alt er litt magisk for tiden

Det var godt å åpne seg for dere igjen. Jeg merker det på hele meg når jeg ikke har skrevet fra hjertet mitt på en stund, det har jo skjedd mye den siste tiden og sånn er det. Mye jobb, mye moro. Jeg er typen som ikke klarer å farte rundt hele tiden, selv om det i perioder er helt fantastisk så klart. Å sette seg ned i sofaen alene, med mobilen opp ned, Mac’en på fanget og ørepluggene i; det er sjelefred for meg.

I går hadde jeg en helt nydelig onsdagskveld. Det må være noe magisk i luften for tiden! Eller er det inni meg? En helt vanlig kveld blir plutselig helt fantastisk, i går kom jeg hjem etter en lang dag. Kjøpte meg en flaske rødvin på vei hjem, og uten noe spesiell grunn begynte jeg å sminke meg. Dusjet kroppen, smurte meg inn i bodylotion, tok til og med på meg bronzer på beina. Det gjør jeg kun når jeg skal på fest og føle meg ekstra smashing. NOEN trengte å føle seg fresh, haha. Så resten av kvelden bestod av middagslaging, Raphaelle på høyttalerne (som minner meg helt sinnsykt om våren i fjor) og fyr i peisen. Fasan ass, jeg har det så fint på innsiden. Kjeder meg aldri, det står virkelig aldri stille, problemet er vel heller at jeg har altfor mye jeg vil gjøre. På notatlista mi på iPhone har jeg skrevet ned å pierce nye hull i ørene, lære meg å lage nye drinker, skaffe meg nytt objektiv til kameraet,  ja, det er mye jeg vil gjøre. Alt i sin tid. Nå skal jeg på Premiere-kurs på Egmont som varer i 3 timer, slik at jeg kan bli god til å lage videoer. Yesssss!

11111122222

Favoritt-leppestiften min gikk tom i går, gjett om det var fantastisk å kjøpe en helt ny en i dag og ta den på. Små gleder, små gleder. Nå er Fabian dratt på Vidda og jeg skal bruke de neste dagene til å jobbe og gjøre alt klart til Stockholm Fashion Week på søndag. Det blir faktisk første gangen jeg sover alene i denne leiligheten!

  1. Digger at du klarer å følge drømmene dine og gå dine egne veier!! Er du aldri redd for hva folk skal synes eller at du skal bli sett på som rar? Ønsker å klare det samme som deg, men syns det er så vanskelig å stole på meg selv, haha!
   Har skrevet denne kommentaren to ganger før, men du svarte ikke. Kan du please svare denne gangen? haha 😀

  2. Hei Kristine! 🙂 Så på snap at du skrev at “bloggen din fungerer ikke på mac.” Tenkte bare å si ifra at den fungerer heelt fint på mac, men siden du var på en så stor skjerm med så høy oppløsning så blir det mye “luft” på begge sider fordi designet ditt er responsivt. Dette kan sikkert de som har laget designet ditt fikse på evt., men det er ofte sånn det er på større skjermer!

  3. Herregud, kan jeg bare si at du er den mest positive personen jeg noen gang har vært borti. Det er heeelt sykt. Og jeg så sykt inspirert og får lyst til å være så positiv og se på alt som du ser på alt. Jeg vet ikke. Hver gang jeg legger ut insta-story så føler jeg liksom for å skrive noe positivt. Og får lyst til å bare ta et bad, høre på fin musikk, drikke vin og smile! Høres jo kjempeteit ut men ja, sånn er det du inspirerer meg da. Forstår virkelig ikke hvordan du klarer å være så positiv hele tiden, og jeg bare ååå beundrer deg altså! Vet alltid at jeg blir glad når jeg går inn her, så takk for det! Du hører sikkert det her hele tiden men ja. Og liksom du er jo herregud nydelig å se på men det som virkelig er spesielt med deg er ditt syn på livet altså. Fordi WOW, det er det man kan kalle «goals». Stor klem, kos deg videre, noe jeg vet du kommer til å gjøre for det er du så flink til haha

  4. Alle innleggene dine er tilnærmet like. Bloggen din begynner å bli fryktelig kjedelig..
   Og ja – dette var siste gang jeg klikket meg inn her på en god stund.

  5. Det er ikke sjans i havet at du har gått fra helt flatbrystet til så store pupper naturlig, her kjører du samme stil som sophie elise gjorde med rumpa, verken bekrefte eller avkrefte. Syns dette er sinnsykt dårlig av deg. Ribbeina dine sto jo mer ut av kroppen enn puppene dine før, så de går ikke fra dobbel A til D på ett år naturlig… Jaja, du har alltid vært en særing, og fortsett med det, for da blir din blogg-karriere over på null komma niks, da alt du blogger om er oppbrukt.

  6. Spiser du laktosefritt og glutenfri mat for tiden? Fikk du påvist glutenintoleranse / cøliaki osv.? I såfall, har du merket bedring av å kutte ut gluten og laktose generelt?
   Jeg sliter veldig mye med magen.. har mistanke om at jeg ikke tåler gluten/hvete/laktose etc..

  7. Hei. Du inspirerer meg til å gå etter drømmene og målene mine. Du virker så ekte og føler at du ser så mye av livet. Det er jo så mye vi kan oppleve og kjenne på. Takk for den oppmuntringen bloggen din gir meg❤

  8. Tina: Jeg spiser laktose- og glutenfritt, ja 🙂 Har ikke fått påvist noe, så legen konkluderte med irritabel tarm. Anbefaler deg å dra til legen og ta prøver før du kutter ut noe. xx

  9. RIKKE: Hei Rikke! I det sekundet man slutter å bry seg om hva andre mener så blir man en mye lykkeligere og friere sjel. Prøv å tenk sånn. Som oftest er det veldig få som stopper deg i nå drømmene dine, samme hvor store de er, men heller vår egen frykt eller egne tanker om hva andre synes. Du rocker! Xx

  10. Jeg elsker de innleggene der du skriver rett fra hjertet! Bloggen din er så ekte og man føler at man blir kjent med deg, kjenner seg igjen i ting, og ikke minst er du så flink til å sette pris på de små tingene og det er jo så viktig <3 og synes virkelig du skal ha creds for lite reklame sammenlignet med andre! det var det jeg ville si haha, kommenterer aldri, men du gjør en sykt bra jobb og er superinspirerende!! <3 <3

  11. Kristine Ullebø: takk for svar! Da skal jeg gå på Mac å kjøpe den, den ser så fin ut

  12. Anonym: Hvorfor bruke så mye tid på å kritisere andre? Føler du deg bedre ved å gjøre slik?
   Vi er alle menneskelige med følelser

  13. TIL Anonym: Hvorfor bruke så mye tid på å kritisere andre? Føler du deg bedre ved å gjøre slik?
   Vi er alle menneskelige med følelser

  14. Synes det er så rart når folk skal kommentere andres pupper, og så bastant si at det er helt umulig å plutselig få større pupper uten å legge på seg noe videre på resten av kroppen- for det er rett og slett ikke sant. Man kan fint gå opp noen bh-størrelser på kort tid uten at det har blitt gjort noen form for inngrep. Og hun avkrefter jo at hun har operert seg…? Også attpåtil nesten bli litt sint fordi hun ikke har operert seg??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg