en bra onsdag!

Elsker denne enkle t-skjorten!! Før var jeg så skinny at de aldri satt stramt på meg, selv i XS, så det er litt stas nå som de faktisk passer meg. Skal kjøpe samme i grå 🙂 Kostet meg 50 kr haha

Okey, dagene går så fort for tiden at jeg seriøst ikke rekker å blogge engang – det skjer så og si ALDRI. Vel, pjuh, pust. Da er jeg hjemme, og megleren har dratt. Egentlig skulle jeg til å løpe videre i middag nå, men det ble avlyst, så det ble plutselig litt mindre stress, haha. Har dere en fin onsdag, kjære dere? Det er så innmari glatt ute at jeg sliter med å rekke bussen med mindre jeg planlegger dobbelt så lang tid hjemmefra. En telefon på veien, mail-svaring på bussen. Nyte den lille solstrålen jeg får i ansiktet mellom slagene. Det har vært en fin onsdag. I dag var jeg i møte med en annen blogger og en stor kunde sammen med managementet mitt, og det var SÅ spennende! La meg bare si at vi var sykt godt humør da vi gikk ut derfra, alle mann. Det er dødsgøy å jobbe med så dyktige og kreative mennesker, kjenner det bobler i meg av lykke bare av tanken.

Et lite glass rødvin er inntatt, sånn for å feire en kul avtale i boks! Jeg har et par ærender som venter på meg i byen, jeg hadde egentlig gledet meg til middag slik at jeg kunne utsette dem med god samvittighet, haha. Nå ser det ut til at jeg må ut i kulden og ned til byen likevel… I slike øyeblikk skulle jeg ønske det var sommer, da går liksom alt så mye fortere om dere skjønner?! Haha, altså, jeg er jo som BAMBI på isen i dette været, og det er så kaldt at jeg ikke kan holde mobilen inntil øret mens jeg går liksom. Ja ja. Hallo, jeg føler det er leggetid, men klokka er jo bare 5. Så før jeg tar kvelden skal jeg få unnagjort alle ærender OG dra på trening. Her om dagen fikk jeg lov til å trene etter stengetid, bare fordi de som jobber der er så sykt kule. Jeg får virkelig bare bedre og bedre assosiasjoner til treningssenteret mitt, det er vel kanskje derfor jeg har så stor motivasjon for tiden. Xx

46 kommentarer
  1. Du var mye mer skinny før ja, men du er fremdeles skinny. Ikke noe galt i det, jeg er det selv liksom. Vil bare si at jeg liker energien din og den smitter! Og hvor er tskjorten fra? Den var dødskul på deg

  2. Anonym: Hun er enda slank, hun har da ikke hevdet noe annet 🙂 Men før var hun «så» skinny at ikke t-skjortene passet henne godt engang.

  3. Absolutt ikke ment som hat, men kan du ikke bare innrømme at du har tatt silikon? Eller en annen form for brystoperasjon? Synes du ser utroooolig bra ut forresten!!

  4. Kanskje et dumt spørsmål, men er det slik at du og Erica Kvam ikke er venner lenger i det hele tatt? Forstår at alt styret med boken kan ha ødelagt litt, men dere virket som så gode venner før det

  5. Var møtet ditt med Caroline Berg Eriksen? Så hun også hadde vært på et møte som hadde gått skyt bra!

  6. Hvor er smykket fra? Og du kan bruke ungdomsbillett på skyss ut året du fyller 20, altså til du er 21 ♡

  7. Kristine! Blir du ikke sliten? Tror ikke jeg vet om noen mer aktive enn deg. Hvor får du energien fra? Og hvordan får du nok tid med ditt eget hode? Du imponerer meg altså, hvordan får du gjort så mye på en dag, så mange av dagene i en uke?

  8. Karen: har du hørt om yoga eller? og nå om dagen er alt gjort på internett. fuckin idiot

  9. Tror du vil like Undercover – Susanne Sundfør
   Den blir ekstra fin når du er alene, lukker øynene og bare lytter. Utrolig fin tekst <3

  10. Song recommendation! Rendezvous At Two – Love Me Right. Found it in this youtube page called dynmk, great music btw!

  11. Litt feil det hun over her skriver: Ungdomsbillett er fra 16 til og med 19 år, så du som er 20 (og snart 21) må nok kjøpe voksenbillett for at det skal være gyldig… :/

  12. Ååå du er så flott!!!! Du er den eneste bloggen jeg orker å følge fast nå (typ er innom 3 ganger om dagen), før leste jeg sikkert 10 forskjellige…du motiverer meg skikkelig og jeg digger at du er så åpen og ekte <3
   Klem fra Henriette,25😘

  13. Puppene dine ser sykt bra ut i den t-skjorta! Koselig å se at du har det bra om dagen også, forresten :’)

  14. Kjære Kristine. Hvis jeg hadde sett deg i virkeligheten så tror jeg at jeg hadde gått bort til deg og gitt deg en stor klem og fortalt deg at du ikke må bry deg om alle disse stygge og negative kommentarene du får av anonyme mennesker. Jeg vet at det innerst inne må såre litt, men jeg vil bare be deg om å ignorere det og se fremover, fordi du har så mye skjønnhet ved og i deg, potensiale og pågangsmot. Jeg tror virkelig du er hundre prosent deg selv nå, og at dette kommer til å være deg. Du har funnet DEG. Det har vært så spennende og gøy å følge deg så lenge, og se hvor du er akkurat nå. Som en fast leser så må jeg si at jeg virkelig beundrer deg, og vil takke deg for at du har lært meg å gi litt faen i hva andre syntes. Du er så vakker, og jeg syntes du skal dra på den Victoria Secret castingen, and kill it. Hvis du vil, så kan du klare hva du vil. Vi er veldig like, jeg er også en person som siger litt vekk fra folkemengden fordi jeg er for opptatt med mine egne tanker. Jeg elsker at du liker å male og spille piano. Tenk så kult at du prøver nye ting. Og tenk så forferdelig at noen mennesker ikke klarer å akseptere at du prøver nye ting. Stakkars mennesker som ikke klarer å være glad på andres vegner. Håper du har en fin dag i morgen, og resten av uka. Keep doing you, your killin’ it!!

  15. Jeg overhørte bak frysedisken på Rimi, at jeg er forfulgt av mafian.
   Og politiet vil ikke etterfroske det her da.
   Og jeg vil fortsette med å henge ut gamle klasse og arbeidskamerater, på nettet, helt til jeg har fått rettighetene mine da.
   Og jeg sender om dette til Sivilombudsmannen og Akademikerforbundet.
   Noe sånt.
   ps.
   Og jeg er direkte etter Adeler,Farao og Gyldenstjertt.
   ps 2.
   Og jeg liker å prompe da.

  16. Anonym: å. Herre. Gud. Puppene er EKTE OG NATURLIGE, aksepter at de er så flotte og perky og gå videre med livet

  17. Marte: haha var det faktisk det første du la merke til? Eg la ikkje merke til det før eg las din kommentar. Jesus, svetteringer e fuckings normalt.
   Og btw; måtte zoome inn på bilde for å se de. Fint å vite at du zoomer inn på alle bilda for å legge merke til småting, så du har noe å rakke ned på henne for.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg