros.
   Jeg synes også det er rart at du flere ganger har skrevet om hvor lite selvhøytidelig du er og hvor mye selvironi du har når det ikke skulle mer til enn dette for å vippe deg helt av pinnen. Actions, not words. Just saying.

  64. Nå blir jeg nesten redd for å kommentere noe som helst, i frykt for å være nestemann som blir hengt ut som årets drittsekk / mobber / rasshøl, men føler likevel for å si et par ord:
   Kristine, du må ta deg sammen. Hadde dette vært en drapstrussel eller tilsvarende kunne jeg forstått reaksjonen din, men det å bli fly forbannet og gå i full forsvarsmodus med trusler (du ber om hjemmeadr til vedkommende..) over en kommentar som sannsynligvis bare er hyggelig ment – dèt skremmer meg litt. Du fremstår utrolig på hugget, sint og – tør jeg si det? – paranoid, rett og slett.
   La oss spille ditt spill litt; la oss si denne kommentaren var sarkastisk ment, som et stikk til deg. Som er hån. Er det likevel verd å hisse seg opp over? True med å komme på døra til vedkommende? Legge ut ip og be folk finne ut hvem dette mennesket er? Hva i alle dager er det i denne kommentaren som er så mye verre enn andre kommentarer du ikke engang lar deg bevege av?

  65. Anonym: Vel nå er det ikke sånn at jeg er imot at Kristine skal stå opp for seg selv. Er vel ganske normalt, humant og normalt å stå opp for seg selv? Poenget mitt er at det er galt å offentligere en personvern opplysning uansett hva. Det er en grunn til at det finnes lover, regler og rettigheter som er universelle – og gjelder alle, uansett hva.
   Man vet aldri hva som befinner seg på andre siden av skjermen, eller på innsiden av et annet menneske. Så til deg anonym, still deg spørsmålet hvor grensen skal gå for å krenke andres privatliv skal gå.

  66. Kristine Ullebø: er vel et poeng at personen har valgt og la være å bruke sitt eget navn uavhengig om den var godt ment, ironisk ment eller humoristisk ment?

  67. Anonym:
   VG er ikke stort bedre enn se og hør og den kulørte media vil i aller høyeste grad være opptatt av at en rosablogger truer og henger ut et uskyldig menneske sitt IP-adresse. Altså begår en ulovlig handling.

  68. Jeg blir helt målløs av at 90% her ikke merker at den kommentaren var ironisk og provoserende ment mot deg. Var virkelig ikke det jeg forventet å se. Det lyser jo praktisk talt ironi ut av den. For eksempel hvordan personen sender små “stikkere” ved å gjenta unormalt mye gjennom de få setningene at du er så sykt unik og spesiell, fordi du i mitt syn gjør ting som er helt “normalt”? Vi er mange som har hatt sex med en av samme kjønn, liker enten poesi, skrive, tegne eller spille et instrument. Vi er også mange som liker og er interessert i helt motsatte ting enn det som er nevnt her. Det ligger også i vår natur å utforske og prøve oss frem. Som for eksempel at vi får et ønske om å mestre piano når vi er 20 år. Det gjør ikke en person “kul” – det gjør deg til deg og meg til meg. Om vi skal begynne å rakke ned på folk for slikt, ja da blir det mye hat i verden. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor enkelte skal hetse deg fordi du finner ut av hvem du er og hva du er opptatt av. Det er bare ærlighet, det er det som kalles å våge å leve.
   Jeg har lest bloggen din så og si helt fra starten av og aldri kommentert, men nå kjente jeg at jeg fikk skikkelig vondt i meg. Du har alltid vært en stor inspirasjon, og jeg håper du fortsetter å utforske livet! Stå på Kristine!

  69. Tomine Alette: du er ikke klar over hvor unge lesere Kristine har? Sikkert ned til ungdomsskolen og yngre. Når man er så ung er det ukult/vanskelig å skille seg ut. Alle skal være like. Det er ikke vanlig å være åpen om sex med det motsatte kjønn. Det er heller ikke vanlig å snakke fritt om kunstformer som poesi og instrumenter. Var det kult å være i korps eller være lesehest i 10. klasse? Nei. Måten kommentaren er skrevet på tyder på at leseren er yngre enn Kristine.

  70. Bare for å gjøre det helt klart:
   Jeg har kontaktet politiet, datatilsynet og Altibox

  71. Etter å ha lest igjenom mange av kommentarene tror jeg, jeg aldri har sett en blogger som behandler leserene sine på denne måten…. Håper jenta som skrev anmelder!!

  72. Kristine Ullebø: Å hjelpes. Blir alltid så nysgjerrig på hvordan helt vanlige folk uten store datakunnskaper kan si at de har funnet hvem IPen tilhører :p Husker at det var veldig vanlig å true med det (uuu jeg vet hvem du er, jeg har IPen din!) sånn typ 5 år siden men det er bare…flaut nå.

  73. livingdoll: Hun som skrev kommentaren har ingenting å bekymre seg over da. Det går *ikke* an for et helt vanlig menneske å spore opp en person utelukkende ved bruk av IP. Skjønner ikke hvorfor så mange, inkludert kristine, tror at det er mulig

  74. Kommentaren her var definitivt ikke en koselig en, og fortjener å få lagt ut IP, synes jeg. Ville gjort akkurat det samme, hva annet kan man gjøre for å bekjempe nettmobbing?
   Uansett, jeg synes det er kult at du kjører din egen stil og står for hva du mener og tror på. Jeg synes det virker som du har forandret deg mye etter du flyttet, og at du har funnet din egen unike personlighet. Stå på og drit i slike kommentarer, det er jo kun synd i mennesker som må sitte bak et anonymt navn og slenge dritt – og det vet de fleste 🙂 God mandag!

  75. Lena Ludvigsen -: Man kan gjøre ganske mye annet enn å bryte loven for å bekjempe nettmobbing. Flott å se at Kristine har lesere som også har sunket på hennes eget nivå.

  76. Du får stenge kommentarfeltet da. Eller godkjenne kommentarer selv.
   Dette viser hvor umoden du er! Lavmål av deg, hadde ventet bedre.

  77. Lena Ludvigsen -: Ja, for det klokeste å gjøre er jo å bekjempe mobbing med mobbing? Nei. Det finnes så mange andre måter å bekjempe mobbing på enn ved å henge ut en enkeltperson (der vi ikke vet om kommentaren er ment som slem engang).
   Hva med et klokt og reflektert innlegg om hvorfor folk reagerer på denne måten? Uten å dra “alle er misunnelige bitre kjerringer”-kortet.
   Som et AS i menneskeform, vil kundebasen (lesere) naturligvis reagere når organisasjonen oppfører seg som en bortskjemt drittunge. Disse kommentarene om at Kristine virker pretensiøs er så klart noe man burde gå i seg selv i og vurdere om dette virkelig må publiseres. Altså; ikke spre dritt der det ikke er fortjent. Men når kristine er så aggressiv og svarer utelukkende på positive kommentarer og sier “buhU” og går i forsvar hver gang hun får konstruktiv tilbakemelding (“jeg vil lese mer av ditt, litt mindre datt”) og bare “BUHU bitch jeg elsker meg selv og alt jeg står for” da…er det noe som ikke stemmer helt.

  78. Ekstremt lett å bli skyldig i en rettsak som handler om dette. Det er ulovlig å gi ut IP-adresser, blogger eller ei.

  79. Du ER så hårsår!!! Den kommentaren? What?
   Var det ikke du som skrev for noen blogginnlegg siden at du bare ELSKET når noen gjorde narr av deg? Nå må du plis se til å bli litt mer voksen! Sånn som dette går det ikke an å holde på. Makan til jentunge. Hva har livet gjort deg nå da, siden du lar det gå utover bloggleserene dine ?…

  80. hehe: Selvfølgelig blir det dumt å poste en ip på denne måten på en så stor blogg, men å poste en IP i for eksempel kommentarfeltet synes jeg ikke er så dumt. Så klart ville det beste vært å ta det til politiet, men når kommentaren ikke er truende ville det neppe vært så mye annet å gjøre. Det aller beste hadde jo vært å ta en telefon til foreldre dersom jenta(?) er under 18 år. Dette med at man er eksponert med IPadresse på internett er det alt for få som tenker på, men det må man nesten være klar over før man legger igjen en slik kommentar. Du går ann å spore, og hva er vel nødvendigheten av å legge igjen en slik kommentar i begynnelsen?
   Kristine er vel også en ung jente om ikke fortjener slike kommentarer. Så klart, det er en åpen blogg med et åpent kommentarfelt – men hva er vitsen? Hvorfor skal man absolutt trykke ned et menneske slik? Jeg svarte her, fordi jeg fikk skikkelig vondt i meg av å lese kommentaren. Dette er rett å slett å håne, tråkke på en måte som noen har valgt å leve på. Det er forferdelig å se hva noen lirer av seg, men spørsmålet er hvordan man stopper det? Hvordan ville du valgt å respondere? Ville du latt det gå dersom noen kom med en så krenkende satire-kommentar til noe som var viktig for deg?

  81. Anonym: Hvordan ville du gått fram? Hvordan vil du stoppe netttroll og andre anonyme fra å slenge dritt over nettet?
   Setter det ikke en slags grense å vite at du kan bli fremmet for det du har skrevet? I Norge har man full ytringsfrihet, men det er et valg man selv tar å være anonym – og grunnen er mest sannsynlig at man ikke ønsker at disse meningene/kommentarene skal bli knyttet til en selv. Og da tenker jeg; hvorfor skrive noe du ikke kan stå for at du mener?
   Så klart vil ingen fremstå for andre som kjipe mobbere over nett. Så ikke vær det heller?

  82. Anonym: Det er fullt mulig å spore opp et menneske kun ved bruk av ip-adresse dersom man har litt datakunnskap. For den normale personen i gata vil det å søke opp ip-adresse kun føre til området (by) vedkommende befinner seg i der og da + nettleverandør, men det er fullt mulig å finne alle nettsider / nettprofiler opprettet med denne ip-adressen, og derfra kunne finne både hjemmeadresse, telefonnummer, e-postadresse og navn på vedkommende.

  83. Herlighet, hva er det du driver med Kristine? Legge ut ip adressen til en ung jente? I følge åndsverkloven er dette ulovlig. Også DENNE kommentaren? Nå må du snart lande med “jorda på bakken” her, for i vårt univers så er dette lavmål.
   Er du virkelig så opphengt i deg selv? Vet du hvor unge lesere du har som ser oppførselen din på So Me? Og du beskriver deg som reflektert og dyp? Er du stolt over deg selv?
   Her på denne bloggen vil jeg ikke inn flere ganger.
   Takk for meg!

  84. Hei,
   Dette stemmer ikke. Likevel er IP personinformasjon som er dekket av personvernsloven, så deling av det er ulovlig. Likevel kan man ikke søke opp de tingene du oppgir. Kort fortalt er også lokasjonsdataen knyttet til IP-ene ofte helt feil, og er absolutt ikke treffsikker informasjon. Krisssy har oppført seg uforsvarlig og utilbørig i dette innlegget, men det er viktig å presisere at dette bare er et dårlig forsøk på å skremme vedkommende. Det gjør det hele desto styggere gjort, men det er viktig å ha korrekte fakta.

  85. Personvern er veldig viktig i Norge. Vi mener dataene våre ikke skal misbrukes. Det forhindrer bloggere fra å selge data om deg videre til reklameaktører, som et eksempel. Videre skal det også verne om slik uthenging, og indirekte oppfordring til trakassering. Man oppnår ingenting annet enn å prøve skape frykt ved å gjøre ting som dette, og alle disse tingene er langt over grensen for hva som er rimelig å tro kan være konsekvensen av et så uskydlig innlegg. Nei, jeg mener ikke at dette ikke var ment sarkastisk, men selv om det var det mest sarkastiske innlegget i hele verden, så fortjener det ikke dette. Så stygt var ikke innholdet i kommentaren. Dette er en latterlig dårlig reaksjon.

  86. Lena Ludvigsen -: For det første synes ikke jeg denne kommentaren kan defineres som mobbing og opplever den ikke som krenkende, men det er en annen sak. At folk lirer av seg dritt er noe man må forvente enten man er offentlig eller ikke, forskjellen er at bloggere har et kommentarfelt (noe som forøvrig er valgfritt å ha), mens når noen mener noe om en privatperson skjer drittslenging i nære kretser og ikke på nett (selvom nettmobbing er relevant her).
   Personlig ville jeg prøvd å se ting fra de som kommenterer sitt perspektiv, prøve å virkelig forstå hvorfor noen lirer av seg sårende strofer som anonym i kommentarfeltet mitt og publisert et innlegg der en oppriktig setter spørsmål ved motivene til disse anonyme, og håpe på å et saklig svar. Å gå til angrep på denne måten her er en naturlig første reaksjon, men jeg mener Kristine burde gått et par runder med seg selv før hun trykket “publiser”. Sinte svar blir sjeldent sett på som saklige, og dette svekker Kristines omdømme som rasjonell og reflektert (noe hun så iherdig jobber for å bli oppfattet som).
   Videre synes jeg det er sørgelig at folk ikke kan unne Kristine å oppdage nye sider ved livet, men med den utviklingen hun har hatt det siste året kan man ikke klandre de som har fulgt med siden starten for å stille spørsmål ved om utviklingen er positiv eller negativ. Jeg har ved flere anledninger observert at hun oppfører seg som en drittunge (i mangel på bedre ord) og er i konstant angrepsmodus. For eksempel denne situasjonen på trikken der hun kaller noen som stirrer på henne for bitch.
   Folk er forskjellige og kommer alltid til å kommentere når noen velger en annen sti enn den som er forventet, enten man er Kristine eller noen andre. Man kan ikke forvente lovord av alt og alle. Man kan heller ikke si “make fun of me, please” og bli sur når noen gjør narr av en.
   Takk for meg.

  87. Det er virkelig så sjukt at du ikke en eneste gang fra du leste denne kommentaren, kopierte den inn i nytt innlegg, skrev svaret ditt og trykket «publiser» har klart å stoppe opp og revurdere hele greia. Jeg vet ikke hva det er, men du må ha skremmende lav impulskontroll når du har klart å hisse deg så hinsides opp over denne kommentaren at du dedikerer et helt innlegg til den, for ikke å snakke om å offentliggjøre IP-adressen. I tillegg svarer du alle som kritiserer fremgangsmåten din i kommentarfeltet som en umoden og furten 10-åring. Det virker som om du har skummelt lav evne til å se deg selv utenfra.
   Jeg skal ikke bable om personvern og lover, det er det flere her som har gjort før meg, og det er jo ikke så veldig mye tvil om at du har en rimelig dårlig sak. Utover offentliggjøringen av IP-adressen oppfatter jeg deg som direkte truende når du ber folk spore opp og sende deg adressen til vedkommende. Hva i all verden er det du skal med den?
   Det du må forstå, Kristine, er at hvis du ønsker å bli oppfattet som en reflektert og voksen person som er trygg i seg selv, slik du liker å fremstille det, må du også handle deretter. Det hjelper ikke å prate om alle disse tingene når det du gjør bærer preg av at du er ekstremt krenkbar, hårsår og umoden. Og misforstå meg rett, vi har ALLE vært/er umodne og usikre, så det er helt greit å innrømme/snakke om det istedenfor å prøve å fremstille seg selv som noe annet.
   Det er ingen som har problemer med å forstå at det er kjipt med mye dritt i kommentarfeltet. Jeg synes også du får mye tyn, og at folk kan være skikkelig stygge, men det gjør overhodet ikke din måte å håndtere dette på noe bedre. Som mange nevner: dersom du tolker kommentaren som frekk og som kritikk av deg som person, gjør du jo bare akkurat det samme tilbake her, med renter, med tanke på hvor mange tusen som leser bloggen din. Å si at vedkommende hadde sluppet unna bare hun ikke hadde slengt dritt blir fullstendig patetisk. Hva forventer du når du driver den businessen du gjør? At alle skal elske deg og hylle deg for alt du er og gjør? Og alle som er frekke eller kritiske på noen måte skal bli truet til stillhet fordi de risikerer å få IP?en sin bli limt inn øverst i et innlegg med beskjed om at du ønsker å få tak i adressen deres?
   Jeg håper for din skyld hele denne saken bare er et helt vilt PR-stunt for å skape blest rundt bloggen. Hvis ikke foreslår jeg at du tar deg en liten pust i bakken og finner ut hva slags person du ønsker å være, for det her var bare ikke greit.

  88. hehe: Jeg kan ikke uttale meg så alt for mye om utviklingen da jeg ikke har så mye kunnskap om hvordan hun var før – men oppfatningen jeg har fått er at Kristine er reflekter. Så klart, å svare på noe sånt i sinne er sjelden lurt – men jeg forstår veldig godt at denne kommentaren kanskje treffer litt hardere enn andre. Det å prøve ut en livsstil som er mer ”åndelig” og annerledes uten å vite hvordan det blir oppfattet er nok sårbart, og når noen velger å tråkke såppass på det hun velger å poste og den hun velger å være er det lite fint å se på. Jeg aner ikke om kommentaren kom fra en uvitende 12åring som ser opp til Kristine eller om det var en ordentlig stygg satire som det kom fram som – men reaksjonen forstår jeg, til tross for at den kanskje ikke var helt rett. Alle er mennesker, også toppbloggere som velger å poste livet sitt på nett, og alle fortjener respekt tenker nå jeg. Så klart gjelder dette også mennesket som sitter bak denne kommentaren, men igjen – hvem skjøt først? Dette er en outing på på noe denne personen har valgt skal komme ut, det er ikke en hemmelig avsløring om livet til personen. Det eneste som står her er noe personen har skrevet. Så klart, dersom det var slik at kommentaren var ment som noe annet enn den kom fram som bør dette gjøres opp mellom disse to.
   Nå er jeg og ferdig! Jeg håper bare at en gang folk kan lære å akseptere hverandre, og ikke minst respektere hvordan man ønsker å både være og bli framstilt.

  89. Lena Ludvigsen -: forskjellen er at Kristine her risikerer opptil 2 år i fengsel hvis jenta bestemmer seg for å anmelde. Bevisene ligger jo svart på hvitt på Kristine sin egen blogg. Sarkasme/ikke sarkasme er veldig vanskelig å rettslig bevise. Kristine gjør noe ulovlig her mot en mest sannsynlig mindreårig jente, ingenting å forsvare på noen som helst måte – direkte kvalmt

  90. Kristine Ullebø: det er brudd på personvernloven, så hu kan fint saksøke deg. 🙂

  91. Nå ble jeg faktisk lei meg, og veldig skuffet.
   Jeg DIGGER deg, virkelig, eller nå må jeg muligens omformulere meg:
   Dette innlegget, og også måten du besvarer kommentarene her på… Nei ass!

  92. Lisa: Hvis du leser kommentaren skikkelig så skjønner du at dette ikke er en jente som går som på ungdomsskolen, men en jente som er Kristines alder. “Digger at du tegner, skriver, spiller pioano og er opptatt av poesi. Det er det nesten ingen på VÅR alder som er.” Hadde hun vært yngre, så hadde hun mest sannsynlig ikke skrevet “vår alder”. Hun skriver også at det er kult at Kristine har hatt sex med en jente. Jeg tror, eller håper hvertfall, at sex med jenter ikke er noe som småjenter ser på som ‘spennende’ da de ikke bør være opptatt av sex i første omgang. Det er med andre ord flere ting som tyder på at dette er en voksen person. Jeg synes også at måten vedkommende understreker at Kristine er så ‘sykt spesiell’ og ‘unik’ gir det en veldig sarkastisk tone.

  93. Altså, hvis du har så dårlig selvtilitt at du tolker denne kommentaren i en negativ retning kan du egentlig bare gi deg. Det er beyond lavmål. Barnslig og frekk måte å henge ut noen på, viser bare hvor kynisk og åndsvak du er, noe som er ganske så trist egentlig. Du virker så godhjertet og forståelsesfull før, men det virker som ett eller annet har tuffet deg. Du er kald, og dytter vekk alt som kommer for nært(også mennesker virker det som).Hvis noen kommer med konstruktiv kritikk går du rett i selvforsvar og kommer med frekke stikk tilbake. Ikke alle vil deg vondt Kristine.

  94. Håper virkelig jenta andmelder Kristine, henge ut mindreårige jenter på denne måten er faen ikke greit. Og det er ikke første gang det skjer heller

  95. Det virker som du har behov for juridisk rådgivning, til tross for din lange erfaring med blogging. Har lagt igjen e-posten min, ta kontakt hvis du vil ha et par tips på hvordan offentlige personer burde oppføre seg, samt hva du lovlig kan gjøre i slike tilfeller. Det virker enten som du har lite innsikt i regelverket eller som du uhemmet lar deg styre av følelser. Uansett burde du vite bedre, du er en offentlig person og kan da ikke velge å tre inn i rollen som privatperson på plattformen din når det passer deg.

  96. Nå må folk roe seg helt ned! Jeg synes så synd på Kristine som må gjennomgå det her. Når du blir hakka på 24/7 i ulike fora og på blogg er det ikke rart det renner over til slutt. At folk skal bry seg så himla mye med å finne feil på et menneske de ikke kjenner er for meg et mysterie. Please tenk dere om før dere poster de grusomme kommentarene deres. Kristine, jeg håper du klarer å distansere deg fra det stygge folk skriver. Det er du som bestemmer hvordan du vil leve livet ditt og ingen andre. Heier på deg

  97. Beklagelse: IKKE BEKLAG!
   Dette er ei jente som oppfører seg som om verden kretser rundt henne når hun gjør sånne ting. Det er viktig at du anmelder eller går til Datatilsynet! Om du ikke har det opprinnelige skjermbildet av denne samtalen, så er det lagt ut et innlegg på bloggomtoppbloggere.com hvor de har sensurert ip-adressen din. Spør om det originale skjermbildet og dra rett til politiet! Hun er en blogger og det er HUN som har gjort en feil her. Kjære deg, du har virkelig ingenting å si unnskyld for.

  98. Anonym: Syntes absolutt media burde blitt varslet, og satt lys på hvor usmakelige enkelte bloggere kan være. Egentlig et ganske viktig tema som beviser at bloggere misbruker den makten de hatt fått pga nettopp oss – leserene.

  99. Anonym: Janteloven på sitt beste, dette her. Tenkt på at det kanskje er nytt for Kristine, selvom flere er opptatt av det? La henne gjøre som hun selv vil og la henne utvikle seg på det kunstneriske og kreative om det er det hun ønsker! Hun ER spesiell og jeg elsker folk som skiller seg ut og stikker seg frem i et ellers så lite land som jantelov-Norge. Folk må bare lære seg å tåle det.
   Kristine, keep slayin’ guuurl!!!! Du har all rett til å stå opp for deg selv. Love you!

  100. Hva har skjedd med deg Kristine? Selvom jeg ikke kjenner deg personlig likte jeg deg veldig godt før, men denne utviklingen her altså…. ble oppriktig satt ut av dette innlegget, og når du endelig tar deg tid til å svare på noen kommentarer, så svarer du på den måten?

  101. Du kan ikke i ett øyeblikk kun legge ut innlegg på innlegg som omhandler ALT denne kommentaren påpeker (ironisk eller ei) og i neste vending bli såret over denne kommentaren. Håper familien din snakker med deg om egen oppførsel. Om ett par år vil du se tilbake på livet ditt og skjemmes.

  102. Fy faen, Kristine. Nå har du virkelig mista grepet, patetisk gjort av deg, og jeg håper inderlig du blir straffa for å oppføre deg som det nettrollet du er (lets face it, ho som skrev kommentaren skrev ingenting feil, det gjorde derimot du :))))) Legg gjerne ut min ip-adresse også slik at jeg kan “sue you” 🙂 Da var hvertfall din blogg fjerna fra bokmerkene mine 🙂 Hadde vært så jævlig flau om jeg hadde kjent deg

  103. Skjønner ikke hvorfor denne kommentaren var så forferdelig ille jeg da men. Hva så om den er ironisk? er det så ille at noen synes det er teit du tegner, spiller piano og er opptatt av poesi? Har det noe å si? Skjønner ikke greia jeg :.

  104. Tror ikke at hun irreterer seg grønn over at du gjør noe “annerledes”, er vel mer at du fronter de interessene som det er noe som er ekstremt unikt. Ganske mange andre jenter som liker musikk, kunst og litteratur haha. Du har funnet dine ting du liker og det er jo kjempe fint, men det er jo ikke noe super spesielt med noe av de interessene eller det å uttrykke seg ved å skape noe. Helt normalt. Ihvertfall i Oslo, hilsen en som er oppvokst her og har de interessene og med venner rundt seg som har de interessene også.

  105. Anonym: VG dekker jo alt av saker, det er bare å ta en rask titt inne på facebook-siden deres. De begynner å nærme seg Se & Hør med de “nyhetene” de poster, så man skal ikke se bort ifra at de hadde dekt en slik sak. Så dette er ikke noe “herrefred”, det er det som Kristine velger å poste av andres opplysninger som er “herrefred” 🙂

  106. Kristine Ullebø: lavmål og legge ut ip adressen og oppfordre folk til å spore henne.. Hva tenkte du???

  107. Kristine Ullebø: altså, skriver dritt på nett?? Jeg klarer virkelig ikke å tolke det dit hen at det er negativt!

  108. Jeg har skrevet en kommentar nesten lik den du klikket over nå,MEN jeg mente genuint det jeg skrev! Jeg mente at du var kul,unik,vakker og annerledes i en kommentar som var KUN ment som et kompliment! Det samme tror jeg hun her gjorde. Jeg tror hun digget deg akkurat som jeg gjorde. Jeg vet folk har plaget deg for å like poesi kunst osv,men bare hev deg over det! Ikke la det gå innpå deg. Har hun med den ip adressa plaget deg før siden du reagerte så sterkt på den meldingen? Men husk vi er mange som digger deg og kun mener det godt.❤️

  109. Nå ble jeg veldig negativ overrasket over deg, Kristine! Trodde ikke du var en slik person som henger ut andre på denne måten, og spesielt når kommentaren ikke var uhyggelig. Du svarer også svært barnslig og lite profesjonelt i kommentarfeltet her. Kjenner jeg ble skikkelig overrasket over oppførsel til ei jente i 20 åra

  110. Ser det er mange som støtter deg her Kristine?.. Noe å tenke på kanskje?.. For har det helt seriøst klikket? Du må jo gå på en smell snart..

  111. «M: Så enkelt er det: ikke kommenter dritt på internett. Da slipper du unna.»
   Ikke gå ned på deres nivå, Kristine! Selv om det er fristende, vær et forbilde:D

  112. Signe: Netthets er ulovlig i alle varianter – og man kan risikere straff for å skrive stygge kommentarer også. Så klart er det vanskelig å bevise at denne kommentaren ikke er hyggelig ment, men det er like dårlig av begge to 🙂

  113. Fikk seriøst vondt i meg av å lese det du har skrevet Kristine. Jeg har lest bloggen din i sikkert fem år, så og si hver dag, og har hele tiden likt deg som person, det du utrykker og deler med oss. Jeg har aldri fått så vondt i meg av å lese noens blogginnlegg før nå. Her gikk du rett og slett for langt. Personlig leste jeg kommentaren som utelukkende positiv, der jeg fikk inntrykk av at personen virkelig ser opp til deg. Da jeg senere leste kommentarene her i kommentarfeltet, måtte jeg lese kommentaren du svarer på en gang til (eller flere..) for å prøve å se på det i en negativ vinkling, men jeg klarer virkelig ikke å se på denne kommentaren på noen annen måte enn positiv. Jeg synes synd i jenta, delvis deg også. For dette var ikke helt grei oppførsel på din side.

  114. Synes nå den kommentaren virka positiv! Men da må du vel ha fått fler stygge kommentarer fra hun tidligere og gjenkjent ip-adressen.
   Skjønte det ikke før jeg leste kommentarene HEHE.
   Fuck haters!! Ah, at folk nå være så frekke. Why Why Why….. hjelpes meg.
   Stå på videre!
   Klem fra Tønsberg 🙂

  115. Er folk så naive og godtroende at de ikke skjønner ironien i kommentaren?! Gi faen i å skriv stygge kommentarer på internett, hvis du ikke kan stå for det da? Simple as that. Her var det mye idiotiske kommentarer. Må jo bare le av jante-Norge som er så helvetes firkanta og ikke tåler at man setter så mye som en tå utenfor normalen. Do you og kjør på, Kristine!

  116. Jeg vil virkelig ikke leve i en verden hvor alle kommentarer leses negativt, og hvor folk faktisk må prøve hardt for å se det positive. Det meste kan da tolkes ironisk/sarkastisk? Jeg ser ikke denne kommentaren som noe annet enn ei lita jente som helt genuint prøver å si noe positivt. Selvfølgelig er det mulig at det hele er ment ironisk, men hvordan i huleste vet du det? Og dersom du ikke vet; Hvorfor velger du å lese det slik i utgangspunktet?
   Jeg håper virkelig at du vet hvem denne personen er, at du vet hvordan kommentaren var ment, og at det var grunnen til at du valgte å svare; Å oppfordre leserne dine til å ta forhastede beslutninger, og anta det verste, er ikke noe jeg TROR du vil gjøre.
   Hilsen en forvirret jente på 17 år, som absolutt ikke kjenner deg, og som heller ikke er ekspert på hverken livet, ironi, eller sarkasme.
   Ps: Jeg beklager på vegne av alle som daglig sender deg dritt. Skulle virkelig ønske vi levde i en verden hvor alle rett og slett kunne bli bedre på det å akseptere. (På den annen side lever jeg for øyeblikket i Nebraska, USA, som har satt det norske synet i litt av et perspektiv. Jeg har aldri møtt noen som er så opptatte av å være «normale», og så dømmende mot andre som ikke er det (med mindre du er fra utlandet, da er det kult og eksotisk om du er annerledes).)

  117. Anonym: Hahaha, dette viser at det virkelig er slik at 60% av befolkningen ikke skjønner sarkasme..

  118. Syns det var trist at du fjernet IP’en jeg. Nett-troll, hatere og småunger må lære at på internett, uansett hvor, hva eller hvordan, så er man aldri “Annonym”. Og det er faktisk ikke GREIT å ytre ALT man tenker å føler på nett, selvom man har muligheten. Det å vise at det er fullt mulig, for hvem som helst å spore deg ned, er en viktig vekker til alle Nett-troll og hatere der ute!
   Pass dere! Vi vet… Du burde vite…
   Hilsen en som gir F i blogging, men ble interessert i debatten.
   – J

  119. Kjære dæ!
   ka i alle dager vet du om at den stakkars jenta der mene nå vondt med den kommentaren der? du som tenke så idiotisk, alle bloggera går te angrep no te dags jo! æ skjønne ikke probleme. istedet for å heng ut IP adressa te folk heller fokuser på dæ sjøl og faktisk ta imot det positive du får! slutt å vær så fisefin og tro du e nåkka.
   nårr du hell på sånn så syns æ ikke synd på dæ i det hele tatt! Du får faktisk ikke tro du får hold på som du vil:) håpe karma slår dæ hardt i tryne nårr du hell på sånn🤙🏼
   æ ser itj nåkka negativt med den kommentaren der bare du som som vrenge alt det te negative! skjerp dæ! e du gammel egentlig! bynn å oppfør dæ som en voksen dame.

  120. Kristine Ullebø: hvis du ikke tåler den kommentaren der burde du nesten bare legge ned den bloggen din! Svaret ditt i blogginnlegget var verre enn kommentaren, så du er ikke så mye bedre enn alle andre!

  121. Denne hodeløse og paranoide reaksjonen på en simpel kommentar fester lit til ryktene om at du ruser deg.

  122. Denne hodeløse og paranoide reaksjonen på en simpel kommentar fester lit til ryktene om at du ruser deg.

  123. Hadde jeg visst om denne saken , skulle jeg ene og alene dratt til Parkteateret for å helle ett vannglass over deg. Lær deg å takle kritikk. Denne kommentaren virket kun positiv. Og det er bedre å være spesiell enn å ikke skille seg ut i mengden. Bli voksen.

  124. Katrine: tenk litt logisk da. Hun setter seg selv ut i sonen hvor hun kan bli hakket på, hvor hu står udødelig no matter what. vi har alle våre grenser men som blogger eller kjent person i media så må man tåle det å om man sprekker – ikke dra det frem i lyset. Mobberne vil ha oppmerksomhet og når hun drar frem en eller flere ufinslige kommentarer får mobberne det de vil ha. De driter loddrett ut om Kristine blir såret eller om hun driter i det. Jeg var blogger før og vet hvor jævlig det er men du må komme deg over det, ikke lese det og hvertfall ikke dra det opp å lage et innlegg om det. Ja det er hennes blogg så om hun ønsker å dra fram alt det ekle folk skriver så må hun bare gjøre det, men hun har satt seg selv ut i det offentlige. Hun viste nok alt dette før hun laget bloggen at hun kan få mye hat men også mye ros

  125. Fy faen så barnslig. For det første er jeg ikke helt sikker på om den kommentaren var ment sarkastisk eller ikke. Ja, den kan kanskje tolkes sånn men den kan også tolkes som hun faktisk mente det. Hvorfor skal du henge ut en stakkars leser med IP adressen pga. en kommentar du ikke kan være helt sikker på var ment sarkastisk?
   For det andre så er den kommentaren ikke spesielt stygg engang, om den var ment sarkastisk eller ikke. Hvorfor reagere så mye på noe så lite?
   For det tredje så kan du ikke vite så mye om den jenta bak skjermen som skrev denne kommentaren, at du kan si at du ikke ville hatt henne som venninne. Du vet faktisk enda mindre om henne enn det hun vet om deg, husk det 🙂

  126. Morsomt at du skriver et par innlegg lenger ned at du synes det er morsomt når folk parodierer deg og ler av deg nettopp fordi du LER MED DE. Snakk om å være selvmotsigende da.
   Ville ikke vært din venn i hvertfall 🙂

  127. Prepubertil rosablogger blir furten fordi noen kniper henne litt i øret. What’s new?

  128. Silje: likevel så går dokke innpå bloggen hennas og kommenterer.
   Kjære Kristine!
   Eg syns det virkelig er på din plass at du står opp for deg sjølv. Den kommentaren var stygg, og det handler ikkje om
   at du har fått langt verre styggare kommentarar før, det handler om at det rett og slett ikkje er greit. Dissa folka kjenner deg ikkje- kva rett har dei å kommentere stygge ting om deg? Det er på din plass at du står opp for deg sjølv. Sjølvsagt vil det alltid vere haters der ute, og det kjem det alltid til å vere, men i ny og ne er det på sin plass å stå opp for seg sjølv og ikkje lat seg tråkke på.
   Mobbing finst i mange former- direkte, indirekte, på skulen, på jobb og kanskje den som er verst – i media. I sosiale medier kan alle ytre seg, til og med dei som kanskje burde holdt kjeft. Det er ein skummel verden vi lever i, der folk ytrer seg om folk dei ikkje kjenner, ting som er feil, og falske rykter osv. Dessverre vil denne ballen fortsatt berre rulle og rulle. Vi lever i ein verden der vi ser folk kvar dag bli krenka og sverta i media – utan at vi eingong reagerer på det. Det er skummelt.
   Eg skjønner deg godt eg Kristine. Når du får dagleg så mykje dritt og skit kasta i mot deg så seier det tilslutt stopp, og da er det på sin plass å kjempe.
   Folk her må forstå at netthets og det å henge folk ut i media er ekstremt skadelig. Dette var rein forsvarsmekanisme av Kristine og det er reint forståeleg. Sett dokke inn i hennas situasjon.

  129. Det er sånn passe ironisk at du føler deg så forbanna moden og reflektert i en alder av bare 20 år, for så å gjøre noe så ufattelig slemt, barnslig og direkte forferdelig som du gjør nå. Takler du ikke at folk mener du er blitt for try hard, så bør du stenge kommentarfeltet ditt. Jeg, og tydeligvis de fleste leserne dine her i kommentarfeltet, oppfattet ikke kommentaren som noe hånlig eller stygt, men mer en konstruktiv kommentar satt på spissen. Om du er så usikker på seg selv at du tyr til dette lavmålet som du nå gjorde fordi du blir konfrontert viser bare hvor ufattelig lite selvinnsikt du selv har, og hvor forbanna umoden du fortsatt er.

  130. Du virker veldig hårsår, ingenting negativt der om du faktisk greier å lese og ta innover deg alt sammen. I mine øyne ble du som en sutrete treåring i barnehagen nå.. Stakkarslig er alt jeg har å si.

  131. Fy søren så mange idiotiske mennesker her. Bare ved å lese første linja så skjønner man VELDIG at dette er ment som en spydig kommentar. Blir så oppgitt over å lese kommentarfeltet her, at det er så mange som ikke skjønner noe er bare flaut..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg