julegave-shopping i siste liten

DAGENS ANTREKK

BOOTS, VESKE OG SKINNJAKKE FRA VELOURIA, BUKSE OG BELTE FRA ZARA, GENSER FRA H&M

Jeg var helt forvirret da jeg våknet opp i dag. Mamma kom inn og vekte meg før hun dro på jobb og det var SÅ uvant å våkne i den gamle senga mi. Men godt var det, utrolig godt… ♥ Mobilen lå ved siden av meg med 1% hvor jeg hadde sovnet mitt i en samtale, haha. Noen var trøtt i går kveld skal jeg love dere. Gud, jeg er fortsatt trøtt, jeg kjenner jeg trenger å ta det rolig de neste dagene. Jeg spiste frokost sammen med pappa i dag tidlig mens vi så på leiligheter sammen i Oslo, det var skikkelig koselig. Ah, jeg kjenner det er en utrolig deilig ro i huset…. det smitter over

Dagen i dag har gått til julegaveshopping med Ingeborg. Det var SÅ herlig å kjøre bil igjen!! Selv om det høljregner og været er utrolig trist så prøver jeg å overse det, jeg har tross alt vokst opp på Vestlandet. Man blir vandt til det. Jeg og Ingeborg var effektive og fikk unnagjort alt veldig raskt, jeg traff også en del kjentfolk i byen og det var så hyggelig. Helt ærlig er det veldig rart å være tilbake i gatene her, det føles som evigheter siden sist og det er det jo også. Forrige gang jeg var her var jeg virkelig en helt annen Kristine, at jeg nesten ikke klarer å relatere tilbake til alt. Og forresten, å kjøre forbi videregående skolen jeg gikk på? SÅ MASSE FØLELSER. Jeg klarer seriøst ikke å beskrive det, kanskje dere kjenner dere igjen dere som ikke bor hjemme lenger. Alt er historie nå og det er merkelig å føle på. Men også veldig fint. Det er mest gode følelser oppi alt dette.

Nå skal jeg og mamma på matbutikken for å handle inn til de neste dagene! Vi er mer lowkey på alt i år, og det gjør meg glad. Så klart skal vi kose oss og spise god mat, men jeg orker ikke å være en del av det stresset og hysteriet som har vokst rundt juletiden. Mamma er jo ekstremt glad i å ordne og styre, noe jeg setter ekstremt stor pris på, men jeg prøver å minne henne på at jeg er fornøyd så lenge vi er samlet. 

19 kommentarer
  1. Marie: Alt for å påpeke at det er teit å filme mens man kjører bil. Kan du være vennlig å holde janteloven for deg selv og la andre menneske dele det de vil dele takk.

  2. Anonym: eg er sikker på at d ikkje var for å berre påpeike at det er teit å filme mens man kjører, det er livsfarlig. Handle ikkje om janteloven detta men om hvilken innflytelse Kristine har via det ho legger ut

  3. Paulina: enig!! Ikke-røyking, spise sunt og begrense alkohol-inntaket er alle fine ting å gjøre for helsa (kudos til Krisssy for det) men det hjelper ikke om man kjører seg i hel. Drit i om det er kult eller ikke kult, det kan sette en i livsfarlige situasjoner!

  4. Anonym: Og om man driter så mye i seg selv, kan man tenke litt på de i bilen man treffer. 5 år gammel jente i Molde som døde i dag pga front ulykke, la tlf ligge.

  5. I am listening to When the end comes by Andrew belle 💓😍 I love that song so much, thank you for sharing! I will listen to Love on the weekend next haha
   Love you Kriss, enjoy Holidays in Forde with your fam xx

  6. Anonym: Oha klapp igjen du a det du skrev ga ikke mening engang. Jeg tenkte at dem er kristen. Din ape

  7. Det hadde vært gøy om du prøvde å gjenskape bildene du tok når du bodde hjemme nå som du er hjemme! På samme plass som du pleie å posere liksom 😀

  8. Har du gått ned i vekt? Veeet at det er skikkelig upassende å buse ut med det (så sorry for det) men kunne ikke la vær.. Bare ser sånn ut sammenligna for en stund siden, spesielt sammenligna med bloggerne-episodene! Synes du er en skikkelig god blogger og virker som en sykt bra jente. Bare håper ikke du sulter deg selv/er mer påpasselig med mat, trening osv. pga. modellcastinger og lignende. Dette er ikke en kommenter for å være et sarkastisk/liksom-snilt nettroll. Er faktisk ment som en genuint “caring” kommentar.. Hvor enn rart det høres ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg