6 grunner til at jeg smiler nå!

DET ER MANDAG OG JEG SMILER BREDERE ENN NOEN GANG

♥ Jeg hadde nettopp kaffedate med Ingvild og Anja fra Bloggerne, gud så glad jeg er blitt i de menneskene. Det er alltid så koselig å møtes, denne gangen utenfor opptak. Og vet dere? Akkurat denne formiddagen minner meg skikkelig om i fjor på denne tiden av året, da jeg tok en kaffe med Ingvild på AKKURAT samme kafe før jeg dro hjem til jul. Ahhh. Det er noe magisk i luften om dagen! Jeg skal snart hjeeeeeem!

♥ Førstkommende torsdag, 21. desember, er det solverv, som vil si at sola snur og vi offisielt går mot lysere tider. DET GJØR MEG SERIØST SÅ EKSTREMT GLAD. Tenk dere, dette er en av de mørkeste dagene i året. Overlever vi dette overlever vi det meste, ass!

♥ JEG HAR FIKSET NY LEILIGHET! Jeg kan endelig puste. Ambivalensen har nesten revet meg i stykker de siste dagene, for jeg har nemlig måtte velge mellom en Frogner-leilighet med balkong og en dødsfin leiligheten som ligger 120 meter unna min nåværende leilighet. Løkka VS Frogner, altså. Jeg endte opp på Løkka, og det føltes veldig riktig å ta det valget. Her skal jeg altså bo i et halvt år, som ikke er så veldig lenge, før jeg kjøper min egen bolig 1. juni. Nå får jeg våren og forsmaken på sommeren i hippe og urbane omgivelser, og så braker sommeren løs med egen leilighet. Sånn som ting er nå så føler jeg for å kjøpe leilighet på enten St. Hanshaugen eller Frogner. Jeg trenger bare et par måneder til for å bo meg “ferdig” på Grünerløkka. Det høres kanskje sprøtt ut når jeg sier det sånn, men ja, jeg trives sånn her at jeg ikke klarte å gi slipp helt enda. Bare matbutikken og de ansatte her som jeg føler jeg kjenner gjør meg glad, liksom. Og så har vi alle barene som ligger på rekke og rad, alle vintage-butikkene, alle menneskene, restaurantene… Åh. Våren her er virkelig helt fantastisk. Så ja, jeg begynner flyttingen denne uken og er på plass i ny leilighet i parallell-gaten allerede før nyttårsaften. (Jeg SA det kom til å ordne seg!)

♥ Jeg har sett alle Star Wars-filmene (for første gang ever) og det gjør meg skikkelig glad fordi filmene er seriøst dødsbra. Atter en gang spør jeg meg selv: hvorfor har jeg ikke sett dette før? Jeg ble ikke interessert i film før for et år siden. Litt trist fordi jeg har gått glipp av veldig mye bra, men sånn sett positivt også, fordi jeg har vanvittig mange bra filmer fremfor meg som jeg enda ikke har sett.

♥ Jeg drar hjem til Førde om ikke mange dager og jeg gleder meg så fælt nå!!

♥ De siste dagene har jeg hatt skikkelig bra hårdag. Jeg føler meg fin om dagen. Om vinteren pleier jeg vanligvis å få skikkelig frizzy og tørt hår, men av en eller annen grunn har håret bestemt seg for å spille på lag med meg. Og dere jenter vet hvor mye det har så si for hvordan vi føler oss, haha. Det er lov å føle på litt overfladisk lykke også, det smitter jo over på andre ting som alt annet. Jeg har aldri hatt sånn her fall og bølger før, føler meg rett og slett som en liten prinsesse. Om det er lov å si. 

HA EN NYDELIG MANDAG!

15 kommentarer
  1. Ikke si det er overfladisk at du blir glad av å ha gode hårdager! Ingen glede er noen gang overfladisk Kristine, ingenting er overfladisk, kun menneskers holdninger. Hår har dessuten ekstremt masse å si for personlig selvfølelse og identitet. Overfladisk my ass;)! Ha en SUPERFIN DAG WEEEEE

  2. grattiiiiss med leilighet!! bra det ordnet seg. men det skrives at du har måtte velge mellom leilighet på frogner ELLER leilighet på grünerløkka 🙂 ikke og….

  3. Nå har aldri typen din virka som min kopp te, men å gjøre narr av de svakeste i samfunnet er bare så lavt det går å komme. Så så lenge du er sammen med en sånn fyr synes jeg du burde smile litt mindre

  4. When you get home to Førde, PLEASE take some pictures / outfit pictures in the scenery! It totally reminds me of when you still lived there (I follow you for lonnggg time ❤) and it’s delicious. I LOVED and ADORED your outfit pics with this incredible nature scenery behind. For a little bit “back to back” almost vintage for you, you know? 😊 Wishing you an amazing time at your home place with your loved ones ❤✨😘

  5. Hvorfor ikke kjøpe på Løkka om du trives der så godt? Virker som om hjertet ditt hører hjemme der:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg