1. Du har blitt flink 😍
   Jeg lurer virkelig på hvor du kjøpte øredobbene? Trudde det var tom wood, men finner de ikke 🙁

  2. Du er flink! Digger at du lærer deg noe nytt! Men her er en oppfordring til deg Kristine! Tror du vil få mye ut av det!:
   Slukk alle lys i leiligheten, tenn noen stearinlys, sett på Wuthering heights av Kate Bush og legg deg ned på et hardt gulv! Føl føl føl! Håper du faktisk gjør det, og rapporter tilbake om det ga deg noe! Det skraper i hvert fall meg i sjelen, og jeg tror det vil gjøre det samme hos deg <3

  3. Gikk tilbake i arkivet ditt på Instagram, og jeg må bare få sagt hvor flott du ser ut nå! Du var alltid vakker, men du kler virkelig de mer voksne formene du har nå. Du var en søt jente, nå er du en vakker ung dame.

  4. Dette blir sikkert en veldig uoversiktlig kommentar, men jeg har så mye på hjertet og håper jeg klarer å formulere meg riktig.
   Jeg mener å huske en eller annen gang at noen kommenterte at blogging ikke var en ordentlig jobb, og at de ikke “hjalp” til noe i samfunnet.
   Vi er avhengig av alle samfunnslag og yrkesgrupper for å få samfunnet til å gå rundt. Vi trenger sykepleiere til å ta vare på syke, politifolk til å ivareta sikkerhet, lærere til å formidle kunnskap osv. Men vi trenger jo også mennesker som skaper noe. Mennesker med kreative yrker, som kanskje velger jobber litt utenom det vanlige. Musikere, forfattere, diktere, kunstere og faktisk bloggere. Som får oss til å føle noe, som rører oss, provoserer oss og får oss til å stoppe opp og tenke. Det kan være skummelt å dele sine innerste tanker og følelser med omverdenen. Kristine er beintøff men samtidig veldig sårbar, som er veldig fint å se. Hun er bare ett menneske hun også. Hun provoserer kanskje mange men hun hjelper mange også. Hun er en fri sjel som ikke kunne ha brydd seg mindre om hva andre mener om henne. Hun oppfordrer folk til å elske seg selv uansett hvordan man ser ut, og hun er ikke redd for å prøve nye ting. Det jo tross alt det livet handler om, å utforske og finne ut nye sider ved seg selv. Jeg tror faktisk hun hjelper veldig mange. Man må tørre å ta litt plass her i verden og bruke stemmen sin.
   Så, hovedpoenget mitt er, uansett om du redder liv på sykehus eller om du hjelper og inspirerer folk igjennom ett blogginnlegg. Jobben du gjør er fantastisk viktig, og det er du også!
   Og husk folkens, please be decent human beings og husk å ta vare på hverandre❤

  5. Venninna mi så typen din med ei jente her en dag. Hun til bilde også.. De var veldig flørtete.. just saying

  6. Hadde du giddet å øve på piano hvis du ikke fikk lov å skrive om det, poste bilder eller videoer på sosiale media ?

  7. Hei!
   Kan du lage et innlegg med sangene du har lært deg/øver deg på? Har nettopp tatt opp piano-spillingen og trenger sårt litt inspo til stykker å øve på.

  8. Hvordan gikk du frem for å starte spille? Kunne du noter fra før av liksom, eller hvordan legger du det opp? Hvilke stykker spiller du? Håper på svar!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg