et par tanker den siste tiden

Jeg skal begynne å ta buss hjem til Førde!! Hør her: Det er billigere, det er mer miljøvennlig OG det er deiligere. Jeg har aldri hatt noe problem med å fly, som oftest sovner jeg bare (som eg for øvrig gjør overalt ellers også, jeg er blessed), men nå tok jeg buss tur og retur Førde – Oslo i julen og jeg koste meg så sykt mye at det nesten var for godt til å være sant. Venner og kjæreste tekstet meg og jeg bare “EYYYY jeg koser meg fælt her jeg sitter jeg”. Har dere merket at det er deiligere å høre på musikk når man kan se landskapet bevege seg utenfor vinduet, enn når man sitter i et fly og det kun er helt hvitt av skyer å se? Musikken blir plutselig mer levende. Derfor hører jeg ALLTID på musikk i bil/på buss. Nå synes du kanskje jeg høres grusom ut men ærlig sak: jeg kan ta meg selv i å bli smågretten innvendig om jeg møter kjentfolk på bussen her i Oslo, spesielt om jeg nettopp har funnet en ny favoritt-sang og jeg SÅ gjerne ville høre på den på bussen. Ikke bli redd om du møter meg på bussen, da. Jeg er like glad i å prate som jeg er i å høre på musikk, heldigvis…

Har dere merket at folk har sluttet å tygge tyggis? Jeg ser betraktelig færre tyggis-mennesker nå enn hva jeg gjorde for 3 år siden! Selv sluttet jeg med både tyggis og pastiller for over et år siden, jeg var AVHENGIG av Dent Oi Så Store før men det er fader meg ikke bra for magen altså, haha. Derfor blir jeg ekstra var på tyggis-lyder nå merker jeg, det er så sjelden at jeg opplever det men da jeg endte opp ved siden av en ekstremt smattende tyggis-dame på Kaffebrenneriet her om dagen trodde jeg at jeg skulle falle i bakken av irritasjon. Jeg klarte ikke å fokusere på noe som helst annet, det var helt krise. Vanligvis prøver jeg å tvinge meg selv til å se en annen vei, men det GÅR liksom ikke?! Har dere noen tips til meg? Mitt mål for 2018 er to ting, det er å bli flink i yoga og å bli mer direkte av meg. Ikke på en frekk måte, men å bare… være ærlig. Der det lar seg gjøre. Med venner spør jeg bare om de ikke kan være så snille å ikke smatte så mye med tyggisen, men det ligger ganske langt inne å spørre en fremmed om det merker jeg.

Jeg fyller 21 år om 7 dager og i natt drømte jeg at jeg hadde svær bursdagsfeiring hvor alle dro klokka 22:00 fordi de heller ville på byen i stedet for å være hos meg. Det var helt grusomt, og da jeg våknet ble jeg SÅ letta. Jeg kjenner jeg ikke er helt klar for å bli 21 år enda, 20 år er helt perfekt og jeg kan gjerne være det for alltid, haha.

Nå skal jeg rydde leiligheten. See ya! Xx

19 kommentarer
  1. Syns sjøl det kan være veldig ubehagelig når folk e for direkte da.. Får tidvis klaga fra andre fordi æ puste for tungt(lol har astma da). Believe me det e ikke nåkka bedre for mæ som må høre på mi egen pusting hver dag?? Det blir bare ukomfortabelt for mæ som ikke kan gjøre nåkka med det. Såklart e det lov å si ifra, f.eks. hvis man smatte urettmessig høgt. Da e det hyggeligere at sidemannen sir ifra enn at dem sitt og e skikkelig ukomfortabel attmed mæ, men man må velge kampan sine.

  2. synes ikke det er innafor å spørre fremmede (??!) om å slutte å smatte tyggis osv. Dersom det er det du mener med å være ærlig og mer direkte ?? Neineinei. Du får helle jobb med deg selv, for å takle andres lyder/lukter og væremåte. :-p Får da være måte på 😀

  3. Har også sluttet med tyggis og pastiller. Hadde stort forbruk av det før, og var en levende gassbombe for fysøren så oppblåst jeg ble! Både magen og lommeboka liker det bedre nå hahhh

  4. Årsaken til at du ble så dårlig i magen av de pastillene kan være sukkerstoffene i dem 🙂 Personer med IBS reagerer ofte på de som du kanskje vet, så det kan være lurt å unngå de om du merker ubehag. Har selv IBS og reagerer nesten med en gang om jeg spiser noe med polyoler…veldig kjedelig :((

  5. Du er så tynn å fin.Jeg burde gått ned sikkert 15 kilo. Kan du fortelle litt hvordan du spiser hver dag? Tips.)

  6. Synes ikke det er innafor å gi beskjed til en fremmed, med mindre det er helt ekstremt gale… man får bare unngå ting som irriterer én.

  7. Lurer på en ting etter å ha lest bloggen din i flere år og sett deg på bloggerne.. Har du vurdert om du selv har ADHD? DU er så sykt opp og ned, hit og dit, plutselig der og masse energi og skriker høyest av alle rundt deg. Evt. hjelper IKKE DETTE å hele tiden være SÅ INNMARIG HYPER.

  8. Hallo kan du legge ut oppskrift på salatene du lager hele tiden???? Har så lyst å vite hva du har oppi

  9. Jeg har flytta inn i noe slags apartment i Oslo i dag.
   Og jeg har lov til å prompe så mye jeg vil, på rommet.
   Og jeg har mye ballesvette nå.
   Noe sånt.
   Mulig at jeg tar en tur til Kiwi-negeren på Majorstua, i morgen.
   Det er mulig.
   Vi får se.
   Men men.

  10. Du er så flink til å være glad! Har merket at folk er veldig flink til å klage, og ikke se det positive i hverdagen. Det er virkelig forfriskende å se noen som ser både små og store gleder, og klarer å fokusere på det 🙂 Det burde du virkelig være stolt over!

  11. Rart at du sier det, for jeg har tatt meg selv i å ha tyggispakker liggende i ukesvis. Tidligere kunne jeg spise en hel pakke på en gang, nå er det ikke fristende lenger… Er det virkelig en greie blant hele befolkningen?! Rart!

  12. Hei Kristine!
   Jeg har et spørsmål, som absolutt ikke er vondt ment på noen måter fra min side, men hvordan er det å få høre at folk vil bli tynne fordi de ser at du er tynn? At de spør deg om tips og triks, fordi de ser opp til deg og gjerne vil være like tynne som deg.
   Du er naturlig tynn, gener osv. spiller inn hos deg og du har begynt å trene. Men du har selv sagt at du syntes du var for tynn.
   Får du ikke litt vondt når du leser ungdom skrive sånt..?
   Much love på deg, sånn helt seriøst. Du er favoritt bloggeren of all time. Det er bare det lille spørsmålet jeg alltid har lurt på, som jeg håper du også kan svare på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg