stockholm fashion week

JENTENE ER PÅ PLASS I STOCKHOLM

JEG HAR PÅ MEG DEN FETESTE SKINNJAKKEN FRA GESTUZ. RØFF BIKER, ME LOVE!

NÅR DET ER 12 MINUSGRADER UTE… KROPPSVARME!

FOTO: HÅKON JØRGENSEN

Dagens første antrekk. Vi rakk å spise en deilig asiatisk middag på hotellet i går før vi dro avgårde på første visning. Vi sover på Berns, og som dere kanskje så på Instagram så er det insane fint her. Spisesalen er SÅ fantastisk vakker, med 4 gigantiske lysekroner som henger ned fra taket. Fra 1860. Tenk dere det, hvor detaljerte de var før. Jeg elsker gamle bygninger, det er så synd at arkitekturen har modernisert seg. Barcode i Oslo er mitt verste mareritt, jeg hater det. Sorry, had to say it. Jeg liker det ikke. Nå er vi hjemme fra dagens første visning, jeg tenkte å sette meg ned i restauranten og jobbe derfra. Bare fordi omgivelsene er så vakre.

Stockholm er vakkert som alltid. Selv med alle disse minusgradene. Vi gikk mot Grand Hotel for en visning i dag og selv om den sure vinden ga meg gåsehud i ansiktet var det noe fint med det også. Forfriskende, som om man endelig er i live. Jeg har vært veldig mye i Stockholm de siste årene, mange av de jeg har jobbet med holder til her så allerede fra jeg var 16 år gammel ble jeg flydd fra Førde til Stockholm mens jeg pent spurte kontaktlæreren min om jeg kunne ta fri fra skolen. Jeg har gått rundt i gatene her både sommer og vinter, alene, sammen med venner og sammen med kjæreste. Da vi gikk hjemover mot hotellet i går fikk jeg skikkelig deja vu, akkurat den strekningen løp jeg og Fabian midnatt i fjor sommer og hadde førstemann mot Max Burger. Med promille som gjorde at det føltes ut som vi flydde, noe sånt noe. Woaahh. Etterpå landet vi i hotellsengen og så Ringenes Herre med hver vår burger.

Nå skal jeg ta meg en treningsøkt her på hotellet, før jeg skal unne meg selv et BAD. Ja! Vi har tidenes badekar her på hotellrommet, I can’t wait xx

    1. Okei har lett etter den perfekte røde skinnjakken i 1,5 år og den du har på deg i dette innlegget må jeg bare ha!! Dødskul! Hvor får man kjøpt sånn? 😀 Pliis svar haha!

    2. Det er så deilig å høre en som sier det samme som jeg har sagt! Barcode er bare stygt! ingenting pent med det i det hele tatt. Er så trist at vi river ned gamle bygninger og bygger opp nye store klumpete bygninger som ikke hører hjemme. Kommer til å savne å ha Munch Museet på Tøyen 🙁 har vokst opp rett ved Tøyen og det beste jeg visste var å gå gjennom botanisk hage og så videre til Munch Museet.

    3. Oh My…!! Bloggen din koker over med de siste innleggene. U on fire. Er såå gira på dine vegne og alle oppdragene du har fått så langt! Heia deg <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg