på vei til et bra sted

RUN THROUGH MED LINE OF OSLO

GÅRSDAGEN

Hei!! Åh, det var godt å sette seg ned og skrive igjen!! Æææ, hei dere! Okei, jeg har ikke forsvunnet kjære dere. Tvert imot. Jeg har bare vært slukt opp i Fashion Week-boblen, jeg klarte ikke å kombinere tidlige morgener med oppmøte 08:00 og det å skrive fine blogginnlegg. Sene kvelder, helt utslitt, det stod for første gang mellom det å få i seg middag og det å blogge. Før kunne jeg hive ut et innlegg uten å legge særlig mye sjel i det om jeg hadde dårlig tid, nå klarer jeg ikke det. Så ja, her er jeg. Det er søndag, klein etter gårsdagens fest med Idol Looks, sliten etter moteuka her i Oslo, men innmari glad og fornøyd. Hvordan endte jeg opp her? Sorry for banningen, men faen så heldig jeg er. Jeg gikk Line of Oslo og Tom Wood. Ingenting kan beskrive den boblende følelsen når man står backstage og sekundene telles ned. Jeg skal vise dere alt, fortelle dere alt. Akkurat nå sitter jeg i sofaen, stappmett etter verdens diggeste frokost. Nystekt rundstykke med majones, speilegg og digg salat. Jeg og Fabian har en periode hvor vi nesten ikke ser på TV, så vi står heller på kjøkkenet og spiser frokosten der med klassisk musikk på høyttalerne (perfekt når du våkner klein og sliten) og langrenn på Mac’n. Mens vi prater om hvor crazy gårsdagen var, haha, Idol Looks arrangerte den feteste festen for å feire at Oslo Runway var ferdig. I had a blast!

Hvordan går det med dere? Jeg er tilbake nå, og jeg har mye på hjertet kjenner jeg. Føler jeg er i en veldig utviklende fase akkurat nå, 2017 ga meg en oppvåkning på mange måter og jeg vet jeg er på vei til et bra sted. Mindre mobil, mer yoga, slappe av i skuldrene. God mat. Dere må seriøst lese/høre på Sadhguru. Sitter og knasker i meg en Kvikk Lunch-sjokoladeplate as we speak, jeg orker ikke å bry meg om magen akkurat nå, haha. Så får jeg litt vondt i magen, men det er verdt det noen ganger. Ny dag i morgen. I morgen har jeg forresten en visning til for Aksel Lund, og så er det Køben hvor jeg nettopp ble booket for en visning for et sterkt brand. Det gjorde hele uken min. Yeyyyy!

9 kommentarer
  1. Sound fantastic, busy but worth it♥ We want more photos!!
   It might be the fact I am reading your blog being translated but it shows me the last lines in the first paragraph where you mention Oslo Runway twice. The text is somehow doubled o_O haha love you ♥ xx

  2. Aldri hørt om disse merkene men jeg er sikkert ute av gamet! Bra du koser deg, tenkte på deg når jeg så armeicas next top mode, så sykt gøy om du hadde vært med i den norske!!! ? Prøv

  3. Dette er ikke ment som kritikk av deg, men jeg ser du nevner mindre mobil, men du snapper jo nesten alt du gjør? Er det ikke slitsomt? Mye bedre og bare gå og nyte solen og musikken i ørene istedet for og filme seg selv mens man gjør det?

  4. Ida: det fins faktisk mye glede i å det dele små gleder eller små snutter av hverdagen også, så lenge det kommer naturlig i øyeblikket og ikke føles som man må. Å spre glede er noe av det beste som fins!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg