derfor gjør jeg mindre reklame

HER SOVER JEG!

Yes, frøkna har kommet seg til rette! Noenlunde! Rommet er veldig mye mindre enn mitt forrige, men likevel litt større enn dere ser på bildet her da. Jeg skal snu sengen en annen vei og i tillegg bytte hengslene på døren slik at den går utover og ikke innover slik at det blir bedre plass her, og så har jeg et klesskap til venstre her. Skal vise alt når ting er på plass. Sengen min er jo et MAS uten like å få opp, smart som jeg er, haha. Så den ligger for øyeblikket demontert nede i kjelleren. Men vet dere hva?! Jeg sover SYKT godt enn så lenge, sånn her. Alt man trenger er seriøst deilig sengetrekk og noen levende lys så er det plutselig ultrakoselig. Her ligger jeg på kvelden med et glass te og en bok <3

ET TIPS TIL DERE SOM BOR FOR DERE SELV

Jeg vet jeg har en del lesere som bor for seg selv og jeg vil gi dere et litt annerledes tips. Dette er ikke sponset, som dere kanskje merker så gjør jeg veldig lite reklame for tiden. Rett og slett fordi jeg ikke vil ha en blogg med annonnseinnlegg etter annonseinnlegg, jeg husker jeg leste en del blogger før som jeg bare DIGGET fullt og helt, men så ble det så utrolig mye reklame her og reklame der at jeg ikke orket å klikke meg inn til slutt. Med all resept for bloggeryrket – jeg vet selv at man må tjene penger på en eller annen måte for å få ting til å gå rundt, og jeg dømmer ingen for å gjøre mye kommersielt – om jeg ikke liker det så unngår jeg det bare. Men for min del? Jeg vil heller gjøre få ordentlige samarbeid, enn mange små og halvbra samarbeid her og der. Alt her på denne bloggen står jeg for, 100%. Jeg beklager at jeg reklamerte for tamponger i fjor sommer, haha. BEKLAGER! Altså, jeg kunne gjerne skrevet et annonseinnlegg om plantene i vinduskarmen min dersom Kolonihagen sponset meg med plantene deres, fordi plantene mine prater jeg om uansett, men tamponger er ikke noe jeg ville pratet om naturlig. Og bare for å si det; så klart var det et genuint innlegg, jeg bruker jo Libresse selv når jeg har mensen, men sånn som min blogg er nå per dags dato, 11. januar 2018, vil ikke jeg skal være sånn. At jeg putter tamponger oppi fleisen på dere. Jeg putter heller plantene mine, klærne mine, musikken min og tankene mine opp i fleisen deres. Og litt hud, haha. Litt for mye hud i følge mange. Men ja.

Tilbake til tipset mitt. Altså, serien klar! Oh my god! Jeg og Fabian var på skrubbe-shopping som vi liker å kalle det, altså, vaskeshopping. Vi fant denne serien på Rema 1000 og DAMN, så godt det lukter. De har både tøymiddel, håndsåpe, baderomspray, kjøkkenspray, gulvsåpe og ja, hele pakka. Alt du trenger for at leiligheten skal være ren og pen. SYKT husmor av meg å gi et sånt tips, men virkelig, de lukter SÅ fresht og har gitt et helt nytt preg på leiligheten. Man kjenner det i det man kommer inn døra, liksom. Og alle spør meg hvilken håndsåpe det er siden den har så deilig lukt. Hihi. Koster ikke så mye heller! OG, merket er miljømerket. Fri for parabener og fargestoffer ♥

Dette ble veldig mye tekst. Men wow, det var godt å snakke ordentlig med dere igjen. Jeg er blitt mye bedre i formen allerede, takk Gud. I morgen venter ukens andre modelljobb! Faen så gøøøøøy! Nå skal jeg på butikken og fylle opp det stakkars kjøleskapet mitt og så skal jeg finne en kul dokumentar før jeg legger meg. Ah, jeg ble i skikkelig godt humør nå plutselig merker jeg. Kanskje fordi jeg endelig, ENDELIG fikk slappet av. Jeg har så sårt behov for å hente meg inn igjen etter å ha vært mye sosial… Trives så godt alene xxx

27 kommentarer
  1. Har ikke tenkt over det før nå, men at du har lite reklame på bloggen din er sikkert grunnen til at det er din blogg jeg ønsker å lese mest av alle, og innholdet ditt selvfølgelig. Men bloggere som egentlig er interessante men poster mye reklame, blir kjedelig i lengden og man kan som regel forvente at om det er et nytt innlegg, er det reklame.

  2. Liker veldig godt at du ikke har så mye reklame. Er for meg noe som gjør bloggen din mye mer genuin og ekte!! Er så lei av bloggere som bare blogger når det er innlegg de tjener penger på…Alt creds til deg!!

  3. Veldig fan av bloggen din og deg <3 du er så utrolig vakker! Men skjønner ikke hvorfor du unnskylder deg så utrolig for å ha reklamert for tamponger..? Du har mange unge jenter som leser bloggen din og hvis du kan hjelpe de litt på veien med tips rundt mensen er jo det bare bra? Kjør på og bryt ned 'tabuer'! Da er det heller andre ting du promoterer på bloggen som du kan ta større avstand fra 🙂 Håper du ser dette konstruktivt, for du er ei veldig flott jente som jeg liker godt!!

  4. DIGGER bloggen din Kristine!! Logger inn flere ganger om dagen for å se om du har postet noe nytt <33 men en ting jeg lurer på. På snap nå så kommer det automatisk opp reklamer med det og skincare/haircare. Synes du der var verre å reklamere for tamponger enn for disse tablettene (som ikke har påbevist noen virkning)? uff håper du ikke tar denne kommentaren som noe kritikk for jeg er virkelig bare genuint nyskjerrig! og gjett om jeg skal innom rema i morgen!!

  5. Synes det er helt greit med litt reklame i blant, du skal tross alt leve av dette, det forstår de fleste og kostbart å kjøpe leilighet som du drømmer om! Unner deg å tjene litt penger også, ingen kan leve av luft og kjærlighet alene. Det koster å leve! Modelloppdrag er ikke nok til at folk kan leve av det med mindre du er stor og kjent og det er mange om beinet og få utvalgte (nesten så man må komme fra amerikanske kjendisfamilier slik eks Kaja Gerber, Kendall og Hadid søstrene for å ha en sjanse utover små oppdrag her og der.)

  6. Det såpemerket er laget av et stort selskap(Lilleborg) og kopierer Csåpe, du burde tipse om de i stedet<3

  7. Bra med mindre reklame, men jeg likte veldig godt at du snakket om tamponger – reklame eller ikke. Du bidro til å normalisere tamponger, noe som absolutt ikke burde være flaut å prate om, du syntes sikkert ikke at det er flaut, men du påvirker mange andre. 🙂

  8. Syntes det var flott at du snakket om tamponger!
   Bil bare anbefale serien “Rotten” på netflix, det er en suuuper dokumentarserie om mat. Den handler om produksjon, matallergier, import og litt sånt!

  9. Den må jeg prøve!
   Du har skrevet at du tidligere ikke har hatt så mange gode venner som du har nå, så jeg lurte på om du hadde noen tips til hvordan å «deale» med å ikke ha så mange venner? Jeg kjenner meg ganske ensom, og har ikke så mange rundt meg.

  10. Det er nettop det som er så deilig med ding blogg; du blogger mye og det er sjeldent sponset innlegg. Bloggnorge har blitt dårligere nettop pga det. De tar seg ikke tid til å oppdatere leserne og når de først gjør det så er det annonseinnlegg. /0 kjedelig.
   Ha en fin helg 🙂

  11. Dette blir dobbeltmoralsk av deg!! Ikke prøv å være en helt før du har satt deg inn i ting!! Olivenoljen fra Rema du viser på snap er uetisk å “reklamere” for slik du nå gjør. Den er fra Harlem foods (som eies av bl.a lillebroren til Gro Harlem Brundtland som også startet Voss vann som jo bare er vanlig vann og selges til latterlig høy pris- hvor etisk er det? Skal man ta betalt for luft også?? Olivenoljen kan ikke dokumenteres å være ekstra extra virgin og det er mye juks i butikkhyllene dessverre og Mattilsynet klarer ikke å kontrollere alt. Samme gjelder oliven på Rema som er juks og farges svart kunstig. https://www.dagbladet.no/nyheter/matbloffen-som-vekket-mattilsynet/63390887 Se også denne artikkelen bla; https://www.dagbladet.no/mat/falsk-olivenolje-avslort-i-norge—derfor-blir-du-lurt-i-butikken/67559997

  12. Hei! Vi er 19 år og skal på tur til Oslo. Hva anbefaler du av aktiviteter, shopping og mat? Vi elsker stilen din, vintageklær og unike plasser! Har du noen tips til oss?

  13. Synes ikke du skal beklage for tanponginnlegget, er faktisk ett av få reklameinnlegg jeg leste med glede som var relevant for meg. Ellers har vi lesere (i alle fall mange av oss) forståelse for at det av og til må litt reklame til, da dette er levebrødet deres. Men utrolig bra å se at du ikke kaster deg over alt av reklame slik som andre bloggere. F.eks i desember da alle andre (helt bokstavelig) har AKKURAT de samme reklameinnleggene, unntatt du. Stå på videre Kristine, og gratulerer med dagen på etterskudd! Og forresten; du er virkelig helt nydelig, og stråler for tiden!

  14. Bra du ikke reklamerer for kjedelige ting som barberhøvler og rosa sukkerpiller som Ida Wulff. Jeg er kjempefornøyd med vippeserumet til iglow og Haircare som begge ga resultater og de produktene hadde jeg ikke visst om uten reklame for å si det sånn!!

  15. Du stråler om dagen! Også elsker jeg hvordan du snakker til «oss» som en normal, ung, jente med alt det innebærer 🙂 Du virker ærlig og sympatisk og som nå: når du anbefaler noe, får jeg virkelig lyst å sjekke det ut! Takk for tips. Og takk for at du er deg selv!

  16. Janne: Tusen takk, Janne! Ikke noe galt i at du spør <3 Jeg er ambassadør for HAIRCARE og SKINREPAIR og bruker disse produktene fordi de faktisk funker, så det er grunnen til at det også går reklamer på snap og innlegg om produktene på bloggen.

   Det er ikke noe galt i varen Libresse eller tamponger (det var heller ikke det som var poenget, men forstår at det kan fremstå slik), jeg bruker jo det selv når jeg har mensen. Poenget mitt er at det ikke er noe jeg har interesse av å fronte på bloggen min. Hår- og hud-tablettene som jeg bruker hver dag og elsker er noe annet, det er noe jeg har lyst å skrive om <3

   Klem klem!

  17. Helt ærlig, setter jeg veldig pris på at det ikke er så utrolig mye reklame på bloggen din. Det er visse bloggere som har annonseinnlegg hver dag, og som er det eneste innlegget de legger ut den dagen.. Det blir så uekte og kjedelig. Mens din blogg er mer ekte og de få annonseinnleggene som du har delt, føler jeg at du genuint liker. Vi er like gamle, så det får meg til å like bloggen din enda mer, siden du da er en av de få bloggeren som holder den “ekte” bloggspiriten oppe! (i motsetning til de toppbloggerne som er i 20-40 åra). Uansett, fortsett slik du gjør! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg