halloween!

BLOODY HALLOWEEN

Såååå… Slik så jeg ut og Fabian ut. Etter middag og noen drinks hjemme hos meg helte vi blod over kroppen våres og føk avgårde til Bygdøy Allé for en 3. etasjers fest. Hus-fester er definitivt de beste! Herregud, ingenting slår det. Hjemmefest over byen any day. Nå har jeg så vidt vært på byen her i Oslo da, så jeg kan egentlig ikke uttale meg før jeg har utforsket bylivet mer, men ja… Det var gøy på lørdag. Altfor gøy. Masse kjente fjes og gøyale samtaler. Med en liten Tanqueray-flaske inni sidelommen og en halv agurk i andre lommen var jeg klar for å mekke drinks, og ja, jeg er blitt Gin Tonic-queen. Hvorfor har ikke jeg blitt introdusert for det før?! Kanskje fordi vi drakk Tik Tak blandet med Funsaft i Førde, haha. Vin, øl og drinker var helt perifert for meg.

Feiret dere Halloween, eller skal dere feire? Jeg fikk faktisk Knask eller Knep på døren her om dagen, herregud som jeg skvatt. Heldigvis hadde jeg noe godis i skuffen, de barna som bor i bygården her er sååå skjønne 🙂

28 kommentarer
  1. Drinker var helt yttre fra deg?
   Hva med å bruke riktig ord,FJERNT.
   Perifer betyr altså ikke fjernt /ukjent,slik du prøver å bruke det..

  2. Ofte er det enkle det beste. Du har en tendens til å pynte på språket med ord du ikke klarer å bruke riktig. Har du gått i lær hos Fabian? Bloggen hans er full av ord og begrep som blir brukt helt feil.

  3. Haha morsomt å se hvor hardt du prøver å trykke inn ukjente ord, som du tydeligvis ikke behersker. Setningen der gir absolutt ingen mening.

  4. Anonym: Hun skriver ordrett ” drinks blabla var ett yttre for meg..”
   Skal man bruke sånne ord,bruk de ihvertfall riktig.

  5. Perifer brukes i helsevesenet og betyr ytre ekstremiteter. I denne sammenhengen blir det helt feil. Med mindre du mener at vin var en ytre del av kroppen din.

  6. ^ for en gjeng. Blir oppriktig flau over folk som tydelig går inn for å forsøke å svekke andre. Du har mange som unner deg dritt Kristine, sånn virkelig langt ned i møkka.
   Ta vare på deg selv, og ikke glem at det er folk som det som har det forferdelig med sin egen usikkerhet og selv-hat i eget liv at eneste måten de kan føle seg bedre for noen små stusselige sekunder er å spre disse destruktive (selv)følelsene på andre istedenfor å jobbe med dem selv, for det krever enorm styrke, selvinnsikt og godhet for å ta tak i sin egen elendighet

  7. Æsj for et horete bilde. Eller du er horete på bildet. Ikke vet jeg. Ser ut som du prøver å få lesere ved å legge halvveis pornografiske bilder her. Og hvis du først skal gjøre det, prøv i alle fall å se bra ut da.. dette er bare stygt og ekkelt. Æsj. fett, stygge pupper og null muskler. Det synes godt at du bare drikker sprit og sitter å maler da kan man si

  8. jeg synes du er kjempe nydelig, kristine. kanskje litt skummel med blod i ansiktet, men den personen som er under blodet er tvers igjennom helt nydelig.

  9. Blir kvalm av folk som de i kommentarfeltet ditt, altså.. give her a break.
   At du klarer å slå tilbake og le av det viser hvor sterk du er. Selv om jeg ikke kjenner deg får jeg vondt av å se at folk vil trykke deg ned på den måten. Do your thing, ingen andre kan fortelle deg hvordan du skal være deg:)

  10. Kristine Ullebø: Helt enig, haha! men heldigvis kan alt bli bedre med å endre kostholdet og treningsvanene. Bare et tips

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg