leppestiften alle spør om

DET ER “MATTE VELVET TEDDY” FRA MAC!

Wow, ekstremt mange har spurt meg om denne leppestiften. Den er altså fra Mac og har ligget i sminkemappa mi i kanskje over et år. Ubrukt. Jeg fikk meg bare aldri til å bruke den. Det var rødt eller ingenting, litt sånn som jeg er ellers i livet også – alt eller ingenting. Etter hvert innså jeg at det finnes noe mellom der, en nydelig farge som passer like godt på fest som en vanlig hverdag. Denne! Jeg kan til og med bruke den på trening uten at folk tror at jeg skal rett på fest etterpå. Som agenten min sa; jeg vil ikke se deg på gata mandag klokka 12 med knæsj røde lepper. Han er ikke slem til dere som reagerte på at han anbefalte meg å droppe cowgirl-skoene (haha, det var bare utrolig morsomt), han er bare glad i mote og vil hjelpe meg på riktig vei. Det er han som har hjulpet meg med stilen min! Jeg kom jo til Oslo med paljetter, korte kjoler, korte shortser og rosablogger-stilen… La oss bare si at han så potensialet veldig fort, haha. Vi har veldig lik smak når det kommer til mote, så jeg ser hvor han prøver å hjelpe meg på vei. Føler enda ikke at jeg har helt den stilen jeg vil ha, men jeg nærmer meg. Gleder meg sånn til vår jeg, bare. DA skal denne bloggen inneholde mye mote. Fortsatt tanker og tekst, men mye mer antrekksbilder on the go enn før.

Uansett. Leppene! Jeg elsker denne fargen! Jeg bruker å ta et flak med toalettpapir og “padde” over leppene etter jeg har tatt den på, så blir den helt matt.

OG NEI, JEG FORSTÅR IKKE PROBLEMET MED Å “OVERLINE”…

I noen av de siste innleggene mine har folk kommentert at det ser teit ut at jeg overliner. Kanskje jeg ser tilbake på meg selv og synes det samme om 4 år, men akkurat nå synes jeg det er fint, og ja, jeg er klar over at jeg tegner utenfor mine egne linjer. Jeg har ALDRI skjønt hvordan det kan være et problem. Det er jo nettopp det sminke er for – å kunne leke seg frem?! Jeg kan forme leppene mine akkurat slik jeg vil med favoritt-leppestiften min. Er ikke noe mer enn det. Tar man restylane for å få større lepper er det et problem, farger man leppene større enn hva de egentlig er så er det også et problem. Jeg vil ikke være negativ, men jeg vil bare fortelle at jeg synes folk skal få gjøre akkurat som de vil selv. Så ser jeg ut som en klovn i dine øyne, da. Det er OK for meg. Jeg går ut døra og føler meg bra, og så lenge jeg ikke skader noen andre synes jeg det skal være greit med det <3

23 kommentarer
  1. Eneste som er når du overliner og har en mørk eller sterk farge på leppene, er at de tar på en måte veldig stor «plass» i ansiktet ditt, og overskygger kanskje litt resten av ansiktet ditt, som også fortjener å bli vist frem. Dette er null hate, og du skal få gjøre akkurat hva du vil. Ha en ellers fin søndagskveld!

  2. Det meste er politisk nå om dagen. Og da utelukkende fra venstre siden her på internett. Så ikke bli paranoid, men vit at det er noen som gjør alt de kan for å utslette folk med rødt eller oransje hår. Det kommer ikke fra barn, det kommer fra “voksne”. Det har blitt nye Hitler tider i samfunnet, bare mye mer utspekulert, subtilt og jævlig. Enkelte mangler empati, og det blir bare flere og flere av de. De ler av ren, skjær skadefryd hvis noen skader seg. Spytter på de mens de ligger nede. Barn blir mobbet inn i psykiatrien, for noen skal ut. Og det er ikke brunt eller blondt. Alle skal være like både utenpå og inni. Et godt råd er å gi faen i de som vil ha et A4 samfunn hvor alle skal være like. Søk gode mennesker. Unngå pro- sosiale psykopater.

  3. Fuck norge. Norge har ikke verdier. Norske jenter er skløtter og puler en ny gutt hverdag og blir fulle hver helg. Eneste bra med Norge er naturen. Så fuck Nordmenn. Dere er noen kalde horeunger helegjengen! Stakkars dere.i Norge har du ikke ett liv, det eneste du må er jobbe og betale regninger og dø. (no hate, just facts)

  4. wtf is wrong with this country:
   Hahaha, herregud. Ingen har bedt deg om å være her. Dra til et annet land hvis du ikke trives, no one cares. Og til kommentaren min over: jeg synes du har fine lepper naturlig, det var bare det jeg ville frem til 🙂

  5. wtf is wrong with this country: Utlendinger har bedre og flere rettigheter enn nordmenn i dette landet. Så bare vær stille. Alt er snudd på hodet i dagens Norge.

  6. Hvorfor ville han ikke se deg på med rød leppestift en mandag kl 12? Jeg syns de som tør å gå med rød leppestift mandag kl 12 virker som de kuleste folka jeg

  7. Åh, leppestiften der er så fiiin! Hvilken lipliner bruker du med den, hvis du i det hele tatt bruker en? 😀

  8. På siste catwalk fra Guzzi var det masse cowgirls.. deriblandt cowboots. Les i Costume. Så her ville jeg valgt å stole på min egen stil og ikke agenten sin smak 😉

  9. Synst fargen var veldig fin på dine lepper! Men når eg søker på “velvet teddy” så kjem det opp ein mykje meir nude farge :/ usikker på om du veit då, men er det fleire variantar av velvet teddy fargen kanskje?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg