what a day!

Oh, what a day! Jeg våknet av at Fabian stod på kjøkkenet 06:30 og laget kaffe. Herlighet, så deilig. Jeg har et nytt prosjekt om å legge meg før 23, det kommer til å bli sykt vanskelig siden jeg er natteravn DELUXE, jeg elsker nattetimene mer enn noe annet. På videregående hadde jeg i en periode en gjeng som het Vespagjengen, meg og en venninne og to gutter, og vi kunne henge til klokka ble 02:00 på en vanlig dag. Så dro jeg hjem, leste til geografi-prøve i to timer før jeg la meg. Og jeg stod opp dagen etter; HELT fin. Damn! Nå er jeg blitt eldre og har større behov for søvn, selv om jeg fortsatt ikke er typen som trenger så altfor mange timer på øyet for å fungere så merker jeg at jeg ikke er 16 år lenger. Før 23 funker i alle fall fint frem til nå! Det var helt himmelsk å ligge i senga i dag morges med en kopp kaffe i hånden mens det enda var mørkt ute. Det er SÅ.KOSELIG med mørke morgener! Et levende helvete om man går på skole eller har tidlig jobb, vel og merke… Jeg sender varme tanker og motivasjon til dere, you can do this!! ♥

Denne dagen har gått så fort at jeg nesten ikke klarer å forstå det, haha. Jeg hang med Julie og timene med henne går alltid så fort, den jenta er gull, ass! Nå har jeg nettopp vært og trent – det aller beste man kan gjøre dersom man sliter med vinterdepresjon. Ikke at det er vinter enda, men det er mørkere og det har en tendens til å gjøre noe med psyken vår. Men i år skal det IKKE skje. Livet er for kort til å være deppa over mørke kvelder og minusgrader. Nå er det sushi og Stranger Things som står på planen før leggetid. Endelig ny sesong!!!

18 kommentarer
  1. Du er så flott, Kristine, og det er så fett at du driter i de stygge kommentarene. Det vet jeg er vanskelig, og jeg synes du er tøff som orker å stå i det. Jeg følger ikke alltid med på deg, men hver gang jeg svinger innom så lærer jeg noe nytt og jeg blir inspirert og motivert til å finne ut hvordan jeg vil være og hvem jeg er som person. Du er definitivt en jeg ser opp til, selvom vi er like gamle. Jeg tenker alltid at vi to hadde hatt så mye å snakke om, og jeg tror at jeg kunne fått så mye ut av en samtale eller en diskusjon med deg. Point being: du er rå, og jeg digger deg

  2. Huff.. ser du har fått sykt mye ufortjent hat i det siste. Håper du ikke tar dette så mye innpå deg, for det de sier til deg er bare piss. Drittsekker som lider av andres suksess. Gi jernet, Kristine! Du har en «drive» som jeg beundrer. Jeg liker faktisk at du sprer glede og positivitet, jeg. Det gir meg masse motivasjon, og det setter jeg veldig stor pris på!
   Jeg ser opp til deg jeg, Kristine. At du klarer å gi blanke i hva alle A4 menneskene der ute sier om deg, viser at du er sterk. Du virker som en god og genuin person ❤️
   Ville bare spre noen gode og ekte ord, en grå tirsdagskveld. Håper resten av uken din blir super!

  3. Slenger med på det de andre sier; du er dødsrå!! Får ofte vondt av å lese hvilke kommenterer folk kan lire av seg her inne, men jeg opplever også at du ikke lar det gå inn på deg❤️
   Stygge kommmentarer på utseende og kropp bunner i sjalusi! Hvilke andre grunner har de for å skrive her inne. De følger jo tydeligvis med på bloggen din! Be you – do you!!

  4. Ser du får mye ufortjent hat, og det er så sykt at mennesker kan være så slemme. Fortsett å være deg selv, smil og le, lev det livet du ønsker. De andre får bare leve sine kjipe liv. Jeg synes bloggen din bare blir mer og mer inspirerende, og håper du husker på at du lyser opp manges hverdag hver gang du trykker «publiser». Du er rå <3

  5. Herre.gud. Så jævlige folk er mot deg, Kristine. Jeg har lest gjennom kommentarene på de siste fire-fem innleggene, og jeg har aldri kommentert eller pleid å lese kommentarer heller, så ikke vet jeg om dette er “normalen” eller ikke. Men fy faen du er sterk som holder ut det drittet her, ass. Jeg er musikkstudent og jeg synes det er sjukt fett at du lærer deg å spille piano fordi du har lyst. Hvem i all verden er det som har satt en øvre aldersgrense for å lære å spille et instrument? Den har aldri jeg hørt om i allefall..
   Jeg skjønner så godt viben du vil ha fram i innleggene dine, og jeg skjønner ikke hva som provoserer folk sånn med det? Hvorfor er det et problem at du tar bilder halvnaken – kvinnekroppen er BOMB og så estetisk vakker?? Hvorfor er det et problem at du leser poesi, drikker vin (the fuck people, alle drikker vin..?), spiller piano, maler og skriver? Det er selvutviklende for guds skyld. Trodde Norge var over hele den der janteloven?
   Nå ranter jeg av gårde her, men poenget mitt er: you do you. Spill piano, les bøker, bli revet med av tanken på å ikke være en traust grå person i bittelille Oslo. Livet er for kort til å ikke gjøre akkurat det du vil – haterne kan jo sitte på sidelinja og ergre seg over at du nekter å føye deg inn i mengden.

  6. Hahah det virker som veldig mange ikke har forstått at de kan respektere at andre gjør det de vil, selv om de ikke liker det. Absolutt ingen blir likt av alle her i verden, så gjør din greie Kristine. Leit at mennesker er i stand til å hate på noen som ikke påvirker dem personlig i det hele tatt! Jeg får alltid inspirasjon og motivasjon til livet av å titte innom her, du hjelper meg til å ville utrette noe, og til å gjøre min greie selv hva andre sier! <3 Du kommer langt her i livet, det er jeg sikker på!

  7. Når jeg har en dårlig dag, så kan jeg bare klikke meg inn på bloggen din og komme i godt humør! Takk for det. <3

  8. Jahhhh, så klart elsker du å bli vekket til bråk tidlig om morgenen, av en fyr som ikke er verdt noens tid. – Alt for å være annerledes.
   Kan ikke folk bare skjønne at å være «normal» ikke er negativt og at man ER unik uan-fucking-sett! Mam trenger ikke å gjøre seg selv til noe man ikke er, eller blottlegge absolutt ALLE sine innerste tanker for å være spesiell! Flott å ha hobbier, det er helt normalt! Slutt å fremstill livet ditt som om du er en sånn nyskapende, revolusjonerende greie bare for å virke interessant

  9. Dette var et koselig innlegg. Og du har rett, mørke høstmorgener er så fint! Jeg har tidlig jobb, og jeg syns det at det er mørkt på morningen er helt fantastisk. Jeg elsker mørket. Det er så comforting.

  10. IP adresser kan byttes og er virkelig konfidensiell informasjon. Du burde blitt anmeldt, og denne bloggen burde takke for seg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg