SÅ BLID

JENTETUR!

Noen bilder fra i går kveld. Jeg tror jeg sovnet inn i koma på flyet til København, for jeg var så trøtt og jeg sovnet så fort at jeg nesten aldri har opplevd maken. Plutselig skrur lyset seg på i flyet og vi er fremme uten at jeg skjønner NOE som helst. Fra flyplassen hoppet vi rett i taxi og plutselig var vi fremme hos Hanna hvor hun hadde stelt i stand taco, superkoselig ooooh. Det som er morsomt med oss tre er at alle er gode venner fra før av, men som gjeng har vi aldri fått hengt ordentlig sammen siden vi bor i forskjellige byer. Jeg ble kjent med Hanna i 2015 da jeg dro til Oslo for å ha en shoot med henne, Hanna og Julie har gått på ungdomsskole sammen og Hanna introduserte meg for Julie i fjor vår da jeg ikke hadde så mange venner i Oslo, haha. Skikkelig hyggelig. Alle tre er så innmari like og HEY, VET DERE HVA VI KOM PÅ I GÅR? Vi ser ut som Totally Spies! Det MÅ bli et halloween-kostyme en gang.

Nå skal vi til byen! Yeeeey!

7 kommentarer
    1. holder dere på med innspilling av bloggerne nå? lurte på om du kunne si meg hvilken dato det kommer på tv? prøvd å søke rundt men finner det ikke. Du er hele grunn for jeg så på forrige sesong av bloggerne haha! 😀 du er så kul å elsker personligheten din <3 lots of love<3

    2. Hei, kan du plis spørre Julie hvor den gull ringen (fra insta mystorien din i dag) er fra? Drit kul!!!!

    3. Assa jeg digger vintage bukser, men hva skjer med det lave 2000-livet?? Du har DEN fine kroppen, og så bruker du bukser som bare kutter opp hele formen din, og gjør deg oppdelt 🙁 jeg vet ikke hvorfor jeg bryr meg så mye, men jeg måtte bare kommentere det. Du ser dobbelt så edgy og sexy ut med litt høyere liv!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg