kristine ullebø 15 år

Herregud, dere!! Jeg kom over denne videoen. SE så liten jeg var! Det er dette som er så gøy med å ha blogg, plutselig har det gått 5 år og du kan se tilbake på hva du gjorde da du var 15 år. Jeg husker dette var den første ordentlige videoen jeg la ut, og jeg fikk sååå masse tilbakemeldinger. Alle var så sjokka over at jeg hadde den dialekten jeg har, haha. Dere ass ♥ Jeg husker også at folk sa jeg lignet på Annais bare med annen hårfarge, og jeg ble såååå glad.

En ting jeg legger merke til her er at jeg er mye mindre frempå. Jeg prater ikke så høyt og tydelig, jeg gjør ikke så mye ut av meg. Litt… roligere, rett og slett. What happened? Suddenly I became a loud and extra bitch! 😃 Jeg hadde egentlig veldig lite selvtillit og tro på meg selv på denne tiden, det merker dere kanskje på meg. Det eneste jeg likte med meg selv var håret mitt, haha.

Sykt fornøyd etter Bergenstur da, hvor jeg hadde raidet hele Bik Bok

Er det noen av dere som fulgte meg på denne tiden, kanskje? Xx

  1. Har følgt deg så lenge at eg til og med skreiv en lang melding til deg som du svarte på, på kik-brukaren din. Det er lenge det.

  2. omg Kristine! jeg har lest bloggen din helt siden du var 14/15 år. Det er så sjukt å se hvordan du har gått fra å være en liten uvitende jente til å bli en sterk og selvstendig, og ikke minst enda vakker dame! Du er forbilde mitt, virkelig

  3. Du har forandret deg vanvittig mye. Blitt så “voksen” nå, og det brunkremtrynet er heldigvis historie 😉 <3

  4. Når du ser den vidoen, og egt alt av bilder fra den tiden, tenker du at du er penere nå pga restylanen? Jeg syns du er like fin, bare en påminnelse på at du er dritpen med både små og store lepper, den eneste forskjellen er altså leppene, og jeg syns også små lepper like fine som store!

  5. Synes du var mye mer sjarmerende før! Du virket så søt, tankefull og fremsto som mer hyggelig.
   Nå synes jeg du fremstår som en en kynisk extra bitch, og det er ikke noe positivt. Skjønner ikke du kaller deg det..
   Et eller annet sted på veien ble du så høy på deg selv og «så sikker i din sak», at mye av det jeg likte ved deg forsvant. Viste du at de som er mest skråsikre tar mest feil? Det er det masse forskning som har vist. De tar mer feil, stoler på informasjon fra usikre kilder. De er ukritiske. Og sånn ser jeg på deg. Skråsikker og uviten. Vil anbefale deg å lage profil på helsebiblioteket.no så kan du lære deg å skaffe i formasjon på rett måte.. for eksempel kan du gå i forskningen å se hvilken effekt fullmåne har på humør (hahaha). På denne måten vil du ha noe å annet å tilby enn dine kyniske, biased meninger som ikke har noe holdepunkt!
   Har du hørt «lytt mer enn du snakker» før? Grunnen til at man skal lytte mer enn man snakker er for å faktisk ta innover seg det den andre sier, og mentalisere. Jeg vet at du ikke kan «lytte» i den forstand på bloggen. Poenget er at du virker som er person som er mest opptatt av å få sagt det DU skal si (for det tror du er så revolusjonerende), enn å høre på hva andre har å si. Og da går du glipp av mye.. samtidig som du fremstår arrogant og uopplyst

  6. Ville bare bare si at jeg syns det er bra at du har modnet og blitt mer selvsikker. Hvis jeg tenker tilbake på meg selv som 15 åring var jeg også veldig usikker og tenårene er en vanskelig tid. Ser at folk gir deg tyn for at du er selvsikker, men jeg tenker at alle burde jobbe med sin egen selvtillit. Livet blir så mye bedre om man tror på seg selv og tenker bra om sitt eget utseende. Du ser forresten helt smashing ut <3 Hilsen en selvsikker 28 åring

  7. Husker den collagegenseren med skinn på armene var såååå kul! Hahaha, sykt at jeg har visst om bloggen din så lenge

  8. Sunniva: Hahahhha jeg ELSKET den! Og jeg husker såååå mange spurte om den, fikk til og med tilbud fra folk som ville kjøpe den. good times <3 hyggelig at du har hengt på så lenge!

  9. Har du vurdert å fjerne restylanen? Når jeg så deg på videoen her så slo det meg hvor mye penere du var uten.

  10. Blir ALLTID sjokkert hver gang jeg leser kommentarfeltet ditt. Noen mennesker er så sykt janteloven! Synes det er bra at du er mer selvsikker i dag. Det er veldig tydelig at du har funnet deg selv og trives med den du er – og det er prakteksempelet på et godt forbilde! Det at du så sunnere ut før er jo feil på alle mulige måter, og at du framstår som arrogant og selvopptatt er jo så absolutt ikke din feil. Mennesker som beskylder folk de ikke kjenner for å være arrogante og egoistiske har ingenting annet å takke enn sin egen dårlige dømmekraft. Man kan da bry seg om andre mennesker og være flink til å lytte selv om man er selvsikker 🙂 Du er i alle fall et stort forbilde for meg. Du er kanskje litt extra, men du er en gledesspreder også.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg