de siste dagene

STOCKHOLM, DU VAR BRA SOM ALLTID

Jeg hadde de fineste dagene i Stockholm. Virkelig. Jeg tror aldri jeg har kuttet intimgrensene med noen så fort som jeg gjorde med de to jentene, haha. Null alkohol (minus et glass til middagen den første dagen), bare brutal ærlighet og mye moro.

JA, JEG SYNES EN SMULE SYND I MEG SELV

Den kvelden jeg skrev nattainnlegg til dere våknet jeg et par timer senere og trodde jeg skulle halvveis dø av kvalme og magesmerter. For det er sånn det føles, haha. Ikke sant? Jeg har ikke hatt omgangssyken siden barneskolen, så jeg krisemaksimerer det kanskje litt mer enn hva andre ville ha gjort. I tillegg er jeg nok en smule dramatisk, men ja. Helt grusomt var det i alle fall å spy opp noe som føltes som syre. For å så våkne 06:00 for å måtte ta fly hjem. Jeg prøvde å få i meg frokost, men den kom i retur på flyplassen. Akkurat da føltes jeg meg seriøst så hjelpesløs. Satt i fosterstilling på toalettet på Arlanda flyplass i 45 minutter mens jeg ringte pappa og lurte på hva jeg skulle gjøre, jeg klarte seriøst ikke å bevege meg. SÅ vondt i magen? Infeksjon, I don’t know?

KOM HJEM TIL BARE KJÆRLIGHET

Jeg og Helene gråt og lo om hverandre på veien hjem, sa farvel, lovte hverandre å gå rett til sengs og dro hjem til hvert vårt rede. Selv som en helt ubrukelig og utsultet Kristine var det fantastisk å komme hjem til et hjem som duftet godt og fullt av kjærlighet. Jeg lå inne i sengen inntullet i verdens diggeste sengetrekk mens svak jazzmusikk spilte i hele leiligheten og duften av deilig middag oste i hele leiligheten. Og så sovnet jeg i verdens beste armer <3 I dag er jeg oppe og går igjen, takk Gud. Nå skal jeg straks legge meg, i morgen venter nemlig Oslo Runway. Så sinnsykt, sinnsykt flaks at jeg ble bra igjen i grevens tid, haha.

  1. Hvis du sliter med ibs, noe jeg gjør og ikke følger low food, får i deg vitaminer og slikt du trenger, så kan det blusse opp i magen! Den blir irritert og det kan skape innflammasjon! Tar ofte veldig lang tid å bygge den opp til normalen igjen! Så omgangssyke tærer veldig på! Godt du ble god igjen til fashionweek! Heier på deg!

  2. Får selv veldig vondt i magen når jeg har omgangssyke (som jeg hadde for noen uker tilbake). Ordentlige krampesmerter. Så I feel you!

  3. mye av grunnen til at jeg klikker inn her er de fete bildene!
   digger at du varierer litt og ikke bare kjører kornete hehe :-DD

  4. Jeg liker innleggene dine når det dreier seg om hva du gjør om dagen, de viktige og saklige ting. Slik som de siste innleggene dine. Da gir du meg inspirajon, Krissy! 🙂 Fortsett sånn.
   Nå i det siste har det ikke dreiet seg så mye om “Woohoo, yay, woooow , kaffebrenneriet,o.s.v. Samt avkledde bilder med sløvt blikk, som egner seg i “Vi Menn, Alle Menn”, etc.
   Du virker mer serøs nå. Jeg liker det! 🙂

  5. Hei!
   Kunne du hatt et innlegg hvor du kan snakke litt mer om hvordan du har så fin hud, hva for kremer du bruker og gode anbefalinger til hudklinikker? 😀 <3

  6. Ahh good luck today Kriss, I get stomach pain when I leave to much time between meals and then my body gets a shock once I eat something. I hope you will find the cause of your problems asap♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg