KILLER-KRISTINE ER TILBAKE

PLIS STOPP OPP OG SI TIL DEG SELV AT DU GJØR DET BRA… FOR EN GANGS SKYLD

Jeg tror kanskje at den følelsen som plager meg mest er at jeg ikke gjør det bra nok. Typisk flink-pike-syndrom, jeg vet, kanskje du som leser dette også er den typen. Den typen som straffer seg selv litt for hardt, den typen som ikke klarer å smile like mye de periodene man ikke helt strekker til. Det har tatt meg langt og jeg er glad for at jeg har en såpass høy standard overfor meg selv, men jeg trenger ikke å legge skjul på at de siste ukene har vært utrolig slitsomme. Både fysisk og mentalt. Jeg merket det da jeg ikke hadde ET eneste overskudd til å trene lenger, fordi jeg har løpt rundt i byen fra møte til møte, jeg har flyttet i timesvis og dagevis, jeg har vært hjemme i Førde og prøvd å rekke alt jeg kunne rekke på et par dager, ja, det har vært mye. Ikke bra nok søster, ikke bra nok datter, jeg har gått rundt med så dårlig samvittighet at dere ikke aner. I stedet for å avlyse avtaler har jeg strukket meg så langt som jeg overhodet kunne, fordi jeg er livredd for å være en dårlig venn, fordi jeg er livredd for å være en dårlig blogger, fordi jeg er livredd for å miste det jeg har som er viktig her i livet. Da jeg dro ut den siste kvelden i Førde hadde jeg SÅ lyst å bare bli hjemme og se film med Ingeborg til langt på natt, men så ville jeg se venner også og uansett hvilket valg jeg tok ville jeg få dårlig samvittighet. Det river deg i stykker til slutt. Om man ikke tar grep.

Pjuuuh. Nå er jeg på vei ut av denne slitsomme perioden, og det kjenner jeg er jævlig godt. Jeg kjenner det i hele kroppen, det føles bra, deilig, godt. Endelig. Jeg legger bort mobilen et par timer og det går helt fint at jeg ikke svarer med en gang eller at jeg har et ubesvart anrop eller to. Det går fint. Jeg er fortsatt et bra menneske, jeg trenger bare å komme meg til rette nå. I en helt ny leilighet, i en hverdag med mye jobb på agendaen. Jeg er kjempeheldig her i livet. Jeg er forelsket, jeg har fantastiske venner rundt meg, businessen min går bra, jeg har en familie hjemme på Vestlandet som elsker meg, jeg har dere. Herregud så rik jeg er på kjærlighet.

Og vet dere hva som var helt sinnsykt deilig i dag? Endelig følte jeg at jeg gjorde det bra igjen. Teamet jeg jobbet med i dag var HELT fantastiske, det var så innmari teamwork at kroppen min boblet av glede. For en dyktig gjeng, for en deilig energi vi skapte. Hele studioet var fylt med musikk fra Good Mood-spillelista mi. DEN følelsen jeg kjente på i dag ga meg håp på alt igjen, ikke minst meg selv. Jeg er bra! OG 2018 BLIR SINNSYKT!

25 kommentarer
  1. TAKK! du skriver så godt og så inspirerende, så jeg må bare takke deg. jeg elsker slike type innlegg. more!!

  2. Where are the yellow pants from?? LOVE THEM
   and you look gorgeous btw, you always do. Keep up the good work!!!!

  3. Du inspirerer meg, Kristine. Sliter selv med flink-pike syndromet haha. Er liksom ikke nok timer i døgnet til å gjøre alt man burde, men samtidig vil jeg ta vare på meg selv og min egen helse. Du setter godt ord på det jeg føler

  4. Jeg har vanskelig for å forstå at slike med din sykelige kroppsform kan være modell.. Fra min side så ser jeg en alt for tynn jente. Jeg er ikke akkurat overvektig selv, men jeg er ikke av samme lengde som deg. Hvor lang er du, og hvor mye veier du? Jeg kan ikke skjønne at du er frisk, slik jeg ser det på bilder av deg. Skal du ta flere bilder, så tror jeg det blir mye finere om du dekker mage og armer. Det er faktisk fælt å se at du er så tynn, selv er kun 55 kg, men jeg er også kun 160 cm. Så jeg har normal vekt. Jeg håper virkelig at du legger litt på deg. Damer som er kun skinn og bein er ikke pent. Du ser dessverre sykelig ut, og det er trist å se.

  5. Anonym: Kristine vil legge på seg..men det er ikke lett…og det er meningen med modell ? Å være pinne

  6. Anonym: Det som ikke er pent her er å kommentere andre sin kroppsfasong på en lite hyggelig måte. Alle jenter skal ikke se like ut, noen en tynne, noen har former og noen er litt større. Vi burde hylle alle kroppsfasonger og heller rose hverandre fremfor å skrive dritt til hverandre. Personlig syns jeg Kristine ser kjempebra ut, stå på! Hilsen jente 29 år

  7. Kjenner meg så godt igjen. Det er vanskelig å få tid til alt, spesielt som fulltids student og jobb hver eneste ferie.. men må bare gi meg selv en pause og prøve å ikke få så dårlig samvittighet. De fleste rundt meg er heldigvis veldig forståelsesfulle, og det er nok dine også!

  8. Get over it: lol ?fjern deg alle kan mene hva dem vil. vi driter på meningene dine brur

  9. Æsj, merker jeg blir skikkelig sinna på folk som hun over her som skriver at det ikke er pent å være så tynn. Fikk høre akkurat det samme selv av en venninne som driver med ernæring og ble først lei meg, men bestemte at nei, jeg skal bare drite i det, og føle meg akkurat så fantastisk som jeg selv føler meg. Noen synes folk med litt ekstra er pent, noen liker «pinner» (lolet da jeg leste det over her), noen liker mer muskler. Husk at ingen person i verden kan snakke for alle og claime at «ingen synes det eller det er fint». Who cares om anonym bak tastaturet på 40 eller 100kg synes du ikke ser bra ut? Hvilken rett har de til å mene det? Jeg synes du ser fantastisk ut og så lenge du er sunn og trener som du gjør, så er det bare å være lykkelig med kroppen du har!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg