vero and kriss

VERO ER TILBAKE!

Ikke for godt, men for en stund. Gud, så deilig å se denne jenta igjen. Jeg skulle ønske vi se hverandre litt oftere, men Veronika er på folkehøyskole i Lofoten hvor hun surfer (!) dette året så det blir litt vanskelig. I går fikk vi i alle fall litt Vero og Kriss-tid igjen, og det var så hyggelig!! Vi tok vi et glass rødvin hos meg før vi dro på Lille Asia og spiste sushi. Jeg har seriøst så hekta på sushi for tiden at jeg kunne spist det hver eneste dag. Og det gjør jeg nesten også når jeg tenker meg om, i alle fall den siste uken. Har funnet en ganske billig takeout-sjappe på Løkka, den ligger i Markveien og heter faktisk lille asia den også, haha… Bare mye rimeligere. Et lite tips til deg bare, kanskje du er i området en dag og får lyst på. Jeg og Veronika har faktisk kjent hverandre i 3 og et halvt år nå, og vennskapet vårt betyr utrolig, utrolig mye for meg. Hun er bare en så trygg, god venn, vi har det alltid morsomt og jeg vet jeg kan regne med henne. Vi har jo reist verden rundt sammen, så vi kjenner hverandre på alle mulige måter og det er kanskje det som har gjort oss nå nær hverandre til tross for at vi har bodd langt ifra hverandre. Altså, Vero er kanskje en av de mest behagelige menneskene ever å henge med. Jeg mener: hun stresser aldri, og hun er super-konfliktsky. På den måten at vi seriøst aldri noensinne har hatt en eneste krangel. Til tross for at vi for eksempel levde oppå hverandre 30 dager i strekk i Florida, haha. Jeg er jo en ganske konfliktsky person selv, det verste jeg vet i hele verden er å krangle. Det er bare sånn, det er helt umulig å bli sur på henne. Ilu <3

15 kommentarer
  1. Reist verden rundt? Du har da ikke vært verden rundt bare fordi du har vært i USA et par ganger, og typiske turistplasser i Europa? Kan ikke si man har vært verden rundt når man ikke har satt sin fot verken i Australia, Afrika, Asia osv? USA holder ikke som verden rundt, teiteste jeg har hørt.

  2. Hei! Lurte bare på om du noen gang tok en matintoleransetest? Vet jo du har vært plaget med magen og fordøyelsen, men fant du ut at du reagerte på f.eks laktose og gluten ved å kutte det ut i perioder, eller ved en slik test?
   Ha en fin kveld!

  3. Sushi and Wine this screams Kristine Ullebø to me :DD
   Love you both♥ I remember the posts from Florida and Greece♥♥ Vacation feels for sure

  4. Nå skjønner jeg.
   Siden jeg er etter mange fine, som Odin, Karl den Store, og faraoene osv.
   Og også etter Muhammed.
   Og også etter Odins russiske kone, Rind vel.
   Så vil russerne og muslimene ha tilbake damer osv., fra denne slekten, som jeg er i.
   Også har Johanitterordenen, som har kontrollert slekten.
   De har gitt bort meg og mora mi og søstera mi, til muslimene.
   (Jeg husker at Magne Winnem dro meg med til Tøyenbadet en gang, etter militæret, og observerte om jeg likte ei mørkhuda dame i badedrakt der).
   Men jeg er norsk, og har ikke det minste lyst til å være hverken kristen eller muslim.
   Så sånn er det.
   Erik Ribsskog

  5. Du skriver som om du tror at det er bra å være konfliktsky? Konfliktsky betyr st man er redd for konflikter, ikke at man håndterer konflikter på en bra måte eller at man er enige. Det du beskriver er at dere er to jenter, som aldri ville tatt opp en sak som plaget dere med relasjonen, fordi dere begge er konfliktsky. Detfor har dere aldri diskutert. Grunnen er altså ikke at dere er enige, kjenner hverandre godt eller har mye til felles.
   Åh, jeg blir helt satt ut. Du bruker så mange ord på feil måte, og det ødelegger tekstene dine. Du kan ikke bruke ord du ikke forstår, kjære deg. Det er vell noe av det første man lærer på høyere utdannelse..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg