antrekk

JEANS, KÅPE, VESKE OG SKO FRA ZARA, BELTE FRA NELLY, GENSER FRA H&M

Såååå! Det var slik jeg så ut på lørdag. Jeg er så glad i disse buksene! Fant akkurat samme i lys jeans her om dagen, men de var så klart utsolgt i alle størrelser. Zara er blitt så SYKT populært, jeg tror heller ikke det hjalp at jeg tipset om buksene… Haha, fasken heller, jeg skulle ikke gjort det. Jo da <<<3 Jeg har seriøst vært innom butikken hver eneste dag for å se om de har fått inn flere størrelser igjen, uten hell. Ja ja!

  1. Bare lurte på hvor høy søsteren din er?
   Neste like høy som deg;)
   Beundrer virkelig begge dere, helt nydelige<3

  2. Alltid spennende å lese bloggen din! Du er en stor inspirasjonskilde for mange der ute. Gøy med noe nytt!

  3. Nå må du gi deg, Zara har vært populært i flere år, kanskje ikke der du er fra der dere ikke har andre butikker enn HM:/
   De buksene har eksistert på Zara siden i fjor sommer og er kjempe populære, tviler på at noen løp til Zara fordi du drar buksen så langt opp i tissen som mulig for å få «litt rumpe»
   Spar oss, være så snill

  4. Zara har vært like populært i flere år.. Er vell heller det at du kanskje ikke har fått det med deg.
   Og du tror det har hatt noe å si for salget at du «tipset» om buksene? Hahaha, herregud. Du virker så ekstremt selvopptatt og høy på deg selv

  5. Det virker som du er så opptatt av å “finne deg selv” at du gjør det motsatte, virker som du mister deg selv i hele jakten på sjelefred.
   Stress ned, ta livet som det faller seg.

  6. Ikke lett å blogge når folk i kommentarfeltet driver OL i å ta ting bokstavelig, damn.
   Uansett, kjempegøy å se at du poster mer daglige outfits, det er alltid kjekt <3 keep it cominnn

  7. Anonym: SELVFØLGELIG PÅVIRKER DET LESERNE! Aner du hvor mange lesere hun har? Hvor mange jenter som ser opp til henne? Hvor mange som elsker stilen hennes og gjerne ønsker seg samme bukse? Selvfølgelig har dette påvirket folk til å gå å kjøpe buksen på Zara. Jeg tror ikke dere som kommenterer negativt på dette har noen anelse om hvor kjent Kristine faktisk er.
   Skal love deg Zara fikk flere kunder etter at hun skrev om buksen. Tro det eller ei. Hold deg unna bloggen hvis sannheten provoserer deg sånn. Kristine er et moteikon og du er en anonym jente bak et tastatur, som heller skulle brydd deg om din kommende eksamen, eller noe i den duren.
   over og ut.

  8. Ja for Zara har ikke vært populært i mange år, det ble populært den dagen du tipsa om den hvite buksa. Da løp hele Norge rett til Zara og kjøpte buksa…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg