alle tankene mine denne tirsdagen

Jeg skal la luggen vokse ut igjen! No more kort lugg! Selv om jeg har trivdes veldig med det

Jeg elsker mennesker som forteller meg at jeg ikke kan få til noe, for da får jeg enda mer lyst å bevise dem. Things are about to happen! 2018, I’ll show you!

Jeg har fått nye øredobber i øret og det gjør meg skikkelig glad. Føler meg mye mer som meg selv

JEG HAR IKKE FUNNET NOE STED Å BO ENDA HERREGUD. Om 4 uker er jeg hjemløs 🙂 hva 🙂 gjør 🙂 jeg 🙂 Om du føler livet ditt er kaos så kan jeg i alle fall love deg at mitt er hundre ganger mer kaos, haha. Får besøk av megler i morgen for å se på leiligheten her. Det bør vel få ræva mi i gir. Noen som har en fin leilighet på Løkka/St. Hanshaugen/Bislet som jeg kan flytte inn i et par måneder til jeg får kjøpt meg leilighet? Før jeg flytter for meg selv hadde det vært sinnsykt gøy å bo i et bofellesskap, haha. Selv om det er sykt digg å bo alene mtp. på jobben min, at jeg har kjæreste og at jeg elsker å være alene så hadde det vært sosialt og gøy bare for noen måneder, kanskje et halvt år. Tekst meg i så fall <3

Jeg har fått en del kviser i ansiktet som jeg tror kommer av stress/alkohol/lite/søvn. Før ville et par betente, røde kviser ødelegge en hel dag for meg fordi det fikk meg til å føle meg helt jævlig, men i dag var jeg litt sånn… samma? Det finnes viktigere ting, virkelig…?

Jeg har ikke noe matlyst for tiden og det irriterer meg, for det skjer ca. aldri. Så jeg prøver å trene enda mer, for det pleier vanligvis å gi meg skikkelig bra appetitt.

EG GLEDA MEG TIL Å DRA HEIM TIL JUUUUUL OG EG SKRIV DETTE PÅ DIALEKT FORDI DÅ FØLER EG DET BLIR MEIR EKTE. Og her om dagen svarte eg på en mail på nynorsk fordi eg gjorde eit intervju med lokalavisa mi, blei nesten litt sentimental av det. Intervjuet kjem ut på fredag, i avis-utgåve og på nett – eg skal linke dykk. Det var fint å gå tilbake til røttene mine.

Olivenolje-inntaket mitt er veldig høyt, fant jeg ut av. Jeg bruker olivenolje i stedet for smør på knekkebrødet om morgenen og jeg fikk mildt sagt sjokk da jeg så at jeg måtte kjøpe ny etter 6 dager. Jeg er EN person, hallo. Det er sunt fett og kaloririkt da, så det er jo bare bra

Jeg ELSKET seriøst å høre på musikken dere sendte meg. Det er så vakkert å høre på en sang noen har “gitt til deg”, bare det at de tenkte på deg når de hørte den. En av favorittene mine er Jungle av Tash Sultana, jeg prøver å lære meg det SINNSYKT raske alternative verset mot slutten av låta. Faen ass, så fett. Skal lære meg det og sette på sangen nesten gang jeg er på vors

I dag spurte taxi-sjåføren meg om jeg var kunstner. Eh nei, jeg er rosablogger 😛 Nei da, men jeg satt der med oversized Levis jeans, null sminke og krusete hår, så det siste jeg så ut som var nok en rosablogger

Jeg blir sjelden starstruck men Trygve Skaug begynte å følge meg på Instagram og det gjorde meg skikkelig glad. Hadde han lest en av tekstene eller diktene mine hadde jeg blitt i ekstase, wow

43 kommentarer
  1. Det finst butikker f.eks. Oliviers & co. der du kan kjøpe femliters dunker med olivenolje. Kanskje du også får med en brun liten flaske du kan helle den over i for å gjøre den mer kjøkkenbenkvenlig. Vet ikke hvilken olivenolje du kjøper, men om du investerer i en god en. Du vil aldri gå tilbake, heaven! Olivenolje med saltdryss, dyppe focaccia i. OH MY!!

  2. eeelsker bloggen din!! stå på og vær den personen du er <3
   lurte på noe; sliter så eeekstremt med julegavetips til kjæresten, og lurte på om du ikke ville lage et innlegg med noen rimelige tips som ikke er så aaltfor dyre? da hadde jeg blitt veldig veldig glad!!!

  3. Du minner mer om en kunstner som taxi sjåføren sa. Sånn du kler deg. Dine tanker , at du liker poesi osv. Du skiller deg virkelig ut fra mange av de andre rosa bloggerne som kun skriver om dagens innkjøp mote og sminke. Tror det er derfor bloggen din har blitt så populær og så mange som er sjalu for du tør å være deg selv:)

  4. Jeg pleier ikke vanligvis kommentere på innlegg hos bloggere, men nå klarer jeg ikke la være. Jeg har fulgt deg i mange år nå, og det er så flott hvor mye du har tatt oss med på utviklingen din som et menneske!! Du er så inspirerende, reflektert, utrolig klok og vakker <3 tusen takk for at du deler hverdagen din, med oppturer og nedturer! Du er så ekte på bloggen og jeg digger det så mye :)) (passer meg også spesielt godt at vi sliter med samme tarm-problemer :P)

  5. derfor jeg liker kriss siden jeg å hu er like på mange måter og vi tør å være oss selv. og vi liker det samme. fuck dere andre! det er di som ikke tør å være seg selv som er usikre

  6. Hei Kristine. Jeg har lest bloggen din gjennom en lengre periode, og jeg elsker den nye skrivemåten din. Det du skriver leses ikke bare, men jeg kan på en måte føle set i hele meg.
   Men uansett! Har noen sangtips til deg, som du virkelig bør sjekke ut. Har fulgt deg på snap en stund og ser at vi hører på ca det samme<3
   Lord Huron - The night we met
   Gregory Alan Isakov - Big black car
   Ben's dear - Berlin
   Suki Waterhouse - Brutally
   Håper du leser dette og hører på de<3

  7. Hei! ville bare si til deg hvor utrolig talentfull du er. På å skrive og uttrykke deg og foto og alt. Synes det er så sykt at en tilsynelatende helt vanlig jente fra førde, FØRDE?!? har jobbet seg opp og blitt oppdaget av verden, modellbyrå osv og kommet så sykt langt innen blogg. Det må faktisk jobbes noe jævlig for, føler jeg.
   Stå på, du er en INSPIRASJON <3

  8. Så koselig blogginnlegg! Digger at du bytta om til litt dialekt og nynorsk 🙂 Gleder meg MASSE til jul, lys, god stemning.. sukk 🙂

  9. Jeg har flyttet hjemmefra fordi jeg ikke maktet å bo der mer, uten å ha noe sted å flytte til. Har ikke greid å snakke med familien på to måneder. Livet har aldri vært så kaotisk før. Du er heldig som har mulighet til å kjøpe/leie! Håper det ordner seg <3

  10. Jaaa, skriv nynorsk!! Vi treng fleire representantar for det nydelege skriftspråket vårt!!!!! Du hadde blitt såå høgt sett opp til av oss «med-nynorskbrukarar»!!!

  11. Hallo jeg trenger også ny leilighet om 4 uker. Stresser meget. Men anbefaler deg å sjekke ut hybel.no om du ikke gjør det. Det meste av bokollektiv blir lagt ut der 🙂 Hit me up om du vil søke sammen, hah.

  12. Girl, do I ever feel your pain når det gjelder å finne sted å bo. Leter selv etter leilighet på Løkka / Bislett / St. H og det vanskeligste er å finne en roomie for neste halvt år før jeg reiser.
   Elsker bloggen din, keep up the great work <3

  13. jeg leier ut i noen måneder om du skulle være interessert! 😀 etter nyttår. kan sende deg mail. Rett ved bislett stadion!

  14. “Om du føler livet ditt er kaos så kan jeg i alle fall love deg at mitt er hundre ganger mer kaos, haha.”
   Try me! Skulle gjerne byttet liv med deg for en enkelt dag, for mitt liv blir å ta knekken på meg😭

  15. Hei!! Det er ikke ofte jeg legger igjen en kommentar på blogger, men jeg ville bare stikke innom og si at jeg blir så glad av bloggen din!! Jeg elsker at du er så positiv og ærlig, og at du snakker så hyggelig om leserne dine. Det er faktisk derfor jeg skriver til deg nå, jeg blir inspirert til å legge igjen noe hyggelig når du skriver så hyggelig om oss lesere. Stå på videre, du er kul og ikke minst klok, og jeg elsker stilen din 🙂

  16. Skjønner panikken brer seg om det bare er 4 uker til du ikke har et sted å bo!! Meeeen… Hvorfor kan du ikke bo med Fabian et par måneder til du kjøper leilighet/finner deg et sted for deg selv? Det burde jo Fabian tilby seg <3

  17. Helt enig med hun/han over her, få håret ditt bort fra ansiktet, for du ser så fantastisk ut når man ser alle trekkene dine. Blir en helt ny type glød!

  18. Anbefaler å sjekke ut Cigarettes After Sex, de har veldig mye bra musikk 🙂 Ellers har du jo bl.a. Dire Straites, Pink Floyd, Eric Clapton, Susanne Sundfør, Hearts and Colors, Eddie Vedder, Seinabo Sey, Frida Amundsen, og Tom Walker 🙂

  19. This is not enough (epilogue) – Hammock
   Small leaf – Hayden Calnin
   De fineste sangene jeg vet om akkurat nå <3

  20. Hei!
   Veit det ikkje var dette innlegget du spurte om musikktips på, men sjekk ut Eliza Landgren si speleliste “Beach Chills” på Spotify!! Såååå masse fin musikk!

  21. Herregud så fint det første bildet var av deg!!
   Veldig fint innlegg og, håper du har en strålende tirsdag<3

  22. Så kult med Trygve Skaug!
   Sjekk gjerne ut instagram kontoen til pipsogblabla! Legges ut tekster hver dag 😀

  23. E6 og Vinsjan på kaia av DDE
   Den finast eg veit av Helbillies
   Alt fra Halvdan Sivertsen❤️ Særlig sommerfugl i vinterland og kjærlighetsvisa

  24. Haha , lite kul ändå att han trodde att du va en konstnär 😛 Men bara för att man inte har det perfekta sminket och dom perfekta kläderna så behöver det inte betyda att man inte ser ut som en bloggare för alla bloggare ser dessvärre inte likadana ut haha.
   På min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration, tips , vardag och mycket mer!

  25. Syns det er bra du lar luggen vokse, for nå som du sier at du skal spare den har jeg veldig lyst til å si, som jeg har ment helt siden du fikk lugg og hadde den flat inntil panna i fjeset ditt med midtskill, at det ikke så bra ut. Du ser mye freshere, sunnere, vakrere og mer badass ut uten! Skjønner at forandringer er et friskt pust i ny og ne, men noen sånne type forandringer må ikke nødvendigvis kle en.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg