sangen som rører hjertet

SURRENDER (LIVE) – EIVØR

I forget that I am drowning

There is beauty all around me”

foto: hakon jorgensen

Denne sangen hører jeg på hvis jeg trenger å føle noe. Til enten skrivingen eller bare mens jeg sitter på bussen og vil tenke over ting. Ah, den… den rører virkelig sjelen din, hjertet ditt, alt som er. Ah, jeg har mye å dele med dere, det kommer. Jeg skal skrive mye hjemme i julen også, det kommer til å bli fantastisk. Gleder meg også til å fotografere hjemme i Førde… <3 Nå får jeg besøk av Julie og Ane, vi skal spise grøt og dele en flaske rødvin. Akkurat det jeg trenger i dag. I morgen skal jeg jobbe hele dagen, søndag er perfekte dagen for å blogge og skrive seg ihjel. Det er ingenting jeg foretrekker mer enn det på søndager, haha. OG dra i Nordmarka, da. Gleder meg sånn til å stå på ski igjen at det kribler i HELE KROPPEN MIN!

Xx

11 kommentarer
  1. Hei! Ville bare komme med en kommentar angående kakestrøsselgreia du la ut på snap. Du skriver at ingen forteller at man skal like rosa når man er jente og blå når man er gutt, men i dag er det dessverre sånn at samfunnet forteller oss det gjennom alt rundt oss. Og det er ikke noe nytt at rosa prinsesser forbindes med jenter mens superhelter og blått forbindes med gutter. Du som voksen klarer jo å reflektere såpass, men du må også vite at det blant annet er alle disse små tingene som bidrar til å forme samfunnet slik at vi får tydelige kjønnsroller. Tenk deg barn på barneskolen. Tror du ikke de aller fleste jenter ville valgt rosa kakestrøssel og guttene ville valgt blått? Skjønner at det kan virke som en ekstremt liten greie, men det representerer et mye større bilde, og et stort problem vi har i samfunnet i dag.

  2. Veldig enig med Marie, du formulerte det så bra! Jeg synes det er utrolig trist at ting skal markedsføres til små gutter som “helter” og små jenter som “prinsesser”. Selv om alle kan velge kakepynten de liker best selv, så skaper det en forventning. Det er helt klart noe vi som samfunn burde reagere på. Jeg synes det var rart at Kristine avfeide det som “hvem bryr seg?” nyheter. Kanskje hun bare ikke har tenkt gjennom det før! Håper isåfall hun gjør det nå.

  3. Litt urelevant for innlegget, men OMG den leiligheten du viste på snap!? Drømmeleilighet. Det er så gøy at du er så aktiv på snapchat og i kommentarfeltet her om dagen. Man føler liksom at man får et mer personlig forhold til deg, og det tror jeg veldig mange blogglesere setter pris på! <3 Keep up the good work!

  4. Åh, Eivør😍 Seriøst den råeste dama jeg har hørt! Falling free og boxes er også helt magisk. Og falling free live er helt utrolig om man har hørt orginalen noen ganger tidligere. Troddd bare jeg og noen få andre hadde sær nok musikksmak til å like henne, så ble utrolig glad av å se at det er fler! Den dama fortjener all oppmerksomheten hun kan få❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg