rekk opp hånda

… om du er redd for å fortelle folk at du er lei deg fordi du ikke vil plage dem

… om du har mye i deg som trenger å komme ut men du vet ikke helt hvordan

… om du skylder på deg selv litt for ofte, du er litt for streng med deg selv 

… om du noen ganger har lyst å dra på fest og danse natten lang fordi det er kjempegøy men på samme tid vil du bare være hjemme alene og høre på musikk med mobilen på lydløs

… om du elsker litt for mye noen ganger

… om du er glad i å spise alene. Jeg synes det er fantastisk. Å spise middag alene er ikke trist eller ensomt, det er deilig.

… om du noen ganger angrer på en avtale og helst bare vil være alene

… om du våkner og plutselig er fylt av en eller annen magisk form for lykke, uten grunn

… om du elsker å bli sett inn i øynene. Du ser når et menneske ser deg

… om du fantaserer litt for mye om hvordan virkeligheten skal være. Jeg fantaserer om solnedgang som river i hjertet, rødvin fra syltynne glass, å danse med deg, å ha deilig og intim sex, vennskap som vokser seg inn i sjelen din, å holde hardt rundt hverandre etter en krangel fordi det aldri noensinne var meningen å såre hverandre, å løpe full rundt i gatene 02:56 en sommernatt med alle menneskene jeg er glad i mens blodet strømmer gjennom hele kroppen og det ikke er en eneste ting i livet mitt jeg ville gjort annerledes for nå er jeg akkurat her og det er perfekt. Og alt skjer jo. Fantasier forblir aldri fantasier så lenge du bare tror nok på dem. Er ikke det fint?

30 kommentarer
  1. Hei! Jeg tenkte på en ting, og håper ikke det blir tatt som kritikk eller negativt, jeg bare oppriktig lurer og vet ikke hvordan jeg ellers skal formulere det…
   Jeg leste det innlegget ditt, om at du ønsker å gå for VS, og skal prøve i 2018. Jeg leste også kommentarene, hvor noen skrev at man måtte være etablert modell for å få gå eller noe sånt, og at man bare ikke kan møte opp på audition.
   Hva slags modellerfaring har du? Husker at du gikk i sommer, men kunne du laget et innlegg om alt du har gjort? Det hadde vært spennende å lese! 🙂

  2. hvis du vile høre en sang som faktisk folk har sagt har endret livet til en, så burde du høre Miss You av Trentemøller. Alle sangene hans er virkelig perfeksjon i mine øyne.
   Ellers er noen av de artister jeg hører mest på er: Mount Kimbie, the knife, james blake, artic monkeys, dirty projectors, lulu rouge, moby, FKA Twigs, ARY, todd terje, new order, david bowie, frank zappa etc

  3. *rekker opp begge hendene*
   Altså det er som om jeg har skrevet det. Shit. Jeg ELSKER bloggen din for tiden Kristine, du setter ord på ting jeg føler men som jeg ikke har klart å sette ord på. Ting jeg føler men ikke visste at jeg følte, hvis du skjønner? Noen ganger føler seg meg som en vandrende motsetning hahah, fordi jeg vil være sosial men samtidig er det beste jeg vet å være alene. Lengter etter kjæreste, men tør ikke åpne meg. Nei du.. takk for disse ordene Kristine!!

  4. Du skildrer så utrolig vakkert og så spot on. Den siste der var helt magisk å lese. Får helt lyst til å skrive noe poetisk og vakkert selv, etter å ha lest dette.

  5. … om du noen ganger har lyst å dra på fest og danse natten lang fordi det er kjempegøy men på samme tid vil du bare være hjemme alene og høre på musikk med mobilen på lydløs
   JA

  6. Hei Kristine!
   Jenter bør heie på hverandre!
   Jeg er selv freelance modell. Jeg er 160 høy og Nokre kg for mye kosemage hehe men vet du girl jeg lar hverken det eller vorter i ansiktet stopp meg! *girlpowaa*
   Jeg går for stjernene baby! Skal på casting på Victoria sectret i 2018!! Fordi jeg har troa på meg selv!!!
   Alle kan få alt til, en må bare ha confidense.
   Vi jenter må stå sammen. Kanskje vi kan danne ei girlpowergrupå? #visomskalpåvs2018
   Kristine hvis du er frontfigur så blir dette garantert å ta helt av!
   😀

  7. Ang snap; vaskemaskina e laga for å vaske når de e fullt i kle inni. Viss du vaska for lite kle så vil ikkje vaskemaskina sentrifugere, for då ekje de nok vekt fordelt rundt om.
   Når den ikkje sentrifugera vil ikkje maskina tømme seg for vatn heller, å dåååå går de ikkje ann å opne nå den e full i vatn:)

  8. Elsker når du skriver innlegg som dette! Du uttrykker deg så godt. Jeg begynte nylig å lese bloggen din, og det mye fordi du har vist at du har en dypere side ved deg selv enn jeg trodde. Elsker denne siden av Kristine!

  9. Anonym: Vsfs blir ikke sendt på tv i Norge. I morgen kommer det på tv i USA, men vi må nok klare oss med youtube

  10. Wow. Bare wow. Jeg trodde faktisk jeg var den eneste som følte det slik som dette.
   Du burde virkelig skrive bok! Du er helt super på å ordlegge deg og en født poet. You go gurl

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg